Walkera V200D01 FL, 2.4Ghz, RTF

Vrtulníky do velikosti 450
Zpráva
Autor
vlkodlak
Kontaktovat uživatele:

Re: Walkera V200D01 FL, 2.4Ghz, RTF

#76 Příspěvek od vlkodlak »

prikrylm píše:Tak, a šla trápit někoho jiného...

....gratuluji, jen doufám, že ne někomu známému.... :)
RadiomasterTX16S, V 911, V 939, V912, Eachine E160
prikrylm

#77 Příspěvek od prikrylm »

tchýni. ;-) néé... Tvrdil, že to má na náhradní díly. Takže asi věděl, do čeho jede.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
prikrylm

#78 Příspěvek od prikrylm »

Ještě jsem, těsně před prodejem, zrušil nesmyslný levý přepínač (WK 2304), našrouboval jsem ho tam kde je std "throttle hold" a zapojil ho, aby taky tak fungoval. Jako havarijní, aby nevznikaly tolik zmiňované chybné návyky, by to mohlo posloužit. Ještě mě pak napadlo, to celé skombinovat s tím potenciometrem, co tam zbyl, ale už na to nedošlo. Třeba se bude někomu hodit.
x.line

Re: vševědové a stádo hlupáků ?

#79 Příspěvek od x.line »

Pablo2 píše:Při čtení českých fór (čtu také fóra z oblasti elektroniky aj.) se často bavím těmi naprosto jasnými a jednoznačnými názory , která někteří diskutující presentují. Mám dojem , že většina konstruktérů jsou idioti, výrobci lemplové a kupci naivní hlupáci.
Jinak nemohu pochopit, to že např. Walkera je jeden z největších výrobců RC modelů na světě, že její výrobky prodávají další firmy pod svým jménem a lidé tyto výrobky kupují. Walkera a podobné firmy podrobené nemilosrdné kritice na českých forech (na zahraničních forech je to jiné úrovni) by již měli dávno zkrachovat když vyrábí takový šmejd.
Walkeře nutno přiznat, že přináší široký sortiment modelů a snaží se neustále o zajímavé inovace. Někteří výrobci stále vyrábí své "veterány" , protože jsou dokonalé a není na nich co vylepšit.
Ať si každý vybere, co mu vyhovuje.

Velice pěkně napsaný příspěvek!
Ani náhodou nejsem zastáncem Walkery. Tím myslím, že bych ji vyzdvihoval nad všechno,ale rozhodně mi zvedaji tlak ti chytří pánové, co lítají s T-rexy apod, jak je pro ně všechno ostatní šmejd a krumpl apod.
Když chce někdo něco na polítání na zahradě na začátek jednou za týden, tak se mu asi nebude chtít učit s šestikanálem! To ho to dřív odradí, než naladí. Ne každý je zapálený pilot, který létá denně na simu a vidí se v budoucnu, že bude lítat s Rexem 700.
Mně to příjde jak chování dětí ve školce, kde kdo neměl Céčka, tak byl trapnej a hloupej a kdo ví co :roll:
Nebo kdyby člověk přijel do servisu s Fábií s poblémem a servisák ho nejdřív sejmul na dvě doby, že se nám čemu divit s tímhle krumplem a co to jsem to za idiota, že jsem si koupil Fabii, proč nemám Octavku, nebo Superba apod. Tak asi proto, že na ně nemám prachy!!! Ano, je mi jasný, že teď se do mě pustíte, že za chvíli v ND budu na ceně dospělého vrťase apod. Ale když zůstanu u V200D01(třeba) tak na ty si aspoň člověk trochu ohmatá, jak se zhruba jednorotorový vrtulník chová(oproti 3.kanálovýmu indoor vrtulníku, který má doma skoro každý) a pak může zkoušet dospělý vrtulník. Vy si to možná už neuvědomujete, protože máte nalítáno XY hodin, ale nováček si myslí, jak je vše jednoduchý, když vidí jak to lítá, ale když zvedne např-V200D01 a praští s ní, tak to odnese tak třeba ozubený kolo, nebo listy, ale když pošle k zemi 6i kanál, který má xkrát vyšší otáčky a mnohem složitější mechaniku, tak ta škoda bude mnohonásobně vyšší a po druhý havárce do skříně hodí ten 6i kanál!
A ano, taky jsem měl V200D01 a už ji nemám, protože 6i kanál je lepší, ale moc dobře vidím, že to co mi to dalo jsem teď zúročil! Protože se ten 4.kanálový jednorotor chová úplně jinak, než jak jsem čekal!
prikrylm

Re: vševědové a stádo hlupáků ?

