DX6i
Re: Spektrum DX6i
No podle tvého popisu bychse poohlídnul po něčem vybavenějším. DX6i má jen dva mixy. Pokud máš v lánu lítat větroně tak ti stačit nebude.
Dareba
90% mozku je kapalina. Škoda, že u většiny lidí brzdová
90% mozku je kapalina. Škoda, že u většiny lidí brzdová
Tak uvidíme, zatiaľ povedať neviem lebo ešte som nelietal s ničím, ale minimálne teraz to bude vetroň tak je možné že pri tom aj ostanem, ale určite chcem vyskúšať aj nejakú tu cessnu alebo warbirds. Ta Dx6i je pre mňa skôr voľba podľa ceny, ale keby že si mám vybrať vysielač skôr podľa očakávaní bral by som aspoň Graupner Mx16 hott, alebo čo sa mi asi najviac pozdáva Jr Propo XG7. Ako som písal vysielače sú pre mňa dilema, ale určite ak sa mi to oplatí tak si chvíľku počkám, došetrím možno aj na nejakú Futabu 8FG, len mi chýba nejaká praktická skúsenosť aby som odhadol či aj využijem jej možnosti naplno, nech zbytočne nepreplácam. Viem, že je ťažko poradiť keď Vám neviem rpesne odpovedať čo vlastne budem lietať, ale to ukáže až čas, tak dúfam že to nejak odhadnete z mojich slov a poradíte mi ako najlepšie budete vedieť 
- vylizplech
http://www.rcpark.cz/spektrum-prislusen ... nzova.html Zdravím,koupil jsem tohle podsvícení pro Dx6 a postupoval z montáží podle návodu,ale jakmile jsem to dokončil a zpustil vysílačku,oranžové světlo svítilo jen asi vteřinu,pak jsem ucítil zasmrádnutí jako by se něco pálilo a pak podsvícení zhaslo a už nejde,nevíte někdo kde jsem mohl udělat chybu a jestli se to dá ještě nějak napravit?díky.
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
Re: Propojení DX6i a PC
Prosím o pomoc.
Po 3 hodinách se mi podařilo rozchodit ovladač Dx6i. Ale problém je s kalibrací!
Vubec nemohu skalibrovat plyn a křidélka. Ani pomoci trimu to nemohu poladit.
Jestli je špatný kabel, je starý, našel jsem ho doma.
Někde jsem četl že mám zeslabit mikrofon. Snažil jsem se to nějak udělat.
Navíc, když dám kabel do mikrofonu, začně to šileně hučet z repráků.
Prosím o radu!
Po 3 hodinách se mi podařilo rozchodit ovladač Dx6i. Ale problém je s kalibrací!
Vubec nemohu skalibrovat plyn a křidélka. Ani pomoci trimu to nemohu poladit.
Jestli je špatný kabel, je starý, našel jsem ho doma.
Někde jsem četl že mám zeslabit mikrofon. Snažil jsem se to nějak udělat.
Navíc, když dám kabel do mikrofonu, začně to šileně hučet z repráků.
Prosím o radu!
- Andrews
- Kontaktovat uživatele:
Můžete mě někdo opravit jestli to dělám špatně?
Mám křídélka každé své servo tj. zapojeno AIL+AUX ve Wingtailmix nastaveno : Dualaile
Rád bych namixoval výškovku s křidélky.
V MIX1 nastavím:
ELEV > AILE
RATE L +40% R +40%
Jak nastavit, aby křídélka chodily souhlasně nahoru/dolů? Mě to prostě nejde
Mám křídélka každé své servo tj. zapojeno AIL+AUX ve Wingtailmix nastaveno : Dualaile
V MIX1 nastavím:
ELEV > AILE
RATE L +40% R +40%
vylizplech píše:http://www.rcpark.cz/spektrum-prislusenstvi/23035-podsviceni-pro-dx6i-oranzova.html Zdravím,koupil jsem tohle podsvícení pro Dx6 a postupoval z montáží podle návodu,ale jakmile jsem to dokončil a zpustil vysílačku,oranžové světlo svítilo jen asi vteřinu,pak jsem ucítil zasmrádnutí jako by se něco pálilo a pak podsvícení zhaslo a už nejde,nevíte někdo kde jsem mohl udělat chybu a jestli se to dá ještě nějak napravit?díky.
