DLE 30
- MarthiR
Re: Dle 30_vrtule
Jasně, já mu doporučil Fialu, ty sou dobré, lepší jak bambula
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
Od Fiali je 18/8 na 30 DLE malá...
Když Fialu, tak 19/8 nebo 19/10. Záleží, jak už je motor "povolenej" a hlavně také na použitém výfuku. Při použití exp. výfuku je to na velikosti vrtule cca o palec víc...
Když Fialu, tak 19/8 nebo 19/10. Záleží, jak už je motor "povolenej" a hlavně také na použitém výfuku. Při použití exp. výfuku je to na velikosti vrtule cca o palec víc...
Naposledy upravil(a) pikus 1 dne sob 01.09.2012 17:26, celkem upraveno 1 x.
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
- MarthiR
na 30 i 20/8
a ano vše sem mu řekl, napsal mi SZ ,, kolegovi se motor přetáčel na 19/8, dal 20/8 a chodí to dobře
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
MarthiR píše:na 30 i 20/8a ano vše sem mu řekl, napsal mi SZ ,, kolegovi se motor přetáčel na 19/8, dal 20/8 a chodí to dobře
S 20/8 souhlsím ( také měl jsem jí lítal) otáčky byly naprosto v pohodě, jen mu chyběla pružnost (dynamika). Byla to taková plouživka
DLE 30 hrncek alebo muffler?
Pani mazaci,poradte.Stratil som vyfuk z DLE 30 ,bezny hrncek dodavany s motorom.Ma vyznam kupit Pitts mufflel napr od JMB?Prida to vykon?Ake su vase prakticke skusenosti.
Dik za nazory.
B
Dik za nazory.
B
Futaba T14SG VELOX 2,2 EXTRA EF 60` EPP RCF PA XR61 ARDEA
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
Re: DLE 30 hrncek alebo muffler?
Boro píše: Ma vyznam kupit Pitts mufflel napr od JMB?Prida to vykon?Ake su vase prakticke skusenosti.
Dik za nazory.
Co se výkonu týče, tak význam to 100% nemá. Ani více "otevřená verze" RS od JMB výkonu nepřidá. Je to především tlumič....
Jestli chceš zvednout výkon dej výfuk od JMB nebo AMT ale expanzní, ale počítej s větší hmotností.
Hrnek za motor je čistě estetická záležitost
Vsetkym dakujem za nazor, po tom ako som si precital vsetky reakcie som sa uistil ze pre 3d by naozaj mohla vyhovovat 19/8 do "plouzivky by som uz isiel nerad
)) dikes vsetkym
Re: DLE 30 hrncek alebo muffler?
....ja som to tusil,tie pitts mufflery su na paradu a vytiahnut z kapsy prachy:-)))
Nateraz tam pojde nejaka cajna hrncek.(pokial ma niekto neukeca)
Vdaka Pikusi.
B
Nateraz tam pojde nejaka cajna hrncek.(pokial ma niekto neukeca)
Vdaka Pikusi.
B
Futaba T14SG VELOX 2,2 EXTRA EF 60` EPP RCF PA XR61 ARDEA
Re: DLE 30 po ohřátí nejde nastartovat
já sem uplnej lajk s benzínama.. koupil jsem si čínu 26ccm a chytá i hodně teplej na pár otočení. startovat nechtěl když nebyl doštelovanej karbec.
Stejný model má kolega na letišti. Má v tom ZG20 a nechápu jak se ten zakrytovaný motor uchladí, ale asi jo, protože mu to chodí. Pokud provozuješ to čínské zapalovaní na pětičlánek, tak je možná problém právě v tom. Už se to tu řešilo.
- Hanyk
- Kontaktovat uživatele:
Činske zapalovani max.6V!! to znamena 4članek! Provozuji RCG50 a bez problemu teplej i studenej. 
v provozu-Miles Magister 3,2 m,ZDZ50ng, Ka6e 4200mm, Avia BH3 2700mm a ruzne poletuchy +Aurora9
- Vojc29
- Kontaktovat uživatele:
DLE 30 - zdechá
Ahoj kolega má v Pilatusovy nový DLE 30 vyběhaných cca 5 litrů paliva ale stává se mu jedna věc cca po 10 minutách letu jak se dostane benzín v nádrži do půlky nádrže tak motor zdechne. Nevytáhne prostě víc jak půlku. Hadička je ponořená dostatečně. Kde můžte být problém umístění karbecu nádrže ? Netuším fakt v benzínu začínáme diky za rady.
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
Re: DLE 30 - zdechá
A na zemi to dokáže vycucnout celou nádrž?
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Re: DLE 30 - zdechá
Má ta DLE30 klasický Walbro princip karbec? Pokud jo, tak je v něm membránový čerpadlo a to pokud je v pořádku nasaje 20 cm jako nic. Spíš jestli není něco ucpaný, odchlíplý či zalepený membrány. A nebo to moc vibruje, vaří se nádrž a pokud poklesne hladina, přisává moc vzduchu. Máš tam obyč kuželový bimbátko nebo filcový? Filc dost eliminuje zdechání při obratech a vaření. U mě, dokud jsem ho neměl tak Roto chcípalo v zádový vývrtce a občas i u odtlačených figur.
Jirka
Jirka