Tak vecer zkusim pripojit jedno servo pres prijimac a druhe pres Brain, kdyz uz se v tom budu hrabat...
MSH Brain / iKon
Re: MSH Brain
RadekCe: V prubehu dne by mi mel postak taky dovalit kouzelnou krabicku.
Tak vecer zkusim pripojit jedno servo pres prijimac a druhe pres Brain, kdyz uz se v tom budu hrabat...
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
kolaCZek píše:RadekCe: V prubehu dne by mi mel postak taky dovalit kouzelnou krabicku.
Dík
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
-
Mad_Box
- Kontaktovat uživatele:
DSM2 1 nebo 2 satelity napřímo + JR DSX9 a absolutně bez zpoždění.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
Tak to jsem zvědav, co napíše kolaCZek, protože má stejný přijímač i serva? Každopádně to teda Brain nedělá.
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Mad_Box píše:jediná změna je zvýšení zisku D parametru takže je potřeba ho v ovládacím SW stáhnout na polovinu
Helifreak: - doubled D gain scale for cyclic (which means if you had 50% D gain on elevator, it should now be 25% to get the same result. The software will do the modification for you, but you can check it). This is to accomodate some 700 helicopters on which 100% D gain on elevator was a bit short
Teď si to konečně čtu
Jeké tam máte hodnoty vy? A v jakém poměru má být Aile vs Elev?
PS: Jinak jsem znova změnil tu frekvenci serv z 65Hz na 200Hz, ale navíc odpojil a připojil napájení ... a už se mi to zdá rychlejší (možná se změna frekvencí projevuje až po resetu) ... ale nevím, jestli to není jen sugesce?
EDIT: Ale Mad_box má v printscreenech jeho návodu Elevator D gain 80, takže 40 odpovídá polovině. Nevím, co všechno tam měnil ... já to zatím měnit nechci, ale zaráží mě, že je mám skoro všechny jinak?
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
RadekCe: Zadne zpozdeni oproti servu naprimo v prijimaci jsem nepozoroval.
Kazdopadne jsem brain vcera narouboval na MP a prosel zakladni nastaveni. Oproti ZYXu to byla lahoda nastavovat.
A nejvetsi prdel byla, kdyz jsem nemel bezpadlo jeste prilepene na oboustrance. Tak pekelne rychle reakce pri kejklani bezpadla na dratkach jsem jeste nevidel. 
Kazdopadne jsem brain vcera narouboval na MP a prosel zakladni nastaveni. Oproti ZYXu to byla lahoda nastavovat.
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
Dík za info, už to nebudu řešit ... lítat to lítá, vyzkouším to na jiném vrťasu. Teď jsem zas dolítal další 3 baterky a kromě vypnutí exp. na cyklice jsem musel ještě o 10% přiostřit v TX, protože mi nesedělo, na co jsem zvyklý.
PS: A mrkni prosím, jaké hodnoty máš oproti tomu mému printscreenu? Jestli máš taky D gain 5 a 40? Dík
PS: A mrkni prosím, jaké hodnoty máš oproti tomu mému printscreenu? Jestli máš taky D gain 5 a 40? Dík
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
kromě vypnutí exp. na cyklice jsem musel ještě o 10% přiostřit v TX
úplně stejný u mě
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Ale musel jsem v radiu dat D/R na 110%, abych se s rozsahem kanalu dostal na -100% - 100%. Na D/R 100% jsem dosahnul pri maximalnim EPA jen na cca 96%.
Kazdopadne expa jsem dal taky pryc. Jinak jsem do toho nehrabal. Gain mam taky stejne.
Dneska se za svetla domu nedostanu, ale zitra to konecne vyzkousim v letu.
Kazdopadne expa jsem dal taky pryc. Jinak jsem do toho nehrabal. Gain mam taky stejne.
Dneska se za svetla domu nedostanu, ale zitra to konecne vyzkousim v letu.
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
Já to mám taky tak - až 122%, ale v E P A. Na D/R jsem nešahal, aby to mělo 100% rozlišení
.
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
RadekCe: Blby je, ze Optic6 ma maximalni EPA na 120. 
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
kolaCZek píše:RadekCe: Blby je, ze Optic6 ma maximalni EPA na 120.
Aha ... Aurora9 má 140.
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
No já mám na T10CG pro BRAIN v endpointech až těch konečnejch skoro 140 , téměř v každým kanálu 138%
Frsky X10S Carbon
Tak jsem dal dnes s Brainem dva lety. Oproti ZYXu naprosta dokonalost. Jen jsem musel s Agilitou krapatko dolu. Jsem zvyklej na robotictejsi reakce. Az se mi napechuji baterky, tak vyrazim finalne doladit zisky vrtulky. Zatim jsem veeelice spokojen. 
Jeste jenom jeden dotazik... Ladili jste stred vrtulky v normal rezimu gyra?
EDIT:Zvedl jsem krapatko celkovy zisk na cyklice, doladil P zisk vrtulky, aby nekmitala v rychlem letu a pridal na D zisku, aby vrtulka nekmitla pri zastaveni. Piruetky jsem mel konstantni i pri rychlem letu uz v defaultu. A jsem veeelice spokojen.
Lita to lip, jak jsem cekal. Jeste asi zapnu kompenzaci vrtulky na cyklicke rizeni. Pri prasackym zabrani za kolektiv ocas trochu ustreli. Ale to uz se doladi. 
Za ty prachy je to hooodne kvalitni muzicka.
Jeste jenom jeden dotazik... Ladili jste stred vrtulky v normal rezimu gyra?
EDIT:Zvedl jsem krapatko celkovy zisk na cyklice, doladil P zisk vrtulky, aby nekmitala v rychlem letu a pridal na D zisku, aby vrtulka nekmitla pri zastaveni. Piruetky jsem mel konstantni i pri rychlem letu uz v defaultu. A jsem veeelice spokojen.
Za ty prachy je to hooodne kvalitni muzicka.
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
-
Mad_Box
- Kontaktovat uživatele:
Tak jedno ze dneška. Opravdu se mi ten Brain líbí čím dál víc: http://www.youtube.com/watch?v=IfZDgngw ... e=youtu.be
Raptor E700 (MSH Brain)