saint21 píše:Nejvíce mě rozčilují propady vrtulníku při letu. Z křivky plynu jsem si hrál, ale to nepomohlo teď ji mám 90-85-80-90-100 idle1 pitch je přímá na idle1. Postě se mně občas stane, že vrtulník se propadne tak o 40cm k zemi já musím zarvat za kolektiv a dostat ho zpět a pak to tancuje. Výkon se neztrácí. Pak je další věc, že se mi to při startu na zemi furt nějak mrská, ať upravuji swashplate return speed nebo ne teď je to s tím nastavením asi nejlepší, ale není to furt ono i přes stažení hodnot vrtulník na zemi blbne. Hlavně to tlačí nahoru aile servo to jsem vypozoroval, jde nahoru podstatně víc a více kompenzuje jako ostatní. Vše děkuj za odpověď.
Tak presne toto to robilo aj mne, vrtas sa prepadaval, pri starte a pristavani to stale tancovalo a bolo nestabilne, pri toceni zatacky mala heli tendenciu sa zosypat do strany, pri premetoch a cviceni tic-toc to stale niekam utekalo a pri inverte to bolo brutalne nestabilne. Lietal (trapil) som sa s tym celu minulu sezonu a nakoniec som to tuto sezonu vyriesil.
Riesenie je uuuuuuplne jednoduche, kupil som Microbeast a 3G islo okamzite z domu. Lietanie je hned o niecom inom, neperem sa uz s heli ale spolocne s heli bojujjeme len so zemskou pritazlivostou
Vysledok: Po skusenostiach s 3G uz nikdy nechcem ziadnu bezpadlovu elektroniku od Alignu.
Holt vsetci mi vraveli ze nekupuj 3G lebo je to sracka ale ja som stale tvrdil ze take zle to byt nemoze, ale je to faakt zle.