Protože pokud napíšeš tohle:
pns píše: ....jediny, mcpx neni na doma pokud nemas mistnost 10x10
Mám dojem, že o tom moc zatím nevíš.
pns píše: ....jediny, mcpx neni na doma pokud nemas mistnost 10x10
OPR píše:No, pokud mcpX funguje. Pokud do toho zahučíte třikrát za hl. řídící desku během třech (možná čtyřech) týdnů, už moc super to není.![]()
Jen ty desky (bez mnou zničenejch ND) byly v hodnotě, ke které kdybych jen trošku přihodil, mohl bych mít třeba novou stavebnici - zásobárnu dílů - na Ricco od LAheli, které létá narozdíl od mcpX řádově jinak.
Ale to člověk vidí, až když se ohlédne a přitom čuchne ještě někam jinam. Já Vás chápu, že to lítá perfektně.
minititan SE dost dobrá volba , ale jen jestli si už nezaváhal ............sinako píše:Děkuji za nazory,
ale asi to udělam takto. Teď koupím nějakou vysíláčku nejspíš spektrum min dx6 a k tomu mcpx, na zimu bude doma co dělat a něco se možná přiučím. A možna pod stromeček si nadělím něco jako MINI TITAN E325 SE Super Combo da se teď sehnat okolo 4 591 kč/s DPH komplet osazen, což mi přijde docela super cena a za ty prachy sotva seženu bazarového T-REXE. A budu si ho pěkně skládat a těšit se na jaro až poprvé vylétnu. Co si o tom myslíte???