Futaba 6JG 2.4GHz

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
grav1s

Futaba 6JG 2.4GHz

#1 Příspěvek od grav1s »

Zdravim
Začínám s helinama potřeboval bych poradil jestli je tendle vysílač dobrá volba pro začátečníka.Ptám se ,protože jsem tu o tomdle vysílači nic nenašel jinak mám vyhlídlej ještě
Graupner MX-12 HOTT.Ta futaba mi z videi přijde docala velká se bojim aby mi padla do ruky chce si to asi vyzkoušet někde v obchodě.
Má cenová hranice je okolo 5 tis vrtas bude mini titan.
Předem díky za rady a názory.
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

Re: Futaba 6JG 2.4GHz

#2 Příspěvek od juraj.jurej »

Radšej MX 12 Hott má lepši systém aj programové vybavenie. (aspoň podla popisu nemám ani jednu) tá Futaba nieje
Fasst.
FrSky Tandem X20
Nezbeda

#3 Příspěvek od Nezbeda »

Radio sa nekupuje kvôli jednému modelu, 6.ch je minimum, tak keď budeš potrebovať ešte 1ch, tak budeš predávať a kupovať zároveň. Kúpil som DX6i, že mi bude stačiť a nestačila, potom ju predal a kupil som si Futabu T8FG.
Miniprotos, Futaba T8FG
grav1s

#4 Příspěvek od grav1s »

No pak by tu byla ještě jedna volba Walkera wk 2801 :) Má to 8 kanálu ale vim jaké jsou názory na čínu přitom se to tam vyrábí všechno a cena je taky libová.Ty nový už maj aji telemetrii ale u nás se to nedá sehnat samostatně.
kemi-one

#5 Příspěvek od kemi-one »

Co se tyče wk 2801 měl bych tu jednu na prodej zbyla mi po prodeji creaty 400 + 2801 příjmač + pc kabel na ceně by jsme se domluvili a česky navod

Ondra
horpak

#6 Příspěvek od horpak »

Osobně bych na vysílačce nešetřil a rozhodně koupil kvalitní vysílačku od ověřeného výrobce. Futabu jsem viděl a je to takový dost náročný na nastavování díky malýmu negrafickýmu displayi. V tvý cenový relaci bych šel do graupnera, popř si připlatit a jít do futaby t8fg, jr xg8 nebo grapner mx 16 či 20...
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“