Zdravím,chci koupit scouta nebo tu zminovanou mx2,jak jsem se již dočetl modely budou asi totožné,jen bych chtěl vědět bude totožná i elektronika? motor serva regler? není mx2 třebas lepší v tomto? bude to mé druhé éro a moc se vtom nevyznám.
Pak jsem ještě zvažoval to mx ale 1400mm,také z bublinek a extru300 od park zone.
dík za každý normální příspěvek.
mx2 scaut
Re: mx2 scaut
Nevím jestli už si něco pořídil,ale Scouta ani MX2 neber.Za stejnou cenu vem Edge 540 Mathias Dolgerer od Hype.Zpracování perfektni,je parádně tuhé a podvozek kupodivu taky drží,ne jak na zminovaných érech.A nebo tu MX2 s větším rozpětím,ale tu neznám.Tak at to létá.
To mirew
ty mas ten model?
ty mas ten model?
DX6i, Accipiter Badius, T-Rex450SE v2, HK MiniSwift, Pioneer od Pelikana, Carson Tyrann 450.
wiseco píše:Zdravím,chci koupit scouta nebo tu zminovanou mx2,jak jsem se již dočetl modely budou asi totožné,jen bych chtěl vědět bude totožná i elektronika? motor serva regler? není mx2 třebas lepší v tomto? bude to mé druhé éro a moc se vtom nevyznám.
Pak jsem ještě zvažoval to mx ale 1400mm,také z bublinek a extru300 od park zone.
dík za každý normální příspěvek.
Zdar,
scouta i 1400mm jsem měl v rukách.
Scout - určitě se vyplatí udělat pár úprav než se začne lítat - podvozek, uchycení serv,
MX2 1400mm - je více na klasickou akrobacii, vyměnil jsem zatím servo výškovky. Měl jsem pár drsných pádů do pšenice. Chce to držet na rychlosti, nicméně je až s podivem co to vydrží.
Jediné co je na prd je kryt alá pet flaška - 300,-Kč. Jednou mě praskla vrtule a zbylo jenom pár kousků.
Nevím jak jsi na tom s letáním, ale momentálně létám s konstrukčním 1,5m a větší nosnou plochou a je to samozřejmě lepší. Kdyby jsi měl u sebe zkušeného modeláře, raději bych šel rovnou do většího rozpětí a poradil se tady na foru na značce modelu této kategorie.
Aha, myslel som toho Edge 540 Mathias Dolgerer od Hype. Ten ma celkom zaujal.
DX6i, Accipiter Badius, T-Rex450SE v2, HK MiniSwift, Pioneer od Pelikana, Carson Tyrann 450.
Newww píše:Aha, myslel som toho Edge 540 Mathias Dolgerer od Hype. Ten ma celkom zaujal.
Zatím jsem tedy z akrobatem nelítal jen větron alpha 1500,stím už ale byla opravdu nuda,koupil jsem nyní a létám plackolet venus 3d pro,létá hezky ale ty dva kusy pěny mě nebaví prostě a fakt se mito nelíbí.Edge 540 Mathias Dolgerer od Hype vypadá moc dobře a dík moc za typ,brnknu tam a zeptám se jak je to z díly pro jistotu
Scouta se neboj. Já jsem s ním několikrát říznul, podvozek jsem nevytrhnul. A i když ho vytrhneš, tak se to dá snadno opravit a vylepšit. Letové vlasnosti ti budou na nějakou chvíli stačit. Ten kousek který jsem vloni testoval pro RC Modely dodnes létá, jen má nový trup a předělaný podvozek, kolega (je mu asi 7 let) se s ním učí akrobacii.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
- Rampa McKvák
Zdravím, taky mám Scouta
Orig. podvozek fakt moc nevydrží, momentálně tam mám vlepený špalíček, podobně jako na téhle fotce - http://img1.rajce.idnes.cz/d0101/5/5920 ... k_0121.jpg
Nemám tolik zkušeností, ale pro éro mluví hlavně cena
Je to společně s Torem moje první éro a už jsem osadil panty na směrovku, upravoval umístění serv křidélek, prostě se pomalu učím jak co opravit
Po prvním vážném pádu vyhořel regl tak jsem pokoupil na aukru silnější páječku a sám si nový napájel. Dneska jsem to byl znovu zalétat a létá líp než předtím, měl jsem před tím pádem už hrozně velké výchylky a přeháněl to. Teď jsem nastavil výchylky dle návodu a je to ok.
Nemám tolik zkušeností, ale pro éro mluví hlavně cena