Jaky simulator je nejvice realisticky ?
- mikki
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaky simulator je nejvice realisticky ?
Co Aerofly FS?
Žluté éro Nora - už není, Mentor MPX - už není, Optic 6 - ještě je
javabuh píše:Já sem přesedlal na Aerofly 5 je to perfektni, simuluje to i pocasi a pohyby slunce po obloze. Dá se na tom trénovat vlekání, když sou na to dva. Realita je úžasná. Ta cena byla ale taky hodne vysoká cca 5900. Real Flight je taky dobrej, ale vic se mi libi Aerofly 5.
Vyzkoušel jsem téměř vše a potom zůstal u AeroFly 5 - pro větroňáře nejvěrnější simulátor. 4D scenérie jsou takový bonus, který ani nevyužívám, ale fyzikální model na svahu, v termice ... jedním slovem paráda. Oproti předchozímu AFPD je to skok o několik tříd - návrat k AFPD nehrozí
Martin 'PiNa' Pilný
http://www.PiNa.cz
http://www.PiNa.cz
Také jsem začátečník u RC,
koupil jsem si PhoenixRC4 a jsem s ním spokojený, je pravda ta jak už zde bylo napsáno že ve finále reálnej let venku je malinko jinej než na simulátoru. Na simulátoru nemáš takový strach a nervy z pádu jako venku a to si myslím že je klíčové. Myslím že ale simulátor je pro začátečníka velmi dobré volba a to aby si dobře osvojil (páčkování).
Lítám na něm éra i vrtulníky a jsem spokojenej.
koupil jsem si PhoenixRC4 a jsem s ním spokojený, je pravda ta jak už zde bylo napsáno že ve finále reálnej let venku je malinko jinej než na simulátoru. Na simulátoru nemáš takový strach a nervy z pádu jako venku a to si myslím že je klíčové. Myslím že ale simulátor je pro začátečníka velmi dobré volba a to aby si dobře osvojil (páčkování).
Lítám na něm éra i vrtulníky a jsem spokojenej.
Aurora 9, T-Rex450 sport, T-Rex600 ESP
Zdar. Já používám Aerofly profesional deluxe, pár jsem jich už vyzkoušel a tenhle mi přijde v pohodě. Nastavení široké. Plná spokojenost.
Myslím, že důležitější jak kdejaké simulace podmínek, je návyk na řízení, kdy jakou páčku zatáhnout. K tomu vystačí i FMS, zbytek je o parádičkách.
Myslím, že důležitější jak kdejaké simulace podmínek, je návyk na řízení, kdy jakou páčku zatáhnout. K tomu vystačí i FMS, zbytek je o parádičkách.
Prave sis dokazal znegovat sam svou vetu. Prave ona simulace (vseho, tzn. i pocasi, zhorsenych podminek, selhavani) je pricinou toho, ze vis, kdy za jakou packu zatahnout.
FMS nema se simulovanim zhola nic spolecneho. Na packovani leda pro 4kanal. Pro jednorotor a vys je to ztrata casu.
Ty "paradicky" znamenaji, ze se vrtulnik chova velmi realne a pokud si clovek pohraje s nastavenim, muze docilit i takoveho stavu, ze se vrtulnik v simulatoru chova temer jako v realu.
AFPD je velmi dobry simulator, podle meho na letadla lepsi nez Phoenix. Ve vrtulnicich ale vede naopak Phoenix. Mel jsem oba v ruce, doma mam uz jen Phoenix.
FMS nema se simulovanim zhola nic spolecneho. Na packovani leda pro 4kanal. Pro jednorotor a vys je to ztrata casu.
Ty "paradicky" znamenaji, ze se vrtulnik chova velmi realne a pokud si clovek pohraje s nastavenim, muze docilit i takoveho stavu, ze se vrtulnik v simulatoru chova temer jako v realu.
AFPD je velmi dobry simulator, podle meho na letadla lepsi nez Phoenix. Ve vrtulnicich ale vede naopak Phoenix. Mel jsem oba v ruce, doma mam uz jen Phoenix.
no samozřejmě, ja se spíš bavil o éru a naprostém začátku. Ale jinak máš pravdu. třebas za větrna je to zcela jiná záležitost. Hloupě jsem to napsal, těma parádička jsem mysle grafiku a vykreslení. sorry za ot.