Blade 130 X
- vylizplech
Re: Blade 130 X
Tak jsem měl objednané servo u RCKING a světe div se,dnes mi dorazilo 
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
Už si musím tohle vlákno taky označkovat , abych o něco nepřišel.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
krtek2k píše:Už si musím tohle vlákno taky označkovat , abych o něco nepřišel.
Maximálně o servo. O to už přišli skoro všichni ... bohužel ve vzduchu
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Jestli někdo potřebujete vrtulkové servo a Astra je stále nemá, tak tu mám zcela nové nepoužité k prodeji. Sešly se mi 2. Nechci tu dělat inzerci, je to jen má nabídka, pokud někdo kuli tomu nemůže lítat.
130X doma, spárováno , reverzy nastaveny.
Dotaz:
Je normální že negyruje? Když s helinou hejbám , tak nekontruje cyklikou ani vrtulkou.
Je to normální? Stabilizace se zapne až po roztočení?
Dotaz:
Je normální že negyruje? Když s helinou hejbám , tak nekontruje cyklikou ani vrtulkou.
Frsky X10S Carbon
krtek2k preco si sa rozhodol pre 130Xko? kvoli kardanu? vraj aj nano lieta slusne...
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
krtek2k píše:130X doma, spárováno , reverzy nastaveny.
Dotaz:
Je normální že negyruje? Když s helinou hejbám , tak nekontruje
cyklikou ani vrtulkou.
ano u 130x to tak je
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
vylizplech píše:Tak jsem měl objednané servo u RCKING a světe div se,dnes mi dorazilo
Taky ho budu mít zítra doma
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
RadekCe píše:seltino píše:To servo na cyklice začlo blbnout po posledním pádu na HB i mě. Servo jsem rozebral, zjistil jsem že motorek je funkční ikdyž jako složené servo se nehýbal, takže problém je někde jinde, vyčistil jsem od bordelu tišťák serva z obou stran a servo se rozjelo. Problém může být i v přívodním drátku serva, při těch pádech co ten prcek má za sebou se mohlo něco poškodit....
Tak problém levého serva cykliky byl stejný jako u dudaje a michallla. Upálené horní kartáčky, o které to navíc zadrhávalo a dělalo cinkavý zvuk.
Shit, shit a shit!. Tvrdím to pořád. U 130X nedělám nic jiného, než ho opravuju po nějaké závadě, která nemá s pádem nic společného a pády (a tím i další škody) vytváří.
Tak pánové, díky tomuto pádu, který nevznikl mou chybou, protože za letu odešel motorek v servu, jsem musel zaplatit:
- nové servo 379Kč
- nový podvozek 149Kč (praskl)
- novou ocasní trubku 149Kč (naštěstí si dělám sám)
- novou hřídel 229Kč (ta moje to přežila jen proto, že je vyrobená z plného uhlíku)
- novou hlavu 129Kč (praskla pod šroubkem)
- převody vrtulky 99Kč
- novou příčnou hřídel 199Kč (ta nová nešla narovnat, protože druhý šroubek nešel povolit a zlomil se - stejně jsem to měl na mCPX)
- dále ohlá T-osa a jeden hlavní list (narovnáno)
Suma sumárum = 1333Kč
Náhoda je blbec, když jsem s tím minule řízl pod plným plynem, tak se nestalo nic
PS: Jsem zvědav, kdy odejde další servo?
Vibrace ocasního serva raději už nezmiňuju.
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
RadekCe: Ou...
Tak to me posledni seknuti s MiniProtosem pod plynem do prasny cesticky vyslo levnejc...
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
Tak po poslední ráně kdy mi odešlo ve vzduchu servo jsem se po víc jak měsíci dočkal a nové servo dorazilo. Týden bylo ještě na polici, protože jaksi nebyl čas...
Včera v noci jsem 130ku konečně opravil a těšil se, jak si dneska zalítám. Ráno nabiju první bareku a jdu zaviset do obýváku abych zjistil, jestli to ještě umím.
Helina se roztočí do plnejch, knipl plynu nadoraz a stále nestoupá. Jdu se mrknout proč. Aha, nové servo nefunguje...
Kdyby to nebylo tak nehorázně drahé, tak to hodím do popelnice!
Včera v noci jsem 130ku konečně opravil a těšil se, jak si dneska zalítám. Ráno nabiju první bareku a jdu zaviset do obýváku abych zjistil, jestli to ještě umím.
Helina se roztočí do plnejch, knipl plynu nadoraz a stále nestoupá. Jdu se mrknout proč. Aha, nové servo nefunguje...
Kdyby to nebylo tak nehorázně drahé, tak to hodím do popelnice!
PROTOS 500, BLADE 130 X
Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
Tak to moje naštěstí jede.
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
zkoušel jsi to servo dávat i do jiné patice? jestli není náhodou problém v desce...
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Když jsem drbnul do ozubených koleček, tak se občas pohlo.
Tak jsem vzal staré servo, kde odešel prokazatelně motorek a přendal do něj motorek z nového serva. Chovalo se to stejně.
Už se mi i povedlo že servo chvíli jelo: tak 5-6 projetí z jedné krajní polohy do druhé, pak se ale vždycky někde zastaví a motorek začne topit.
Na 100% je v kelu motorek...
Tak jsem vzal staré servo, kde odešel prokazatelně motorek a přendal do něj motorek z nového serva. Chovalo se to stejně.
Už se mi i povedlo že servo chvíli jelo: tak 5-6 projetí z jedné krajní polohy do druhé, pak se ale vždycky někde zastaví a motorek začne topit.
Na 100% je v kelu motorek...
PROTOS 500, BLADE 130 X
Ja teda nevim panove... Ale jak to tak ctu, tak jsem docela rad, ze jsem tehle 130x manii odolal. 
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC