Angel S EVO 50E - Sebart

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Zpráva
Autor
Michal Matějka
Kontaktovat uživatele:

Angel S EVO 50E - Sebart

#1 Příspěvek od Michal Matějka »

Máte někdo zkušenost s Angel S EVO 50E od Sebarta. Chtěl jsem si koupit Sukhoi 29S 50E V2 taky od Sebarta ale kolega mne přesvědčuje, že Angel má lepší letové vlastnosti. Tak jsem na rozpacích.
Díky za každý názor.
mykoc

Re: Angel S EVO 50E - Sebart

#2 Příspěvek od mykoc »

Angela má kamarád na nácvik přesné akrobacie . Lítá super , ale je to především pilotem .
Honza.V

#3 Příspěvek od Honza.V »

Angel je na přesnou akrobacii a 3D s tím moc nejde. SU umí docela letět přesně, ale i 3D kousky :)
matOrix

#4 Příspěvek od matOrix »

hlavne je to o rukach...
niekedy mam pocit, ze najkrajsie lieta angel ked nan nesaham ;-)

pravda je, ze je viac na klasicku akrobacku...
no a ked sa to naucis tak pri rovnakom setupe mozes po tom ako angela rozbijes prejst na to su ;-)
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
Honza.V

#5 Příspěvek od Honza.V »

Proč by Angela rozbíjel??? s letadlem se má létat a né rozbíjet !!. Já sem na naučení akrobacie používal Katanu 30S a naučil sem se opravdu hodně.
matOrix

#6 Příspěvek od matOrix »

myslel som keby nahodou...
kazdopadne letove vlastnosti su super - citatelne a nezaludne pri rychlostiach blizkych padovke...
setup mam odporucany - hacker motor/regl, baterky mam mensie - 6S 3600 a 3300...
lietam s rezervou 7 min (mal som 8 ale predlzovalo to nabijanie na letisku s ray c16 tak som "vymenil" minutu letu za kratsie nabijanie)
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
L.Bily
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od L.Bily »

Musi to byt Sebart? Za tie prachy je to nic moc, nepremyslal si nad Extreme flight, alebo GB models? Od Sebarta su o par svetelnych rokou napred. Mal som vsetky, viem to porovnat
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
slavoo
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od slavoo »

Pozri moj Album prave som vymenil SebArt SU29 50E za YAK 55 1,4 GBmodels a nemozem si ho vynachvalit oproti SebArtu i o hodne podla mna prepracovanejsi.

Mozem len potvrdit kolegu hore... :wink:
Honza.V

#9 Příspěvek od Honza.V »

Je něco jiného, 1,5 a 1,9 ale já mám GB yaka 1,8m a také SU, teď sem ho vyměnil za nové Monster, ale lépe létá SU od Sebarta než Yak od GB.
Každému muže vyhovovat něco jiného ale na GB Yaka sem musel udělat SFG, protože bez nich to letělo vcelku blbě !!!
SU lépe sedí ve vzduchu a je univerzálnější co se týče druhů obratů.
L.Bily
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od L.Bily »

Honza.V píše:Je něco jiného, 1,5 a 1,9 ale já mám GB yaka 1,8m a také SU, teď sem ho vyměnil za nové Monster, ale lépe létá SU od Sebarta než Yak od GB.
Každému muže vyhovovat něco jiného ale na GB Yaka sem musel udělat SFG, protože bez nich to letělo vcelku blbě !!!
SU lépe sedí ve vzduchu a je univerzálnější co se týče druhů obratů.

ano je neco jineho 1,5 a 1,9 tak nevim preco sem pletes 1,9 ,tu sa bavime o 1,5
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
slavoo
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od slavoo »

Honza.V píše:SU lépe sedí ve vzduchu a je univerzálnější co se týče druhů obratů.

Univerzalnejsi to je lebo je to taky "autobus" ale na 3D to uz nieje...
Honza.V

#12 Příspěvek od Honza.V »

Je univerzálnější a hodí se na více 3D obratů. Kvuli větší ploše křídel lépe přechází do visu, výhodou jsou také ploché vývrtky, nožová vývrtka, harier. Yak má přeci jen méně plochy.
L.Bily
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od L.Bily »

Honza.V píše:Je univerzálnější a hodí se na více 3D obratů. Kvuli větší ploše křídel lépe přechází do visu, výhodou jsou také ploché vývrtky, nožová vývrtka, harier. Yak má přeci jen méně plochy.

takze autobus :D A akoze yak alebo extra ef nevie vyvrtky a harier? :D Daj si bacha aby sa ti nerozsypal pri tych obratoch :D
flyabit

#14 Příspěvek od flyabit »

Mal som podobne dilema. SU-29 , alebo Angel. Riesenie je ale proste . Co chcem lietat 3D , alebo F3A??? a podla toho vybrat lietadlo. Mam Su -29 , ale lietam s tym v podstate F3A. Kupil som ho cez inzerat a tak som nemal na vyber ci SU , alebo Angel. SU-29 ma celkom dlhy trup a ked sa to vyladi (vyosenie,tazisko,atd...)lieta to velmy presne.
pikus 1
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od pikus 1 »

Když se tu probírá Sebart, tak
mám otázku k majitelům SU "50"
SU není moje ale kolegy...
Kde vám vychází (kompromis mezi F3A-3D) těžiště?
Ptám se z důvodu chování při přistání.
Éro při přistání pokud jen maličko fouká a vlastně ani nemusí prostě nechce skoro vůbec prosedat a přistání je tak docela oříšek.... Je ta to vlastnost normální ?
Přeci jen přistávat harierem je nic moc (přistává jak EPP :lol: )
Vis také není zrovna nic klidného.
Těžiště má myslím na zadní straně spoj. trubky.
Jinak létá tak jak má... vertikály, horizont je naprosto v pohodě jen to přistání- po ubrání jako by vyplave (čím více je těžiště posunuto vzad).
Pro 3D by sneslo být ještě více vzadu, ale přistání by bylo dle mého už takřka nemožné... :roll:
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“