SkyLady

Název je dostatečně samovysvětlující...
Odpovědět
Zpráva
Autor
kope
Kontaktovat uživatele:

Re: SkyLady

#61 Příspěvek od kope »

Já s ním lítám stylem - minuta motoru a pak plachtit a hledat termiku, pokud to nenosí (nebo spíš pokud jí nemůžu najít :) ), tak si na půl minutky přimotoruju a znova... Na baterku 1800 mAh mám nastaveno 7 minut motorového letu-mám ověřeno, že tak jí moc neždímám. A na těch 7 minut motorového letu tu 3/4 hodinu, hodinu ve vzduchu vydržím. A to podotýkám, že se v termice teprve učím lítat...

EDIT: Jo a ještě poznámka - nevím jaké máš oči, ale na tu minutu letu se A200 dostává do výšky, kdy už je fakt malinký :) .
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
MsouryM

#62 Příspěvek od MsouryM »

juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od juraj.jurej »

Pokiaľ to nemusí mať krídielka tak za mňa je najlepšia voľba Radian. Je neporovnatelne lepši, ako SL (solidná elektronika)
http://shop.lindinger.at/product_info.p ... s_id=74925
FrSky Tandem X20
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od vojta mansfeld »

To asi jo ale v českých obchodech stojí 6000,- to je strašně moc. Pro mě by mělo kupování ze zahraničí větší komplikace než užitek. Nějaký pán ho tu nabízel použitého za 1800 i s vysílačem komplet, chtěl jsem ho koupit ale pozdě. Radian je prostě moc drahý, nebo aspoň pro mě.
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od juraj.jurej »

Nemáš rodičov, aby ti pomohli? Určite by ti to niekto objednal spoj sa s nieakým skúsenejším modelárom s tvojho okolia on ti poradí. Tá cena je tam super nebudeš banovať!
FrSky Tandem X20
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od vojta mansfeld »

No zase nevím jestli je možné aby to bylo o tolik levnější, kolik to je v přepočtu kč? A poštovné by stálo asi kolik?
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od juraj.jurej »

Tu ho máš u nás: http://www.skymodel.sk/rc-modely-lietad ... m-parkzone
Pozri si dopravné: http://www.skymodel.sk/doprava-skcz
Prepočítaj si to na CZK podľa kurzu a máš to.
FrSky Tandem X20
mab
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od mab »

juraj.jurej píše:Tu ho máš u nás: http://www.skymodel.sk/rc-modely-lietad ... m-parkzone
Pozri si dopravné: http://www.skymodel.sk/doprava-skcz
Prepočítaj si to na CZK podľa kurzu a máš to.

To je 100€ + 13€ doprava aktuálně cca 2870Kč to je pěkné, stačí jen vložit přijímač a baterku.
Zrovna hledám hodnej model pro prcka a tohle je jeden z adeptů.
x9d, x-lite pro a pár poletuch
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od vojta mansfeld »

No tak já mám úplně obyč setovku od pelikána na 35 mhz tu bych do toho ze začátku vrazil ale ještě baterku, stejně by to bylo o málo dražší tak nevím, asi by byl lepší no...
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od juraj.jurej »

Možno o niečo drahšie ale neporovnatelne lepšie. väčšie rozpätie 2m, výkonný striedavý motor + 30A reg. atď.
pozri si video:
http://www.youtube.com/watch?v=ggGG-09fOdQ
http://www.youtube.com/watch?v=t4558ASDvfo
FrSky Tandem X20
MsouryM

#71 Příspěvek od MsouryM »

Vypadá jako hodně klidné letadélko :D Asi bych sel radeji do tohodle než do SkyLady a to jsem její zastánce. Jen jestli si lánoval dodělat křidélka, tak u tohodle modelu horko těžko. :)
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od vojta mansfeld »

No to já právě časem chtěl a už jsem si radian vyškrtl kvůli ceně ND, to je fakt velká nevýhoda. Teď asi budu volit skylady, k té asi půjdou dodělat křidélka líp žejo? To jen časem ale chtěl bych aby to šlo jednoduše.
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od juraj.jurej »

Na SL sú krídielka blbosť. Na Radian kúpiš časom nové krídla s klapkami a krídielkami a máš pokoj.
FrSky Tandem X20
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od vojta mansfeld »

No radian má drahé ND ale teď už chci ukončit to rozhodování: jaký z těchto modelů byste doporučili a proč?

