GAMA 2100 - RTF
- sechy
- Kontaktovat uživatele:
Re: GAMA 2100 - RTF
Ale jak to jednou utrhneš, tak ono to sice bude lepit,ale
nebude to už tak držet.
Takže znova podlepit!
nebude to už tak držet.
Takže znova podlepit!
Ja bych si to na ty pasce nedovolil nechat - az jednou pri utazenejsim obratu uleti cely ocasky tak je to totalka a ta paska rozhodne moc nedrzela.
- sechy
- Kontaktovat uživatele:
Já psal na normální lítání.
Takže u začátečníka nepředpokládám ani základní
akrobatické prvky.
Já to schválně nechal jen na tý pásce, a drželo to dobře.
Až jednou jsem zavadil SOP o futra, a to hodně
,
tak až pak povolila.
Takže u začátečníka nepředpokládám ani základní
akrobatické prvky.
Já to schválně nechal jen na tý pásce, a drželo to dobře.
Až jednou jsem zavadil SOP o futra, a to hodně
tak až pak povolila.
Podle mne prave u zacatecnika docela hrozi je pri vybirani krizovky za to veme plnou vychylkou. Nemluvim chtene akrobacii - te nechtene "akrobacie" ale muze bejt docela hodne.
- sechy
- Kontaktovat uživatele:
Já to měl i u Alphy a drželo to.A na ní jsem se učil.
Vždycky to odnes čumák
Vždycky to odnes čumák
- CHlustanec
- Kontaktovat uživatele:
Pred hodinou jsem to prilepil, tak doufam ze nedojdete k nazoru ze to nestaci
Ne ddelam si srandu, hlavne at to nerozbiju. Pri nandavani smerovky to bylo tak natesno, ze jsem se bal ze ji zlomim a jeste k tomu se ta paska porad lepila na mistech kde se lepit nemela..no pro me hruza. Ale vsechno dobre dopadlo. Ted z kraice, ve ktere to prislo, vyrabim kufr na prenaseni/prevazeni, pac auto zatim nevlastnim, takze budu jezdit MHD.
T9x + FrSky, Gama 2100, Quanum Nova
sechy píše:Já to měl i u Alphy a drželo to.A na ní jsem se učil.
Vždycky to odnes čumák
no ona alfa je kapku mensi a tedy i ty pusobici sily jsou kapku mensi, ale ja bych si to netroufnul ani u ni. Proste mi prijde mnohem lepsi to prilepit poradne, nez riskovat upadnuti ocasu za letu. Ale je to kazdyho vec - pokud to nepadne nekomu jinymu na hlavu.
-
TomasTR
- Kontaktovat uživatele:
CHlustanec píše:Pred hodinou jsem to prilepil, tak doufam ze nedojdete k nazoru ze to nestaciNe ddelam si srandu, hlavne at to nerozbiju. Pri nandavani smerovky to bylo tak natesno, ze jsem se bal ze ji zlomim a jeste k tomu se ta paska porad lepila na mistech kde se lepit nemela..no pro me hruza. Ale vsechno dobre dopadlo. Ted z kraice, ve ktere to prislo, vyrabim kufr na prenaseni/prevazeni, pac auto zatim nevlastnim, takze budu jezdit MHD.
Hlavně ať to máš do pravého úhlu SOP k VOP a při pohledu ze předu s nasazenými křídly to musí pěkně lícovat, ty plochy které tam jsou připravené u mě nebyly uplně v rovině, na jedné straně jsem musel podkládat 2mm.
Moje stroje http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=341
www.rctomas.webnode.cz
www.rctomas.webnode.cz
- CHlustanec
- Kontaktovat uživatele:
TomasTR píše:Hlavně ať to máš do pravého úhlu SOP k VOP a při pohledu ze předu s nasazenými křídly to musí pěkně lícovat, ty plochy které tam jsou připravené u mě nebyly uplně v rovině, na jedné straně jsem musel podkládat 2mm.
Jo ja vim, videl jsem nejake fotky ve vlakne o SkyClimer-ovi, jak to vypada kdyz nejsou v rovine. kontroloval jsem to a vypada dobre. Dik
Zarexemse, ze uz to nebudu pitvat, ale novackum to precijen napisu. Ted jsem se vratil ze zaletu kamarodavovi Gamy a je to biiida vazeni, je to biiida! Naplno motor a to se plizi do nebe, jak snek, neverim, budu bojovat proti tomu, kdo rika, ze stock motor a vrtule staci, OMG to nestaci, na co si hrajete? Ja nechci hotliner, ale todle ani nevytahne ero nahoru. Minutu, dve letet nahoru a tam pak termovat? LOL v tom case to tak vysaje baterky, ze tech vytahu je jen par. Takze panove z praxe a je to uz druhy model Gama, motor nestaci ale vubec,je na nic. Jasny plazit se pul roku do nebes na to staci..Brzy se zde ukaze v bazaru kdo by mel zajem. Fakt ale, foukalo cca 5 m/s a chudak to vubec nedaval. A to nejsou kecy od stolu to je uz druhy ero co to dela.. Danieli Pelikane dekujeme...motor se ti nepovedl. A spousta jinych veci taky ne 
Pravda,mě to trvá asi tak minutu než nastoupám.Ale pak se drží ve vzduchu třeba i 50 minut.Ale to je u termického větroně opravdu normální,vidím to často i u starších větronářů kteří s tím šplhají ještě dýl do vzduchu.Na jednu baterku 3-4x nastoupat stačí.Motor je dobrý,jen ty jsi netrpělivej
.Kdzž chceš,kup si silnější motor.Budeš rychlejš nahoře,ale velkej efekt to nemá,zase má větší odběr.
- sechy
- Kontaktovat uživatele:
Na normální polítání to stačí.
To mi nikdo nevymluví!
Mě stačí nastoupat do 200m, a pak si plachtit dolu.
Taky záleží na aku, jestli už neni nějaká kaput
To mi nikdo nevymluví!
Mě stačí nastoupat do 200m, a pak si plachtit dolu.
Taky záleží na aku, jestli už neni nějaká kaput
- CHlustanec
- Kontaktovat uživatele:
No ony vsechny Jozovi odpovedi ve me zatim nevzbuzuji velkou duveru, takze tak. Vyzkousim a uvidim.
Hele Chlastance bud uplne v klidu, Gama je bozi letado, poslusny uplne skvely, ze se me zda slabej motor na to neber ohled. Je to parada vetron, termiku chyta jedna basen, dnes jsme litali a bylo tak 5 6 m/s a bylo to jako kdyz poustis draka. Nehybne stala a jen se to korigovalo smerovkou. Pri pristani butterfly a je to az k noze. Velka spokojenost. Nad mym lamentovanim ohledne motoru se nenech zvyklat. Litej a uvidis, nikoho nechci naprdnout, jen pisu poznatky z praxe.
- sechy
- Kontaktovat uživatele:
5 m/s jo?To se teda máš!
Tady bylo 9
Tady bylo 9