Ni-Mh baterie z lidlu

NiCd, NiMH, LiPol, LiIon, LiFe, Pb...
Zpráva
Autor
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od j3nda »

taky si myslim, ze nejlepsi jsou sanyo 2500mAh z gesu za 60,-
cena rozumna a jsou to japonsky clanky
Kalda

#17 Příspěvek od Kalda »

j3nda píše:taky si myslim, ze nejlepsi jsou sanyo 2500mAh z gesu za 60,-
cena rozumna a jsou to japonsky clanky

Zdravím,
moje zkušenosti jsou vcelku dobré. Používám je už 2 roky ( AA 2100 mAh) a teď jsem si koupil nové 4 balení ( tedy 16 ks) AA 2500 mAh. O samovybíjení nevím, neboť je s úspěchem používám jak ve foťáku tak i jako akupack ve větroni. Do starších dostanu ještě dnes slušných 1800 mAh a do těchto nových 2450 mAh. 8)
Chválíte tady značku SANYO - tak tahle značka mi hodně zklamala. Nechal jsem se napálit a koupil jsem před 3 lety v GESu články SANYO NiMH 2500 model HR-3U. Trpí od začátku tak velkým samovybíjením, že je nelze použít skoro nikde. A to jsem dal za jeden článek 99,- Kč. :?
Vita_1

#18 Příspěvek od Vita_1 »

Akumulatory jsou dost velkej problem. Celkem dlouho jsem pouzival NiMh GP. Byl jsem s nima spokojenej, ale posledni sadu co jsem koupil jsem nabil asi na 300mAh - i kdyz to mely byt 1800mAh. Zkousel jsem je cyklovat, nabijet malym i velkym proudem ale nic. TAkze ani pouzivani odzkousenych znacek nemusi byt stoprocentni zaruka. Muj nazor je - nejlepsi baterka je 80%metylalkohol a 20%rycin :P :P :P
ztnext

#19 Příspěvek od ztnext »

Vita_1 píše:............. Muj nazor je - nejlepsi baterka je 80%metylalkohol a 20%rycin :P :P :P

To je krásně napsaný :lol: :lol: :lol: , ale i tak se bez těch baterek stejně neobejdeme...... :wink: :wink: :wink:
........................Taky jsem se nechal nachytat a koupil je " už v prvním kole" před časem a ať dělám co dělám víc jak 900 mAh do nich nenacpu.,,, :cry: :cry: :cry:
Béda
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Béda »

Mám je v rádiu už rok a jsou bez problémů, na rozdíl od renomované značky z modélářské prodejny - ze 4ks 2 totálně bez napětí - vyřešila to reklamace, ale stejně po pulroce dva skončily. Asi záleží na klice, stejně je to všechno z Číny, věřte tomu...
PeePo
Kontaktovat uživatele:

lidl baterky

#21 Příspěvek od PeePo »

a nedali by sa pouzit do vetrona???ked sa den predtym nabiju tak do dalsieho dna na celodenne lietanie by mohli vydrzat????to bola len otazka nie ze mi tu zacne kazdy nadavat ako na inom hore ale to bolo ohladom zosilnovaca,ale to je vedlajsie :D
Blade
Sun Rider
Super Echo
Kadettito
Modr F3J
dusi
Kontaktovat uživatele:

Re: lidl baterky

#22 Příspěvek od dusi »

PeePo píše:a nedali by sa pouzit do vetrona???ked sa den predtym nabiju tak do dalsieho dna na celodenne lietanie by mohli vydrzat????to bola len otazka nie ze mi tu zacne kazdy nadavat ako na inom hore ale to bolo ohladom zosilnovaca,ale to je vedlajsie :D

Tie baterky sú jednoducho nespoľahlivé.
Vetroň nemôže iba tak trošku fungovať, tak isto ako dievča nemôže byť iba tak trošku tehotné...
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
Hobbit

Re: lidl baterky

#23 Příspěvek od Hobbit »

PeePo píše:a nedali by sa pouzit do vetrona???.........

Neriskoval bych to, budes potrebovat rychle neco podrovnat, serva si skousnou svuj max proud, spadne ti napeti v palubni siti, prestane fungovat prijimac a dal snad nemusim pokracovat.

Zrovna nahle umrelej akupack ma na svedomi snad nejvic nehod, kdyz pominu zacatecnicky rany o zem. Cert vem letadlo, ale mnohdy si vybere pro svoje zriceni vylozene nevhodny misto.
PeePo
Kontaktovat uživatele:

lidl bat

#24 Příspěvek od PeePo »

ok posluchnem vas a ake baterky by sme mi doporucili takto do vetrona??
myslim typ.a citali ste uz o tych novych baterkach ktore sa samovolne nevibijaju??
Blade
Sun Rider
Super Echo
Kadettito
Modr F3J
Abu
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Abu »

Sanyo Eneloop (2000 NiMh AA) nebo nejake Sanyo NiCd, treba KR-1200 nebo KR-1500.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Odpovědět

Zpět na „Akumulátory“