H1N1 píše:Kluci todle co se tu řeší je vážně překvapilo, já jsem nikdy neřešil kolik mě stojí jeden start atd.. přeci lítáme protože chceme, a jestli za rok prolítám 5000kč na benzínu tak to skoro ani v peněžence nepoznám... Já bych se přiklonil k většímu letadlu a šel do 2,2 třeba toho Veloxe co jsem někdo poslal. dal tam DLE55 a chrochtal si jak mě to hezky vrčí, smrdí a lítá to... Jinak k baterkám: my na letišti máme elektriku takže u nás dost lidí elektro má, ale z lidí co lítáme větší letadla tam má málo kdo elektro... jen fakt pár kluků...
Já, kdybych to dobíjení měl, tak bych asi do elektriky u 2,2m šel. Nevím, protože ho nemám, takže rozhodování je pasé. Uvažoval jsem i o digitální centrále - relativně lehká a tichá, ale než lejt benzín do ní (+pořizovací cena) tak ho raději leju do modelu. Jinak mě to nesmrdí - lítám na Aspen. A stát na letišti s nastartovaným autem kvůli dobíjení - to bych z letiště vyhodil sám sebe.
Ale i já jsem dříve uvažoval, na kolik mě vyjde jeden let. A dokavaď jsem lítal 4S lipo, tak jsem měl 6 packů, protože pořizovačka nebyla velká, doma jsem dobil a málokdy všechny vylítal.