Futaba FX-18
Futaba FX-18
Když jsem si včera jen tak poletoval, tak v jednu chvílku mi muj EGE přestal reagovat, už jsem si říkal, že se pekně projdu. Kouknu na na rádio a displej vůbec nesvítí. Tak jsem ho vypnul, znova zapnul a zase se rozjelo (opravdu bylo zapnute!). Nevíte, cím by to mohlo být, mám z toho opravdu moc dovný pocit!!! 
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Re: Futaba FX-18
Mne sa to stalo keď mi odchádzali originál NiMh baterky, a preto NiCd alebo LiIonrohe píše:Když jsem si včera jen tak poletoval, tak v jednu chvílku mi muj EGE přestal reagovat, už jsem si říkal, že se pekně projdu. Kouknu na na rádio a displej vůbec nesvítí. Tak jsem ho vypnul, znova zapnul a zase se rozjelo (opravdu bylo zapnute!). Nevíte, cím by to mohlo být, mám z toho opravdu moc dovný pocit!!!
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Hoki píše:Že třeba zčerná při přímém slunci, to vím. Ale že by vypnul, to se mi nestalo. Jak ho máš dlouho a co tam máš za baterky? Třeba máš opravdu to co popisuje LV a nebo někde studeňák pod displejem.
Jak jsem psal, ero bylo neovladatelne. Rádio mám tak přes tři měsíce. A baterka musi být v pohodě, pak jsem zase 50 minut létal.
- RadimHnilica
- Kontaktovat uživatele: