Nový sklad v Holandsku
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nový sklad v Holandsku
Teď trochu motáš páté přes deváté. Já jsem řešil jen cenu poštovného a kvalitu dodání a rozpor s tím, žes psal, že levné poštovné = Česká Pošta s.p., nikoliv to, jaký mají a nemají sortiment a co tam chci a nemají... 
Toto je dobrá zpráva. Cena poštovného je podstatně nižší než z HK a dokonce o něco niřší než z DE. Cena modelů také nižší než z DE a mají těch modelů oproti DE poměrně dost skladem. Další bodnus je, že je Holandsko v EU a tak odpadá DPH, CLO a platba poště za celní deklaraci. Jen je otázkou, zda to není jen výkřik do tmy před Vánocemi a potom zase bude utrum.
I květák je jen vycepované zelí
Mě by potěšilo kdyby modelářský věci prodávali číňani v tržnici místo triček a kdečeho ostatního...aspoň jeden krámek v holešovicích a český kamenný krámy zavřou....
JuraS. píše:...aspoň jeden krámek v holešovicích a český kamenný krámy zavřou....
Diky, velice me to pobavilo !
JuraS. píše:Mě by potěšilo kdyby modelářský věci prodávali číňani v tržnici místo triček a kdečeho ostatního...aspoň jeden krámek v holešovicích a český kamenný krámy zavřou...
Tak na tržnici u čongů se různé modelářské věci občas objeví (zejména různé modely), ale aby se někdo z nich vyloženě specializoval na modelářský sortiment to asi moc nehrozí, protože trička apod. to prostě kupuje každý, ale u věci z oblasti modelařiny takový odbyt zas není a pokud by tam měl být nějaký větší sortiment pak by okolo toho měl i víc starostí.
Pokud máš nějakého známého čonga co provozuje nějaký obchůdek tak ho zkus přemluvit jestli by se na to nedal a nerozjel třeba český sklad Hobbykingu s tím že mu třeba budeš dělat externího poradce ohledně volby sortimentu.
Koukal jsem že Britové už nějakého snaživého činga našli a ten sortiment je docela slušnej, jenom je to bohužel UK only.
tak sem holandský sklad vyzkoušel a spokojenst. Stříďák 6-pól 4168 do osminové buggy i s poštovným za 1300, v pátek objednáno, dnes už v autě. Když porovnám se srovnatelným Castle 1415 
Easystar II RR, Diamond 2500; E-Maxx Mamba
- mior
- Kontaktovat uživatele:
Ešte otázočka:
Má NL sklad význam, keď existuje DE sklad?
teraz nehľadím na ceny poštovného...
Má NL sklad význam, keď existuje DE sklad?
teraz nehľadím na ceny poštovného...
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
Ma vyznam pre Holandanov
Kedze netusime co planuju, tak mozno je to zaciatok rozsirovania sortimentu, uvidime.
Tu je forum na temu Co by ste chceli vidiet v EU warehouse: http://www.hobbyking.com/hobbyking/foru ... 9768&PN=27
Tu je forum na temu Co by ste chceli vidiet v EU warehouse: http://www.hobbyking.com/hobbyking/foru ... 9768&PN=27
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Se jim stačí podivat do uživatelských wishlistů a hned můžou mít přehled o tom co ideálně naskladnit do evropy 
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
- Andrews
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem myslel, že do vánoc už z HK kupovat nebudu, ale při ceně 2,95$ z NL je to míň než dám za poštovný po ČR....
Andrews píše:Tak jsem myslel, že do vánoc už z HK kupovat nebudu, ale při ceně 2,95$ z NL je to míň než dám za poštovný po ČR....
No jo. Holandský sklad se celkem činí. Oproti začátku listopadu zhruba zdvojnásobili sortiment tj. počet položek zboží a i když je to stále méně než polovina sortimentu, který má DE sklad tak se z Holandského skladu díky nízké ceně poštovného dají koupit i různé drobnosti, kterých tam sice není moc, ale začínají přibývat.
- Andrews
- Kontaktovat uživatele:
Tak ještě přidám super věc: i když dáte poštovný bez trackingu, tak stejně číslo na tracking dostanete! Přišlo mě to přes GLS a 21. odesáno -23. doma
Pokud by naskladnili i třeba vrtule, bižuterii a více serv bude vysmáto
Pokud by naskladnili i třeba vrtule, bižuterii a více serv bude vysmáto
Vcera se mi za letu odkouril jeden elmotor NTM 3542 kV1000 v DH98. Nastesti uz je skladem i v Holandsku a potkalo mne prijemne prekvapeni - jeho cena s postovnym je asi o 2 USD nizsi nez by byla z HK ... Ted jeste jak a kdy prijde (postovne je az podezrele smesne, v porovnani s postovnym po CR ... ), v kazdem pripade Bravo, Holandane ....
jyrry.webnode.cz
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jste někdo dovezt pořádnej balík z NL skladu? Kolegovi se líbí tohle: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ouse_.html ale píšou že je moc velký a nemůžou doručit do CZ
měli by si tam doplnit nějakou společnost co dokáže dodat pořádnou krabici!
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV