Beta 1400 - souhrn a nová diskuze
Re: Beta 1400 - souhrn a nová diskuze
Jo to je moc pěknej nosič fotáku
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2kW33PG2mZ4[/youtube]
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
Tu od toho Banána má známí na cestě.
Jsem zvědav jak to bude fungovat.
Jinak mi přišel Blixer 1500 s klapkama, vypadá to v celku dobře ale ještě jsem se k tomu nedostal, stavím ještě jiná éra.
Jsem zvědav jak to bude fungovat.
Jinak mi přišel Blixer 1500 s klapkama, vypadá to v celku dobře ale ještě jsem se k tomu nedostal, stavím ještě jiná éra.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Kluci, někdo tu psal o nastavování klapek na křidélka na T9x, dá se to namixovat na standartní T9x bez jakéhokoliv zásahu do softu? Prostě tak jak jí vybalim z krabice? Díky
da sa. myslim ze som to nastavoval podla videa od Rimra.
- CHlustanec
- Kontaktovat uživatele:
carlos46 píše:Kluci, někdo tu psal o nastavování klapek na křidélka na T9x, dá se to namixovat na standartní T9x bez jakéhokoliv zásahu do softu? Prostě tak jak jí vybalim z krabice? Díky
Urcite da, ja to tak donedavna lital na Game nez jsem flashnul open9x. Ale uz si presne nepamatuju jak. Myslim ze v nastaveni bylo neco jako AUX a tam sis u kanalu, kde jsi klapky chtel pouzit, vybral spinac. A pak jsi v nastaveni rozsahu nacvakal kejni polohy. Asi je vic zpusobu, ale me to stacilo takhle. Popis mozna neni presny, ale origo soft uz nemam, tak uz to nemuzu testnout.
T9x + FrSky, Gama 2100, Quanum Nova
No ta přerostlá beta by se mne taky líbila, jen dávat 92 dolaru za poštovný se mne opravdu nechce 
- CHlustanec
- Kontaktovat uživatele:
jamesgsf píše:No ta přerostlá beta by se mne taky líbila, jen dávat 92 dolaru za poštovný se mne opravdu nechce
Mno to je fakt trochu skoda. A jeste s dph, clem a poplatkama to vyjde nekde pod 6 litru. Snad to nekdo zacne vozit do evropy. Koukam po nejakem nosici kamery a tohle by se mi libilo
T9x + FrSky, Gama 2100, Quanum Nova
Ahoj, Beta se mě splašila a řachla pěkně střemhlav dolů-dopladla obstojně-jen trup trošku odlepený, vršek kabiny-ten čirý plast-rozletěný..jediné co je blbé je jak na fotce vidno, ulomený nástavec na motor. Dá se někde sehnat nový a vyměnit ho a nějak ho tam znovu dostat nebo se musí koupit celý trup?
ted mě ještě napadlo, udělat si sám držáček.. 
Nakapej tam Purex, zafixuj ve správné poloze lepící páskou a zítra lítáš znovu. 
-
czpredseda
dalinv píše:Ahoj, Beta se mě splašila a řachla pěkně střemhlav dolů-dopladla obstojně-jen trup trošku odlepený, vršek kabiny-ten čirý plast-rozletěný..jediné co je blbé je jak na fotce vidno, ulomený nástavec na motor. Dá se někde sehnat nový a vyměnit ho a nějak ho tam znovu dostat nebo se musí koupit celý trup?
Začal jsem ho vyrábět, protože ho nikdo jinej nevyrábí
takže jsem držák vydoloval ven a zeptám se v shopu jestli mají něco takového náhradního, nebo koupím překližku a vyrobím samodomo. Jen ještě jedna věc-výměna vrtulky-jak se rozdělává
dík
edit: předsedo, kupuju
aj zrovna s vrtulkou-pokud ji teda rozdělám aby se dala vyměnit..
edit: předsedo, kupuju
do otvoru unasaca dat tycku ,abo imbus a chyt to kliestami medzi vrtulou a motorom a odsrobuj to
graupner MZ-24
Tak jsem se vrátil z letiště, kde jsem testoval klapky a chtěl si zalítnou letadlo po nějakých upravách. Musím říct, že to funguje hodně a dá se s tím už i vzlétnout skluzem ze země. Jen bohužel dost foukalo tak jsem si ještě pořádně nenastavil mixy na potlačení apod. Jinak můžu tuhle úpravu doporučit, zase trochu posunula moje obzory modelaření
jen škoda že mne nešla kamera.
bezo.tn píše:do otvoru unasaca dat tycku ,abo imbus a chyt to kliestami medzi vrtulou a motorom a odsrobuj to
díky, tak nějak jsem si to myslel že to asi bude..ale chtěl jsem si být jistý, aby kdyby něco, abych to neposral-vrtulka je venku a jde na výměnu..