aviatik666 píše:Lukash píše:A proč? Alespoň víš, s kým máš tu čest.
máš recht, jen bacha ať tě za tvé názory nezaříznou![]()
Od někoho, kdo je schopen odkaz na video s leteckou havárií pojmenovat slovem "grilovačka" to fakt beru.
zdzd píše:Peppy píše:Jaj, tak to bolo myslené skôr na lukasov príspevok.
Tak verím že niektorí maju zasebou veľa vysielacov, a možno to myslia v dobrom(tie rady), ale neverím že sa niečo môže plnohodnotne posúdiť len z komentarov ostatných, a rôznych zahadnych padov, kde ani nevieš čo tam bolo za vybavu, a čo bolo príčinou pádu.
Tak abychom si to ujasnili. Na Prismu jsem spadl několikrát, s naprostou jistotou na poruchu RX, dokázal jsem ji nasimulovat i na zemi. Problémy s QPCM přiznal i Hitec, dělali opravnou akci. Chyby v heli softu Eclipse jsou prokazatelné a stále. Za určitých okolností dokonce můžou v krajní výchylce zresetovat servo. Pády u Aurory neřeším, lidi jsou prasata a neumí RX nainstalovat. Co je ovšem často vzpomínané a dokladované jsou problémy s kniply, jejich kalibrací a stabilitou. To je reálný fakt.
davehaja píše:Celkem humorne toto.
Co ma Prism nebo Eclipse společného s Aurorou?
Odpověď že výrobce neberu.
PetrLe píše:Tak dnes jsem spadl i já....................... Hodně uvažuji o jejím prodeji.............
PetrLe píše:Musím zde napsat, že se mně tato ztráta signálu stávala na tomto letišti dosti často, z pochopitelných důvodů nebudu psát kde. .
AR1 píše:PetrLe píše:Musím zde napsat, že se mně tato ztráta signálu stávala na tomto letišti dosti často, z pochopitelných důvodů nebudu psát kde. .
Správně. Ať si to tam rozfláká i ještě někdo jinej.
midiborec píše:ale prd naco sem budou psát lidi kterym aurora funguje bez problemu ? tak to máš všude.. když pujdeš někam do diskuze kde se řeši třeba auto octavia tak si tam budou všeci stěžovat na nejaké problemy a ty si pak budeš myslet jakej si koupil křáp...
Unas na letišti ji má hodne lidi a nikdy nikdo nemel problém. Nevim teda jakej maji firmware ale ja mam nejnovejší, použivam telemetrii a pohoda... Mysliš že Futaba v rušenem místě bude fungovat pořád ? Jsou lidi kteří sni také maji problemy nemysli si... Jsou to jen technické věci a počítače a nic není 100%