Quadrocopter BLADE mQX

Pokud se dá copter koupit v obchodě, tak všechno patří sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
rcpavel

Re: Quadrocopter BLADE mQX

#196 Příspěvek od rcpavel »

Ahoj, unese blade 35 gramů nákladu? Máte s tím někdo zkušenost? Díky :)
Pamo
Kontaktovat uživatele:

#197 Příspěvek od Pamo »

skusal som ale hmm uz je to dost na hrane, vyleti to udrzi sa to ale len na visenie to potrebuje 90% plynu.
Nechysta sa niekto na brushless tuning ? :)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... AUHSFoK_bM
pod videom je viac info :)
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=765
Troll

#198 Příspěvek od Troll »

Nevím jestli je brushless tuning správná cesta, náklady na tenhle stroječek pak vyrostou nepřiměřeně vysoko. Pokud bych chtěl něco takového se stříďáky, tak bych si nekoupil mQX ale rovnou si to postavím od základu.
Pamo
Kontaktovat uživatele:

#199 Příspěvek od Pamo »

no aj mna napadlo ze je to uz dost drahe, tak este uvidim urcite by to stratilo aj tu svoju lahkost ked to moze padnut a nic sa tomu nestane :D , doska by sa ale dala pouzit :) . Celkovo je to ale super zabavne poletovadlo :) a clovek si s tym dovoli robit kusky ktore sa s drahsimi koptermi velmi neoplati skusat :D
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=765
mik119

#200 Příspěvek od mik119 »

Zdravím,prosím vás.Koupil jsem si quadrocopter od WLtoys V929.Chtěl bych vědět,jestli tato kopie Blade mqx je taky shodná,když budu potřebovat dokoupit nějaké díly do zásoby.Jde mi hlavně o motory a převody?Díly přímo na V929 jsem u nás nesehnal.
wiseco

#201 Příspěvek od wiseco »

mik119 píše:Zdravím,prosím vás.Koupil jsem si quadrocopter od WLtoys V929.Chtěl bych vědět,jestli tato kopie Blade mqx je taky shodná,když budu potřebovat dokoupit nějaké díly do zásoby.Jde mi hlavně o motory a převody?Díly přímo na V929 jsem u nás nesehnal.

Ahoj,jsi stím spokojený?jak to funguje? díly na to jsou neboj,mám obědnanou taky u http://www.raraskov.cz/index.php
ptal jsem se hlavně na motorky a aku,maj 1kus motorek za 200kč jinak prý není problém cokoliv obědnat prej.Tak jsem zvědav jak to bude lítat,dlouho sem se rozmýšlel zda koupit tu od pelikána micro q4 nebo tohle,v929 je levnější a větší,takže si myslím že se bude líp chytat venku,uvydíme
mik119

#202 Příspěvek od mik119 »

Ahoj,tam jsem to taky kupoval.Za ty peníze super stroj.Funguje dobře.Nemám ho ještě vyzkoušený venku,jenom doma.Je to lepší než klasický čtyřkanálový vrtulník,aspoň pro mně.Asi si objednám ještě jednoho coptera na díly,zas tak hodně to myslím nestojí.Když bych si nakoupil do zásoby náhradní díly,motorky,převody,baterii,je výhodnější prostě koupit ještě jednoho celého coptera.Micro Q4 je už moc malinkatý,nemá ale převody,jako V929,to je výhoda.
seltino

#203 Příspěvek od seltino »

Koupím řídící desku z blada MQX :)
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
nunasjiri

#204 Příspěvek od nunasjiri »

Ahoj všichni, ode dneška jsem též majitelem mQX. prošel jsem celé vlákno, ale nenašel jsem odpovědi na dvě věci:
1) Nastavit Acro nebo Heli ?
2) Většina lítá v "+" nebo v "x" a výhody jednotlivých režimů ?
3) V případě heli modu jak nastavit swash type ?
Děkuji všem za odpověd.
Nyní: DJI Spark
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
seltino

#205 Příspěvek od seltino »

nunasjiri píše:Ahoj všichni, ode dneška jsem též majitelem mQX. prošel jsem celé vlákno, ale nenašel jsem odpovědi na dvě věci:
1) Nastavit Acro nebo Heli ?
2) Většina lítá v "+" nebo v "x" a výhody jednotlivých režimů ?
3) V případě heli modu jak nastavit swash type ?
Děkuji všem za odpověd.