OMEGA 1200 CENA ASI 3300,- ND ZA PŘIJATELNOU CENU(KŘÍDLO ASI 450,- TO BY JEŠTĚ ŠLO, ALE ASI TO NEBUDE MODEL PRO ZAČÁTEČNÍKY, PÍŠOU TAM ŽE JE SVIŽNĚJŠÍ TAK NEVÍM.

ALPHA 1500, ND STEJNĚ JAKO OMEGA, CENA MODELU ASI 3700,- OPĚT ASI NE PRO ZAČÁTEČNÍKA, ASI BUDE RYCHLEJŠÍ A SVIŽNĚJŠÍ, SPÍŠ PRO POKROČILEJŠÍ MODELÁŘE STEJNĚ JAKO OMEGA.

SKYLADY- CENA ÚŽASNÁ ASI 2800,- ND NEUVĚŘITELNĚ LEVNÉ, VŠUDE SE ŘÍKÁ JAK JE KLIDNÁ A JAK HEZKY LÉTÁ, ZASE SI ALE ŘÍKÁM NEBUDE S NÍ ČASEM NUDA? ČASEM BYCH SI NA NÍ CHTĚL PŘIDĚLAT KŘIDÉLKA, VIDĚL JSEM JEDNU FOTKU A BYLO TO TAM VELMI ZAJÍMAVĚ VYŘEŠENÉ A VYPADALO TO JEDNODUŠE, SKYLADY TU VŠICHNI ZATRACUJÍ ALE TI CO JÍ MĚLI MI JÍ DOPORUČILI, TI CO JÍ NEMĚLI O NÍ ŘÍKAJÍ ŽE JE BLBÁ ALE NEVÍM PODLE ČEHO SOUDÍ. JINAK PŘIKLÁNÍM SE K NÍ UŽ OD ZAČÁTKU ALE POŘÁD VÁHÁM. PŘIJDE MI VŠÍM LEPŠÍ ALE PROSTĚ POŘÁD TAK NĚJAK NEVÍM.JEN NEMÁ KŘIDÉLKA ALE TO BY MI ZAS TAK NEVADILO.

CHTĚL BYCH OD VÁS SLYŠET HLAVNĚ TO JESTLI JSOU OMEGA A ALPHA VHODNĚJŠÍ PRO ZAČÁTEČNÍKY NEŽ SKYLADY COŽ ASI NEJSOU... JINAK CHCI LETADLO JEN NA NAUČENÍ, STAVÍM SI JE SÁM JEN SI NECHCI ZE ZAČÁTKU ROZFLÁKAT SVOJE, Z TOHO PLYNE ŽE MI STAČÍ OBYČEJNĚJŠÍ OPRAVDU JEN NA NAUČENÍ, ŽÁDNOU AKROBACII OD TOHO NEČEKÁM. JEN NAUČIT, POHODOVĚ POLÍTAT A PAK JÍT NA SVOJE. NEVÍM JESTLI BY NEBYLO MOUDŘEJŠÍ TŘEBA ROVNOU KOUPIT OMEGU NEBO ALPHU ALE BOJÍM SE ABYCH JE HNED NEROZFLÁKAL...
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od juraj.jurej »

No, keď ti je Radian drahý je to škoda poznám to, keď my bolo 15 r. Ak máš nízky rozpočet tak si kúp SL.
Ja som ju mal a nezatracujem ju, len Radian je min. o triedu lepší. Treba ju dobre vyladiť a potom lieta slušne.
S vetrom sa moc ne kamarádi. Ale kúp ju, ako náhradné diely a poskladaj si ju. (ja som to tak robil) Daj do nej striedavý pohon, LiPo aku., poriadnu sklopku s kuželom, sevá napr HXT 900. Vystuž úchyt VOP,alebo si ju sprav sám.
Budeš ešte potrebovať nabijačku, ale tej sa nevyhneš.
FrSky Tandem X20
Odpovědět

Zpět na „Větroně“