prikrylm píše:Tak, a šla trápit někoho jiného...
....gratuluji, jen doufám, že ne někomu známému....
prikrylm píše:Tak, a šla trápit někoho jiného...
Pablo2 píše:Při čtení českých fór (čtu také fóra z oblasti elektroniky aj.) se často bavím těmi naprosto jasnými a jednoznačnými názory , která někteří diskutující presentují. Mám dojem , že většina konstruktérů jsou idioti, výrobci lemplové a kupci naivní hlupáci.
Jinak nemohu pochopit, to že např. Walkera je jeden z největších výrobců RC modelů na světě, že její výrobky prodávají další firmy pod svým jménem a lidé tyto výrobky kupují. Walkera a podobné firmy podrobené nemilosrdné kritice na českých forech (na zahraničních forech je to jiné úrovni) by již měli dávno zkrachovat když vyrábí takový šmejd.
Walkeře nutno přiznat, že přináší široký sortiment modelů a snaží se neustále o zajímavé inovace. Někteří výrobci stále vyrábí své "veterány" , protože jsou dokonalé a není na nich co vylepšit.
Ať si každý vybere, co mu vyhovuje.
x.line píše:Vy si to možná už neuvědomujete, protože máte nalítáno XY hodin, ale nováček si myslí, jak je vše jednoduchý, když vidí jak to lítá, ale když zvedne např-V200D01 a praští s ní, tak to odnese tak třeba ozubený kolo, nebo listy, ale když pošle k zemi 6i kanál, který má xkrát vyšší otáčky a mnohem složitější mechaniku, tak ta škoda bude mnohonásobně vyšší a po druhý havárce do skříně hodí ten 6i kanál!
...
renda567 píše:Díky za radu.Jsem opravdu začátečník.Před tímhle vrtulníkem jsem lítal a ještě snad budu s Double Horse 9104.Moc jsem sním nenalétal.První kousek hned po startu vyrazil vysokou rychlostí bokem vpravo a dopředu nebo do zadu letět neuměl. Šel do reklamace a znova to samý.Vyměnili ho a ten zase asi dvakrát zničehonic začal klesat i když mněl být ve vzduchu nebo i stoupat a pak se zastavil hlavní rotor a byl z toho docela ošklivý pád na zem.Vrťas zrušenej a zjistil jsem že odešel motor a možná i přijímač.Teď to je zase v reklamaci.S tou V200D01 mám strach jít ven potom co tu čtu.Uvidíme.
Bohužel jsem z Hronova a do Brna to mám asi 160km.
misiakpb píše:Zdravim pani:
Tak s kamaratom sme si zaobstarali take male bytove vrtulnicky ....
Kedze nas to doma uz nebavilo tak sme ich zobrali von ... pokial sa vetrik nepohol tak sme lietali ako blazni ...
Potom zafukalo az k susedom o dva ploty dalej a my sme zacali pozerat co na take rekreacne lietanie by sme zaobstarali
Po kratkom hladani sme pozerali Walkeru V200D01 alebo V400
Po precitani tohto fora vsak uz k V200 stracam doveru, cize radsej doplatit aj 200 E.
Co by ste poradili ? Poziadavky:
Dostupne a nie predrazene nahradne dielce, max LiPol 3 clankove baterie (mame super nabijacku max do 3C), kvalitna konstrukcia, 3 ose gyro, dobre RC.
Dik moc