seltino píše:co se týče těch vibrací které rozvibrují celý vrtulník, zkoušel jsi dávat přes gripy gumičku? Asi jo, ale pro jistotu se ptám
Tak sem se vratil z letiste. Wow efekt se uplne nekonal.
Zkusil jsem hodne veci a snazil se sesbirat co nejvic informaci. Tail issue - neboli problem ocasu a vibrace jsou propirane na celem svete. Dokonce jsem nasel par videii, kde uzivatele maji stejny problem jako ja a nedokazali ho zatim uspokojive vyresit. Odstraneni vibraci - na to je nekolik doporuceni, casto i jdoucich proto sobe. Napr. jedno doporuceni je posunout ocasni trubku o 1mm a na druhe uzivatele rikaji, ze kdyz nemeli uplne zasunuto (...), bylo to zdrojem vibraci. Po zasunuti je to fajn a funguje jim to bez problemu

.
Zkusil jsem oboji a nejlepsi kompromis mezi opotrebenim a vibracema se mi jevilo to mit slabe povytazene, malou vuli. Kdyz jsem ladil 550ku Trexe, mel jsem tam taky nejake vibrace a jedno z doporuceni je, ze je lepsi tam nechat trosku vuli, aby se nestalo, ze se prohne tycka nahonu kardanu a pri urcitych otackach zpusobi vibraci. Tomu se zabranuje taky tim, se je cca ve prosted lozisko pro zpevneni. Nesmi byt ale presne v polovine z duvodu mozne rezonance. Z toho duvodu je posunute od stredu. U Blade nic takoveho neni a to by teoreticky mohlo pri urcitem stavu zpusobovat vibrace.
V noci jsem objevil, ze ocasni hridelka vrtulky je ohnuta.. Kdyz tam je smykatko, tak se to tezko odhaluje, ale ja jsem ji vyndal, dal do Dremlu a hned bylo videt, ze je ohnuta. Pak jsem ji zasunul i do tesnych lozisek na Bladu z Mikroheli a prsty roztocil a bylo to jasne. Daval jsem to za vinu asi memu rovnani T, i kdyz jsem to delal opatrne a ve dreve, jak tady bylo zmineno. Ovsem, kdyz jsem vzal nove dosle z Astry, zjistil jsem, ze je nejen krive T, ale opet prohnuta vlastni hridel. Napadlo me, jestli tam ty vule na loziskach nenechavaji schvalne, aby se to nejak pri otackach srovnalo

.
Osicku jsem srovnal a vibrace se zmensily. Kdyz to pasmo rychle prejdu, da se s tim litat.
Vibrace cele heli za letu temer zmizala po doporucovane gumicce na rotorove hlave. To je zase jina zalezitost

...
Co ale nadale kazi moji radost je, ze gyro u meho Blade nefunguje uplne korektne. Pri poletovani osmicek to drzi. Ale proto jsem si to nekupoval

.
Ovsem pri roztoceni kolem pricne osy gyro prekmitne - obe strany. Pri zkousce v letu a piruletami to se helina ruzne nepravidelne otaci a obcas se bud nedotaci nebo zase pretaci. Nejsem schopny zvysovanim nebo snizovanim gyra dosahnout zjisteni ocasu. Je to stale takove vagni, nejiste. Pri premetech pres hlavu to musim dohanet hodne rukama, tictoky jsou vubec rozhozene a poradne se to ani neda zalitnout, jak to vypadava z drahy. Zkusim jeste rozebrat servo vrtulky a vycistit a hlavne cekam na nove, abych zkusil, jestli to puvodni uz fakt neni v haji a zkratka to nezvlada ridit. Lital jsem alespon pak s 450kou a nedalo se to srovnat ani nahodou.
Alespon mi dosly nabijeci kabely na E-flite baterky. Ty jsou poctivy a fungujou dobre

Kdyby mel nekdo zajem, tak maji je zde :
http://www.truerc.com/index.php?main_pa ... cts_id=435