dudo44 píše:Ale teraz vážne používaš tu futabu T8FG na lietanie osobne sám alebo tvoj kamarát.Ak nemáte manual napiš svoju mailovú adresu a pošlem vám ju vPDF v češtine.Nastavenie prepinača v základnom menu vo FUNKCIACH priradíš na klapky ktorý len chceš.V menu modelov nastaviš brzdove klapky a postupne sa dostaneš k funcie zmeny pol.prepinača.Tých možností je dost a každu polohu prep.si určíš či bude zapnutá alebo vypnutá.Už ináč to neviem popísat.Poznám aj tu v našom regione modelárov čo pouzivaju futabu 8 a nevedia ju nastavovať a ani nechcú vediet tak to je potom ťažké pomáhať.
Ahoj, nie nemam, pouzivam ine radio, o to nejde, toto sa pipa vacsinou vpohode, manual stiahnuty mam..
Klapky na ch6 a 7 som priradil na prepinac. Preco 6,7 / co si sa cudoval / , proste ma 7k rx, to je tiez sumafuk.
Prepinacom ich ovladam, fachci. Len ako som pisal, priradit poloham vychylky po svojom. Pri mixoch som sa k tomu v menu dostal, tam sa moznost ponukla pri listovani. Presne co pises:
každu polohu prep.si určíš či bude zapnutá alebo vypnutá, hladam. Ak mas chut, poprosim ta do SZ.