RAY X
Re: RAY X
...co se stalo ??? Koho přejeli ???

JETI DC-16
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
co uz se divim ze ti neudelal za to pajeni reglu v trupu
sry nedalo mi to
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
...tak kucíííííííí, přezbrojování na letovou sezonu 2013 právě dnes začalo, jdu študovááááát

JETI DC-16
-
petrajksner
je to nádherná vysílačka, až mě kolikrát mrzí že nelítám pult, jinak bych měl jasnou volbu. Za ty prachy je to špičkově vybavený softem a dá se použít veškerá telemetrie. Ať Ti dělá jen radost 
petrajksner píše:je to nádherná vysílačka, až mě kolikrát mrzí že nelítám pult, jinak bych měl jasnou volbu. Za ty prachy je to špičkově vybavený softem a dá se použít veškerá telemetrie. Ať Ti dělá jen radost
díky moc, jo,jo, je to paráda, velmi poctivě udělaná a hlavně hodně chytrá mašinka s tou hlasovou telemetrií
...pro Ondru: zkusim ještě zavolat Sodomkovi, at mně teda místo Vikinga udělá Vulcaaana
JETI DC-16
-
petrajksner
M1 píše:petrajksner píše:je to nádherná vysílačka, až mě kolikrát mrzí že nelítám pult, jinak bych měl jasnou volbu. Za ty prachy je to špičkově vybavený softem a dá se použít veškerá telemetrie. Ať Ti dělá jen radost
díky moc, jo,jo, je to paráda, velmi poctivě udělaná a hlavně hodně chytrá mašinka s tou hlasovou telemetrií.
...pro Ondru: zkusim ještě zavolat Sodomkovi, at mně teda místo Vikinga udělá Vulcaaana![]()
![]()
a už se tam dají nahrávat vlastní hlášky? Já mám jeti box profi a nějak se mi nedaří nad ním vyhrát a dostat z něj historii vária na Flight Monitoru, jestli to teda jde, Ty budeš třeba zdatnější jak se s tím poprat a dostat to z něj.
...jj Ondro
myslim, že už se hlášky daj nahrát i vlastní, ted udělali novej firmware 1.06 a novej Flight Monitor, kde udělali pár úprav a hlavně se dají už vycucnout delší lety než tuším 1,5 hodiny. Vysílačku mám od včerejška, tak zatim se s tím seznamuju, ale je to krásně intuitivně udělaný, tak že by to mělo jít dobře
. Jinak s JetiBoxem ti určitě poradí brácha, má s tím velmi bohaté zkušenosti "michalv" (zkus mu napsat) a DC-16ku má už taky...
myslim, že už se hlášky daj nahrát i vlastní, ted udělali novej firmware 1.06 a novej Flight Monitor, kde udělali pár úprav a hlavně se dají už vycucnout delší lety než tuším 1,5 hodiny. Vysílačku mám od včerejška, tak zatim se s tím seznamuju, ale je to krásně intuitivně udělaný, tak že by to mělo jít dobře
JETI DC-16
M1 píše:...tak kucíííííííí, přezbrojování na letovou sezonu 2013 právě dnes začalo, jdu študovááááát![]()
Dobře Ty... Ale Futaba F12 FG je taky dobrý rádio... My co lítáme palcema takovouhle krabici nepotřebujeme.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
...neboj ty Futabisto
studit nebude neb máš ruce opřený na pultu
a já jsem prostě holt pultovej, palcema bych fakt nemoh
A co se týče kvality a čistoty zpracování DC-16ky proti jakémukoliv vysílači se nemá smysl asi moc rozepisovat, už jsem byl i uvnitř a je to prostě lahůdka žádná hračkoidní záležitost 
JETI DC-16
M1 píše:...neboj ty Futabistostudit nebude neb máš ruce opřený na pultu
a já jsem prostě holt pultovej, palcema bych fakt nemoh
A co se týče kvality a čistoty zpracování DC-16ky proti jakémukoliv vysílači se nemá smysl asi moc rozepisovat, už jsem byl i uvnitř a je to prostě lahůdka žádná hračkoidní záležitost
Srabe...já zalítal Energica na kravskou pultovku MC24 a ještě s dlouhýma kniplama v kterých byl přepínač:-) A to jsem only handy
...no však já vím Dalibore, taky máš muj velikananánskej obdiv že jsi do toho vůbec šel
, neni to o srabáctví, ale o pudu sebezáchovy
škoda že už toho Energica neuvidim v luftu
. No nic kuci, mám z toho vysílače fakt velkou radost i brácha, i když já ještě nemám ty telemetrický čidla, nakopíroval jsem tam Voice hlášky z nového up-datu a udělal test jak to hezky mluví
. Zkoušel jsem a nastavil kšíry a je to taky rozdíl v tom komfortu, když ti to nevisí jen na tom krku, možná si ještě trochu pohraju s nastavením tuhosti kniplů a snížim výraznost "aretování" plynu po krokách.
JETI DC-16
M1 píše:...no však já vím Dalibore, taky máš muj velikananánskej obdiv že jsi do toho vůbec šel, neni to o srabáctví, ale o pudu sebezáchovy
![]()
škoda že už toho Energica neuvidim v luftu
.
A proč by jsi neviděl? Enriko objednal náhradní díly a Energic vstane z popela.
Přiznávám se bez bití, že jsem Enrikovo éro prásknul klukům jáááá.
Vím, že přes zimu mu to dáš dohromady a zjara se uvidíme v bubákově.
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/