Co vybrat pro vstup do kat.el.větroňů?-Vybráno Robin od AZ
Co vybrat pro vstup do kat.el.větroňů?-Vybráno Robin od AZ
Zdravím kolegové,pokukuji po nějakém el.větroni.Létám cca 2 roky začínal jsem z MIG 3 od hackera,trénuji s Crak yakem od RC Factory a relaxuji s Lazy Bee od Freeair.Chtěl bych raději něco z kuliček co se dá snadno opravit.Poradíte co na začátek pro vstup do létání více než 15min?Pročítal jsem to zde na foru a nejlépe vychází Easy Glider pro.Je to vhodné pro začátek,nebo koupit easy stara 2?Zatím jsem létal jen z prckama,letadla z rozpětím kolem 2m mě docela děsí,ale moc se mě líbí,že se dá létat dlouho a dloooouho.Díky za rady a letu zdar.
Naposledy upravil(a) LTZ400M dne úte 18.12.2012 19:56, celkem upraveno 2 x.
Mig 3-Hacker,Dogfighter MPX,Revo vxl,Toro 900
Re: Co vybrat pro vstup do kat.el.větroňů?
No asi takto.
Jestli jsi zvládnul ty malé vratké letadýlka, tak větroň o rozpětí 3m zvládneš se zavázanýma očima a to myslím smrtelně vážně. Velké letadlo (větroň) se ovládá mnohem snadněji, nežli ty malé vratké smradíky.
A bublinky vynech.
Jestli jsi zvládnul ty malé vratké letadýlka, tak větroň o rozpětí 3m zvládneš se zavázanýma očima a to myslím smrtelně vážně. Velké letadlo (větroň) se ovládá mnohem snadněji, nežli ty malé vratké smradíky.
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
Ahoj myslíš to vážně?Tak kdybych vynechal bublinky,co je tedy jiná alternativa?
kdyz uridis malyho kombata tak bych se nebal uz rovnou konstrukcniho
otazka
hledas termika nebo hledas ero jak na termiku tak na blbnuti, nebo hledas rovnou neco rychlejsiho ?
pak ti tu muzeme poradit neco konkretniho
pokud se to vybere s rozumem tak pokud upackujes akrobata a kombata tak se vubec nemusis bat
otazka
hledas termika nebo hledas ero jak na termiku tak na blbnuti, nebo hledas rovnou neco rychlejsiho ?
pak ti tu muzeme poradit neco konkretniho
pokud se to vybere s rozumem tak pokud upackujes akrobata a kombata tak se vubec nemusis bat
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Vidíš, Milan ti to posal krásně, já neměl trpělivost. A co konkrétně? To máš různý, projdi si vlákna s termickýma větroněma, to co se ti bude líbit hoď sem a čekej na reakce a věř, že jich bude habakuk.
Ale vydrž, co éro, to bude na 100% jiný názor.
Rychlejšího ani ne,spíš termika.Samozřejmě,že trocha toho blbnutí neuškodí.Jinak díky za rychlé reakce.Budu pročítat dále forum a uvidím co z toho vznikne. 
Kolik jsi schopen do modelu investovat? Další krok jakým směrem se vydat.
Q X7S,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109,Aladin
www.lmkchotebor.cz
www.lmkchotebor.cz
Toť otázka cca do 6tis
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
koupis urcite i pekne era
laminat / sklo ...
treba mv model, ypsi , lsmodel , reichard atd
laminat / sklo ...
treba mv model, ypsi , lsmodel , reichard atd
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
No právě,proto jsem přemýšlel easy glidera pro atd..... nemám na investici kolem 15tis když nevím zda to není jen dočasné oblbnutí větroněma.Ale nějak mě to k nim táhne.
Ano, koupí, ale holý drak.
Vidíš, dnes jsem prodal Siriuse plně osazenýho+3ks baterky (Hyperiony 3S 33OOmAh) + náhradní křídla. Njn, pozdě.
Vidíš, dnes jsem prodal Siriuse plně osazenýho+3ks baterky (Hyperiony 3S 33OOmAh) + náhradní křídla. Njn, pozdě.
Naposledy upravil(a) kovaco dne úte 09.10.2012 21:42, celkem upraveno 1 x.
Sgames-juknu na tvoje stránky.
- LittleFalco
Je podzim, tak toho ted pujde dost na modelbazaru,kazdy zbroji na novou sezonu... Ale dej si pozor, na vetsinu vyspelejsich termickych er uz budes potrebovat radio s letovymi rezimy.
Jestli chces konstrukcni ero na termiku, nenapadlo te neco si pres zimu postavit?? To je take zabava a dobry relax. Ale vyzada si to nejaky cas.
A o F3K uz jsi premyslel? Nadherna kategorie. Neni to tedy elektro, ale je to uzasny vymysl. Zadne natahovani lan, ani gumicuk, vyhodis to z ruky do 40m, vytocis i s nim i kozi prd a plne osazene slusne oletane koupis za 3-4 tis. A klouzavost ma asi 3x vetsi, nez Easy glider.
Jestli chces konstrukcni ero na termiku, nenapadlo te neco si pres zimu postavit?? To je take zabava a dobry relax. Ale vyzada si to nejaky cas.
A o F3K uz jsi premyslel? Nadherna kategorie. Neni to tedy elektro, ale je to uzasny vymysl. Zadne natahovani lan, ani gumicuk, vyhodis to z ruky do 40m, vytocis i s nim i kozi prd a plne osazene slusne oletane koupis za 3-4 tis. A klouzavost ma asi 3x vetsi, nez Easy glider.
Zpátky doma, v kopcích :-)
kovaco píše:Jestli jsi zvládnul ty malé vratké letadýlka, tak větroň o rozpětí 3m zvládneš se zavázanýma očima a to myslím smrtelně vážně. Velké letadlo (větroň) se ovládá mnohem snadněji, nežli ty malé vratké smradíky.![]()
A bublinky vynech.
Ano, ve vzduchu ho nejspíš zvládne. Otázka je jak zvládne přistání, velký větroň přistává o dost jinak než malé letadlo řezané z hrubého EPP. Takže bych neviděl jako zas až tak špatnou volbu vzít Radiana Pro, Easy Glider a podobně...