Hlasování
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Hlasování
clik 
Katana50 rozpětí1350mm délka1270mm váha3.0kg motor PH 8.5ccm,Swallow-90 rozpětí1680mm
Taky jsem se přidal, jen pokud to má mít smysl, musí být lepší propagace než jen smetiště 
x9d, x-lite pro a pár poletuch
... klik ...
mab píše:Taky jsem se přidal, jen pokud to má mít smysl, musí být lepší propagace než jen smetiště
Obávám se že zdejší moderátoři jsou jiného názoru
Díky za vaše hlasy , jen tak dál a houšť .
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
BOSS8 píše:Kucí klikněte mi na éro "Piper TURNIGY Power" já už kurňa chci taky něco vyhráthttp://www.hobbyking.com/hobbyking/store/sticknsnap.asp
Toš kurňa máš to tam vždyť si Boss ne
martak píše:Toš kurňa máš to tam vždyť si Boss ne
To jo
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
mab píše:Taky jsem se přidal, jen pokud to má mít smysl, musí být lepší propagace než jen smetiště
Vyšší level je už jen Odkladiště
OK2WY
Díky všem co mi kliknuli , a prosím další dobrovolníky , o maličký ..... klik 
-
porschelo123456
Koukám že kočka s turnigy přes prsa moc nejede... jinak klik dám zítra, nepamatuji si heslo, loglej sem ale v práci:-)
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
Kliknu, ale nevím kam.(asi jsem trubka)
Najeďte na onu stránku a klikejte na tlačítko More... tak dlouho, až je model objeví, viz obrázek. CharlieCh
...s větrem o závod.