Auto HIGHroller Truck 1:36

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jari

Auto HIGHroller Truck 1:36

#1 Příspěvek od Jari »

Zdravím, chtěl bych si pořídit Losi Micro-HIGHroller Truck 1:36 RTR Má někdo s tímto autem zkušenosti?

Děkuji za odpověď. :D
KarelCuk

Re: Auto HIGHroller Truck 1:36

#2 Příspěvek od KarelCuk »

Jo, mám s ním osobní špatné zkušenosti. Konstrukce nic moc, občas ztrácí signál, zfušované zavěšení kol, slabá baterka....... Už se myslím stejně neprodává. Kup radši třeba toto, jsem s ním spokojenej. Losi Micro-T Stadium Truck 1:36 RTR LOSB0230 nebo Losi Micro-Desert Truck 1:36 RTR [LOSB0233] Mám obě a jsou v pohodě. Jedno já, jedno syn.
Jari

#3 Příspěvek od Jari »

Dík za názor. :) Když, ale koukám na plány těchto aut, tak jsou stavěné na stejné platformě (stejné díly). Tak proč Losi Micro-HIGHroller Truck 1:36 RTR má tolik chyb (konstrukce nic moc, občas ztrácí signál, zfušované zavěšení kola) ty dvě ostatní jsou v pohodě. Já jej chci jako základ na přestavbu a hlavně se mi hodí, ža šířka je 98 mm. Ty dvě 89mm a to je málo. Tak teď nevím.
KarelCuk

#4 Příspěvek od KarelCuk »

Je to jen moje zkušenost, ale když se teď dívám na tyhle moje auta, tak bych řek, že tam možná udělali nějaké úpravy. Třeba to zavěšení bylo rozhodně jiný a přijímač co je tam teď tam původně taky určitě nebyl... Ale kupoval jsem to auto už hodně dávno, hned jak se objevilo v obchodech, tak jsem ho měl a za tu dobu tam nejspíš pár věcí vylepšili. Nevím.
Navíc tlumiče (třecí) jsou po pár jízdách u všech skoro nefunkční. Nevím, je to jen můj názor a zkušenost. Teď už maj všechny vnitřek stejnej, tak je to asi jedno.
Odpovědět

Zpět na „Auta“