Pokud to vyjde, měl bych ji najít pod stromečkem. Ježíšek (manželka) mi již nákup odsouhlasil
A samozřejmě se o reklamu jedná - upozorňuje na zboží, na druhou stranu to rozhodně necítím zle - jak jinak upozornit na stavebnici, která se někde začíná prodávat a chceme se o ní pobavit?
Pojďme místo vyhodnocování reklamy spíše směřovat diskuzi k pohonu, servům a bateriím.
Za mne:
PohonOriginál - Quantum 70A + Thrust 50- v rámci setu s modelem to vychází cenově lépe než AXI nebo jiné značky. V oblíbených Fox regulátorech i motorech jsem bohužel nenašel alternativu. Stejně tak u Turnigy Aerodrive SK.
Vrtule VOX 15x7
Baterie Dvojice Zippy 25C - používám je k velké spokojenosti ve všech ostatních letadlech a měnil jsem až po 2 letech, parametry odpovídají setům od PA
ServaZatím největší oříšek - vidím to na Hitec 5085MG - doporučuje i samotný výrobce. Na druhou stranu, po debatě s Jane Špatným (který do tohoto vlákna jistě brzo přispěje, protože na KMX má taky zálusk

) už si nejsem tak jistý - kvalita Hiteců v poslední době trošku kolísá.
Další výbavaObaly na křídla udělám sám, Vertex generátory osadím asi později jako bonus, kužel a spol. stejně.
Nějaké komentáře k výbavě?