#80 Příspěvek od prikrylm »

x.line píše:Vy si to možná už neuvědomujete, protože máte nalítáno XY hodin, ale nováček si myslí, jak je vše jednoduchý, když vidí jak to lítá, ale když zvedne např-V200D01 a praští s ní, tak to odnese tak třeba ozubený kolo, nebo listy, ale když pošle k zemi 6i kanál, který má xkrát vyšší otáčky a mnohem složitější mechaniku, tak ta škoda bude mnohonásobně vyšší a po druhý havárce do skříně hodí ten 6i kanál!
...

Měl jsem walkeru V200D01 a mám jakýsi 450 kový šestikanál a dovolím si nesouhlasit s cenou havárie. Ještě to fakt neumím, ale cena potkání se se zemí je, .. no když dobře tak stejná, při větší havárii bych se klonil k nižší ceně u té 450-ky.

Neodsuzuju 4-kanály, ale asi by to chtělo jiného výrobce.

Ona nakonec i ta walkera se naučí dělat vrtulníky. Tvrdil jsem to samé o Microsoftu a operačních systémech (v době W95) a on akový w2003 už byl vcelku použitelný a stabilní....
tlavelza

#81 Příspěvek od tlavelza »

renda567 píše:Díky za radu.Jsem opravdu začátečník.Před tímhle vrtulníkem jsem lítal a ještě snad budu s Double Horse 9104.Moc jsem sním nenalétal.První kousek hned po startu vyrazil vysokou rychlostí bokem vpravo a dopředu nebo do zadu letět neuměl. Šel do reklamace a znova to samý.Vyměnili ho a ten zase asi dvakrát zničehonic začal klesat i když mněl být ve vzduchu nebo i stoupat a pak se zastavil hlavní rotor a byl z toho docela ošklivý pád na zem.Vrťas zrušenej a zjistil jsem že odešel motor a možná i přijímač.Teď to je zase v reklamaci.S tou V200D01 mám strach jít ven potom co tu čtu.Uvidíme.
Bohužel jsem z Hronova a do Brna to mám asi 160km. :(

Kam chodíš lítat,na Příčnici nebo okolí? Já chodím na Fara,někdy do parku k Jiráskoj.Walkeru nemám,mám F-45,je to podobná hračka ale levnější.Kde kupuješ náhradní díly,psal jsi,že to na reklamaci nemáš daleko,já mám nejblíž Hradec nebo internet.
misiakpb

#82 Příspěvek od misiakpb »

Zdravim pani:
Tak s kamaratom sme si zaobstarali take male bytove vrtulnicky .... :-)
Kedze nas to doma uz nebavilo tak sme ich zobrali von ... pokial sa vetrik nepohol tak sme lietali ako blazni ...
Potom zafukalo az k susedom o dva ploty dalej a my sme zacali pozerat co na take rekreacne lietanie by sme zaobstarali
Po kratkom hladani sme pozerali Walkeru V200D01 alebo V400
Po precitani tohto fora vsak uz k V200 stracam doveru, cize radsej doplatit aj 200 E.
Co by ste poradili ? Poziadavky:
Dostupne a nie predrazene nahradne dielce, max LiPol 3 clankove baterie (mame super nabijacku max do 3C), kvalitna konstrukcia, 3 ose gyro, dobre RC.
Dik moc
x.line

#83 Příspěvek od x.line »

misiakpb píše:Zdravim pani:
Tak s kamaratom sme si zaobstarali take male bytove vrtulnicky .... :-)
Kedze nas to doma uz nebavilo tak sme ich zobrali von ... pokial sa vetrik nepohol tak sme lietali ako blazni ...
Potom zafukalo az k susedom o dva ploty dalej a my sme zacali pozerat co na take rekreacne lietanie by sme zaobstarali
Po kratkom hladani sme pozerali Walkeru V200D01 alebo V400
Po precitani tohto fora vsak uz k V200 stracam doveru, cize radsej doplatit aj 200 E.
Co by ste poradili ? Poziadavky:
Dostupne a nie predrazene nahradne dielce, max LiPol 3 clankove baterie (mame super nabijacku max do 3C), kvalitna konstrukcia, 3 ose gyro, dobre RC.
Dik moc

Pokud jste teď létali s micro vrtulníčkama, asi typuju že 3 kanály. Tak zkuste od MJX F-45.
V400D02 dle mého názoru za ty peníze dobrý, ale voli bych to až po ty F-45 nebo případně V200D01.
Nechci tu opět rozebírat zda V200D01 ano či ne a proč. Myslím si, že jako přechod k dospělému vrtulůníku ano, ale asi bych spíš šel do ty F-45. Sice není tak přesná a nemá tak jemné ovládání, ale vydrží víc :wink:
Pajavlk
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od Pajavlk »

tak chybka, přečetl jsem si špatně nadpis :)
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“