seltino píše:Tak dneska jsem si naposled pofrkal se 130x, příští týden ji posílám novému majiteli, bude mi moc chybět, ze všech pidivrtulníků, mi tenhle nejvíce přirostl k srdci....
Toho tvého je škoda
seltino píše:Tak dneska jsem si naposled pofrkal se 130x, příští týden ji posílám novému majiteli, bude mi moc chybět, ze všech pidivrtulníků, mi tenhle nejvíce přirostl k srdci....
vylizplech píše:Tak jsem byl dnes zalítat a při 4 baterce jsem musel zapnout TH páč sem to nemohl ovládat,při zkoumání vrtasu se mi nehýbalo pravé servo,doma jsem ho rozebral a vyčistil a zase funguje,ale občas se mi zasekne v dolní pozici a musím do něj drbnout aby poskočilo,nevíte někdo jak tento neduh odstranit?
seltino píše:On ten průser s dílama není jen u 130x, ale prakticky u všech výrobků od HH. Tipl bych si, že HH už vyráví tolik různých modelů, že už má problém vyrábět na všechny díly...
Řekl bych že to zdali díly Astra naskladní,nebo ne není schopna Astra jakkoliv ovlivnit. Jmwe malá země a malý trch. třeba serva na 130x neseženete prakicky nikde ani v obrovských internetových obchodech...
vylizplech píše:Tak ještě jeden dotázek,pokud bych dokázal napasovat ocasní servo místo toho co je na cykliku,bude to normálně fungovat?
dudaj píše:vylizplech píše:Tak ještě jeden dotázek,pokud bych dokázal napasovat ocasní servo místo toho co je na cykliku,bude to normálně fungovat?
Víra je krásná věc , ale věřím že by to tu cykliku utáhlo. Asi budeš první kdo to vyzkouší a pak nám řekneš.
Ten motor v něm je větší a tudíž silnější než má cyklické servo. Zase to srazí převod do rychla. Řekni pak jak jsi dopadl jestli to vyzkoušíš.
jinak máš doma co já vím i to DS35. Já ho mám v předu na cyklice a z boku mám aktuálně lineáry a funguje to v pohodě.
Mám ho přilepené z venku a páku dovnitř. Táhlo na šikmo.
Ta rychlost problém neudělá , DS35 je taky rychlejší.