Easy Star nestoupá

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
carlos46
Kontaktovat uživatele:

Re: Easy Star nestoupá

#76 Příspěvek od carlos46 »

Já minulý týden namontoval nové combo Ray B2835/16 + Ray R30B 30A a zatím takhle v ruce to má neuvěřitelný tah. Oproti plechovce je to sakra rozdíl. Tříčlánek jsem zatím nezkoušel.
Prvně poletím s 2S abych věděl co si s tím můžu dovolit a hlavně jak se to chová. Je to moje první střída v letadle.
Flieger

#77 Příspěvek od Flieger »

MsouryM píše:V pátek mi přijde Combo Ray B2835/16 + FOXY 25A regulátor a vrtule 6x4 tak to tam nacpu. Připojím k tomu Lipo 2S 1800mAh. Měl by to být dostatečný výkon na EasyStara. :) Tak Snad v tom nebude nic jiného.

Jak jsem již psal, pro ES je toto fungující odzkoušená konfigurace (mám tam dokonce regl 18A a nikdy neomezoval výkon). U vrtule 6/4" není potřeba upravovat trup - vejde se bez problémů. Až budeš časem znuděný létáním na dvojčlánkovou baterií, můžeš upgradovat na trojčlánek a bude to stoupat až moc :!: :wink:
Nejvíce poruch vykazuje element nad kniply : )
BrAtKo

#78 Příspěvek od BrAtKo »

Ahojte, zvazoval som do ktoreho vlakna toto dat, ci sem alebo do simulatorov. Moja otazka je, kedze ES mam na stole este len pred generalnou opravou, chcem vyuzit cas a zatial lietat na simulatore Phoenix. Otazka je, ci ked je lietadlo vo vzduchu a zatocim a nasledne ak pustim packu vyskovka/smerovka, ci sa lietadlo samo automaticky zrovna a poleti priamo rovno. Podla nastudovanych lekcii lietania by to tak malo byt, ale v simulatore Phoenix nie, proste lietadlo zostava v zatacani. A aj ked mam brusheless verziu v simulatore, stupanie je slabsie aj ked idem na plny plyn. Vdaka za odpoved.
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
PB-KRAK
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od PB-KRAK »

Řešil jsem,že Easy Star v konfiguraci přímo ze stavebnice nechce stoupat. prošel jsem vlákno a nakonec jsem zjistil,že i když jsem při lepení všechno asi 50x kontroloval nalepil jsem nakonec vrtuli obráceně. Prostě nepochopitelný...
tedy jsem unašeč vydlabal,obrátil a znovu zalepil a rozdíl je fakt neskutečnej :-)
MsouryM

#80 Příspěvek od MsouryM »

Tak jsem o víkendu konečně pořádně provětral easyho. byla to paráda.Dal jsem plnej a šel perfektně nahoru. Vrtuli jsem dal taky obráceně. Né rovnou hranou k čumáku, ale k ocasu. Tedka jeste dodelat kridelka a paráda. Jen už je trošku kosa :D
PB-KRAK
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od PB-KRAK »

Kosa je ...... ale nejmíň tejden má být inverze. Bude mlhavo, nevlídno ale nebude foukat!!!
MsouryM

#82 Příspěvek od MsouryM »

Na víkend plánuju vyšlapat na Praděd a polétat si tam. Uvidím jaké bude počasí. :lol:
PB-KRAK
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od PB-KRAK »

Dneska nádhernej den,suníčko a nefoukalo. ES je mazlík,umí lítat skoro sám. Kdyby se nestmívalo lítal bych doteď osmičky ...
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“