Nový sklad v Holandsku

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Odpovědět
Zpráva
Autor
qq
Kontaktovat uživatele:

Re: Nový sklad v Holandsku

#16 Příspěvek od qq »

Teď trochu motáš páté přes deváté. Já jsem řešil jen cenu poštovného a kvalitu dodání a rozpor s tím, žes psal, že levné poštovné = Česká Pošta s.p., nikoliv to, jaký mají a nemají sortiment a co tam chci a nemají... :wink:
jez_cz

#17 Příspěvek od jez_cz »

Toto je dobrá zpráva. Cena poštovného je podstatně nižší než z HK a dokonce o něco niřší než z DE. Cena modelů také nižší než z DE a mají těch modelů oproti DE poměrně dost skladem. Další bodnus je, že je Holandsko v EU a tak odpadá DPH, CLO a platba poště za celní deklaraci. Jen je otázkou, zda to není jen výkřik do tmy před Vánocemi a potom zase bude utrum.
I květák je jen vycepované zelí
JuraS.

#18 Příspěvek od JuraS. »

Mě by potěšilo kdyby modelářský věci prodávali číňani v tržnici místo triček a kdečeho ostatního...aspoň jeden krámek v holešovicích a český kamenný krámy zavřou....
mhabr

#19 Příspěvek od mhabr »

JuraS. píše:...aspoň jeden krámek v holešovicích a český kamenný krámy zavřou....

:lol: :lol: :lol:

Diky, velice me to pobavilo !
Drondys

#20 Příspěvek od Drondys »

JuraS. píše:Mě by potěšilo kdyby modelářský věci prodávali číňani v tržnici místo triček a kdečeho ostatního...aspoň jeden krámek v holešovicích a český kamenný krámy zavřou...

Tak na tržnici u čongů se různé modelářské věci občas objeví (zejména různé modely), ale aby se někdo z nich vyloženě specializoval na modelářský sortiment to asi moc nehrozí, protože trička apod. to prostě kupuje každý, ale u věci z oblasti modelařiny takový odbyt zas není a pokud by tam měl být nějaký větší sortiment pak by okolo toho měl i víc starostí.

Pokud máš nějakého známého čonga co provozuje nějaký obchůdek tak ho zkus přemluvit jestli by se na to nedal a nerozjel třeba český sklad Hobbykingu s tím že mu třeba budeš dělat externího poradce ohledně volby sortimentu. :D
kure87
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od kure87 »

Koukal jsem že Britové už nějakého snaživého činga našli a ten sortiment je docela slušnej, jenom je to bohužel UK only.
MartiinK

#22 Příspěvek od MartiinK »

tak sem holandský sklad vyzkoušel a spokojenst. Stříďák 6-pól 4168 do osminové buggy i s poštovným za 1300, v pátek objednáno, dnes už v autě. Když porovnám se srovnatelným Castle 1415 :D
Easystar II RR, Diamond 2500; E-Maxx Mamba
mior
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od mior »

Ešte otázočka:

Má NL sklad význam, keď existuje DE sklad?

teraz nehľadím na ceny poštovného...
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
BrAtKo

#24 Příspěvek od BrAtKo »

Ma vyznam pre Holandanov :) Kedze netusime co planuju, tak mozno je to zaciatok rozsirovania sortimentu, uvidime.

Tu je forum na temu Co by ste chceli vidiet v EU warehouse: http://www.hobbyking.com/hobbyking/foru ... 9768&PN=27
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od koulinek »

Se jim stačí podivat do uživatelských wishlistů a hned můžou mít přehled o tom co ideálně naskladnit do evropy :D
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Andrews
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Andrews »

Tak jsem myslel, že do vánoc už z HK kupovat nebudu, ale při ceně 2,95$ z NL je to míň než dám za poštovný po ČR....
Drondys

#27 Příspěvek od Drondys »

Andrews píše:Tak jsem myslel, že do vánoc už z HK kupovat nebudu, ale při ceně 2,95$ z NL je to míň než dám za poštovný po ČR....

No jo. Holandský sklad se celkem činí. Oproti začátku listopadu zhruba zdvojnásobili sortiment tj. počet položek zboží a i když je to stále méně než polovina sortimentu, který má DE sklad tak se z Holandského skladu díky nízké ceně poštovného dají koupit i různé drobnosti, kterých tam sice není moc, ale začínají přibývat.
Andrews
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Andrews »

Tak ještě přidám super věc: i když dáte poštovný bez trackingu, tak stejně číslo na tracking dostanete! Přišlo mě to přes GLS a 21. odesáno -23. doma :)

Pokud by naskladnili i třeba vrtule, bižuterii a více serv bude vysmáto :)
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od jyrry »

Vcera se mi za letu odkouril jeden elmotor NTM 3542 kV1000 v DH98. Nastesti uz je skladem i v Holandsku a potkalo mne prijemne prekvapeni - jeho cena s postovnym je asi o 2 USD nizsi nez by byla z HK ... Ted jeste jak a kdy prijde (postovne je az podezrele smesne, v porovnani s postovnym po CR ... ), v kazdem pripade Bravo, Holandane ....
jyrry.webnode.cz
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od koulinek »

Zkoušel jste někdo dovezt pořádnej balík z NL skladu? Kolegovi se líbí tohle: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ouse_.html ale píšou že je moc velký a nemůžou doručit do CZ :( měli by si tam doplnit nějakou společnost co dokáže dodat pořádnou krabici!
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“