Nepatří tam nějaký předřadný odpůrek? Radek
ICQ 638556901
- vylizplech
Patří a ten jsem dal blbě a všechny diody shořely,ale sehnal jsem za 10Kč kus nové,tak mě oprava vyšla na 90 kaček a už to svítí jak má 
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
Andrews píše:Můžete mě někdo opravit jestli to dělám špatně?
V MIX1 nastavím:
ELEV > AILE
RATE L +40% R +40%
Trošku si pleteš co chceš nastavit, pokud chceš aby ti chodily křidélka dolů, udělej to přes menu FLAPS. Při zapnutí vypínače ti křidélka sjedou dolů s následnou kompenzací výškovkou
- petr64
- Kontaktovat uživatele:
DavidB píše:Andrews píše:Můžete mě někdo opravit jestli to dělám špatně?
V MIX1 nastavím:
ELEV > AILE
RATE L +40% R +40%
Trošku si pleteš co chceš nastavit, pokud chceš aby ti chodily křidélka dolů, udělej to přes menu FLAPS. Při zapnutí vypínače ti křidélka sjedou dolů s následnou kompenzací výškovkou
Jak píše DavidB, přes Flaps. Kdybys chtěl k tomu ještě křidélka nahoru (jako brzdy) tak použij MIX s GEAR (safra, včil nevím jestli jde udělat mix GEAR to FLAPS - zkus to), pokud nepoužíváš podvozek. DX6i má jen dva mixy - na složitější mixování to chce lepší rádio.
- Andrews
- Kontaktovat uživatele:
Panové diky za tip už to mám. Samotný FLAPS nejsou problém já chtěl, aby křidélka chodily nahoru/dolů společně s výškovkou.
Řešení je prosté: nemixovat do křidélek, ale do FLAPS a JE TO!
Řešení je prosté: nemixovat do křidélek, ale do FLAPS a JE TO!
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Chlapci, povedzte mi, nech neumrem sprosty: co znamena, ked mam v D/R&EXPO napr.
ELEV 1 70% 30%?
To prve je poloha prepinaca ( 0/1) , to druhe rozsah, ale tych 30% expo znamena co ?
ELEV 1 70% 30%?
To prve je poloha prepinaca ( 0/1) , to druhe rozsah, ale tych 30% expo znamena co ?
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Zdravím,mám DX6i mod 2 doposavaď jsem lítal křidélka na Y kabel ....teď bych to rád přehodil každé křidélko na jeden kanál jenže problém je že lítám (LEVÁ.. PLYN+KŘIDÉLKA) A (PRAVÁ ..SMĚROVKA+VÝŠKOVKA) a když to rozdělím má Levá plyn+směrovka a Pravá výškovka+křidéla ....a tak letat neumím poraďte co stím....
vaclav32 píše:Zdravím,mám DX6i mod 2 doposavaď jsem lítal křidélka na Y kabel ....teď bych to rád přehodil každé křidélko na jeden kanál jenže problém je že lítám (LEVÁ.. PLYN+KŘIDÉLKA) A (PRAVÁ ..SMĚROVKA+VÝŠKOVKA) a když to rozdělím má Levá plyn+směrovka a Pravá výškovka+křidéla ....a tak letat neumím poraďte co stím....
Já bych řekl SIMULÁTOR a cvičit
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
Spektrum Dx6i - změna mod - kdo udělá?
Zdravím, mám Spektrum DX6i v mod1, rád bych jí změnil na mod2, resp. mod4, ale sám si na to netroufám. Nebyl by někdo z okolí DC, UL apod., kdo by byl ochoten toto provést? Samozřejmě ne zadarmo. Díky za případné odpovědi.
- Werret007
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spektrum Dx6i - změna mod - kdo udělá?
Já jsem si ji předělal na mod 4, není to těžké, ale na displeji to změnit nejde. Takže grafické polohy trimů jsou prohozeny.
Bohužel nejsem zblízka že bych ti to předělal
Bohužel nejsem zblízka že bych ti to předělal
Spektrum DX6i mode 4.
List u vrtule se při létání používá k namotání vzduchu.
List u vrtule se při létání používá k namotání vzduchu.