1) Acro
2) výhody žádné, záleží na tom co se ti líbí víc
3) bezpředmětné

není zač :)
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Marek_Km

#206 Příspěvek od Marek_Km »

Tak jsem včera po několika měsících vybalil koptera z krabice , abych si aspoň doma zalítal. Baterky se docela zbrchaly, až jsem to ani nečekal. Jinak dnes jsem si všiml, že mám na předních dvou motorech docela slušně ohoblované pastorky. Z jednoho vadného motoru, který mi kdysi vynechával, jsem teda vytáhnul hřídelku s tím pastorkem a vyměnil ji tam, kde to bylo horší. Stejně ale i tak budu muset koupit ozubená kola (to jedno je taky dost načaté). Nevím ale, jestli mám koupit pastorky (nemám doma posuvku, takže nevím, jestli tyto), http://www.zbozi.cz/?q=EFLH1411&typ=nab ... ejlevnejsi a nebo zrovna koupit nový motorek, což mi připadá zbytečné. Taky nevím, jestli ten pastorek jsem nějak rozumně z té hřídelky sundat a jestli vůbec kvalita stojí za ty peníze. Trochu slabé místo, jinak jsem za ty peníze spokojený, loni jsem s tím nalítal opravdu kvanta hodin.
P2180797.JPG
Marek_Km

#207 Příspěvek od Marek_Km »

Takže jsem se ze dvou zdrojů dozvěděl, že se ty pastorky údajně nedají měnit, takže se mění motory, škoda no. Jenom ze srandy jsem si spočítal, že kdybych si chtěl BNF verzi (stojí cca 2900 Kč) poskládat z jednotlivých dílů, potřeboval bych cca 6700 Kč. Teď už je to skoro jedno, protože nejpotřebnější díly mám dávno v rezervě, zatím jsem měnil jen vrtule a jeden motor, který byl asi už z výroby vadný - nevím. Nakonec ještě posloužil, když jsem z něj použil hřídelku s pastorkem do jiného motoru. Určitě by se na díly ale vyplatilo vzít bazarový v dobrém stavu a za dobrou cenu. Už aby bylo hezké počasí, doma to lítání není ono, i když je to lepší, než drátem do oka :wink:
Marek_Km

#208 Příspěvek od Marek_Km »

Tak jsem si venku letos zalétal poprvé v pondělí, kdy ještě tak nefoukalo. Přestože foukalo jen málo, tak přesto to nebylo ono. Sice jsem se prolítal, ale v musel jsem se s tím prát. Je to prostě malinké, lehké... Prostě na doma, nebo do bezvětří, max slabounký větřík. Samozřejmě tomu ani moc nepřidaly ty akumulátory. Mylně jsem se domníval, že po pár měsících, co jsem si dal pauzu, ožily bez následků. Bohužel jsem je nechal plně nabité a je to na některých hodně poznat. No nic, budu muset vzít nové. Jinak komu se tohle poletovadlo doma válí jen tak, dejte vědět, měl bych za rozumnou cenu zájem. Chci to na díly. I když mám v plánu větší kopter, tak tohle mě baví pořád.
Marek_Km

#209 Příspěvek od Marek_Km »

Bohužel jsem to zakřikl, tu spolehlivost a dnes mi odešel druhý motor. Jako na potvoru před víkendem. Co už no. Na to, kolik to odlítalo, tak zas taková hrůza to není. :)
Marek_Km

#210 Příspěvek od Marek_Km »

Tak díky kolegovi odsud z fóra mám jednoho quada na díly, tak se nemusím strachovat, že bych z technických důvodů nemohl do vzduchu :)
Odpovědět

Zpět na „Coptery - komerční výrobky“