Ni-Mh baterie z lidlu
Ni-Mh baterie z lidlu
dneska sem v lidlu koupil v akci 4ks tuzkovych baterek 2500 mAh za 89 kč, máte s nima nějaké zkusenosti??zatim je nabijim a sem celkem zvedavy bo ta cena je bomba
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ni-Mh baterie z lidlu
do kalkulačky dobrézelda píše:dneska sem v lidlu koupil v akci 4ks tuzkovych baterek 2500 mAh za 89 kč, máte s nima nějaké zkusenosti??zatim je nabijim a sem celkem zvedavy bo ta cena je bomba
Majú samovybíjanie ako sviňa
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
zelda píše:puma píše:ja som to kupil u nas tiez. Z kazdeho druhu po 2 kusy ale nemam v umysle to pouzivat v modelarstve
ja taky ne, chci to jen do fotaku, tam nemaji co zkazit..samovybijeni???muj fotak ma spotrebu jak rpase a kdyz sem je vytahl z obalu a strcil je tam tak se rozjel
Tak to si nemal robit. V navode stoji ze pred prvym pouzitim ich treba uplne nabit a tak po 5 cykloch budu mat max. kapacitu. Este ziju?? aj ked viem ze to su iba take keci pre neznalych
Skylady ;
SU-31 --> pripravuje sa
Andulka 2 --> prebieha stavba
SU-31 --> pripravuje sa
Andulka 2 --> prebieha stavba
zelda píše:puma píše:ja som to kupil u nas tiez. Z kazdeho druhu po 2 kusy ale nemam v umysle to pouzivat v modelarstve
ja taky ne, chci to jen do fotaku, tam nemaji co zkazit..samovybijeni???muj fotak ma spotrebu jak rpase a kdyz sem je vytahl z obalu a strcil je tam tak se rozjel
Už je jednou prodávali. Ve foťáku vydrželi pul roku.
Více v článku
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
zelda píše:dneska sem v lidlu koupil v akci 4ks tuzkovych baterek 2500 mAh za 89 kč, máte s nima nějaké zkusenosti??zatim je nabijim a sem celkem zvedavy bo ta cena je bomba
Uz se jednou prodavaly a po trech mesicich pouzivani doslova vytekly
zelda píše:depron:pul roku??za 80 kc dobry ale stejne po vyplate koupim neco lepsiho..
Jo, já jsem na jaře koupil od Bidu Panasonic tužky (i když to byla štrapace, Slovenská pošta se opět vyznamenala
Ďusi
DepronTeam
DepronTeam
Re: Ni - Mh
prosek píše:Horší jsem snad ještě neměl - naprosto k ničemu, vyhozené peníze,
Musím jen souhlasit.....stojí za velký ho..o. Snad opravdu jen do kalkulačky....
- mik.plechacek
Koupil jsem je loni (8xaa+8xaaa+1x9v)prave do fotaku. Samovybijeni maximalni, o uvadenych kapacitach pochybuju (nebo ze by behem 1-2 dnu zmizla tretina az polovina). Proti beznym znackovym je to mizerie. Ale do hracek na odpoledne jako Xtwin asi dostatecny. Do fotaku zase radsi pouzivam znackovy, prece jen tahat vic sad baterek a nemit jistotu, ze vubec dofotim neni to pravy.