pomoc se seřízením
pomoc se seřízením
ahoj, potřeboval bych zkontrolovat a popř seřídit vrtulník jedná se o čerstvě složený MT 325 se + dx6i díky.
DX6i DSMX, Phoenix 3,0, minititan325, blade msrx, blade cx2, sky surfer 1400, e-revo 2.0
Re: pomoc se seřízením
Zdravím, můžem se nějak domluvit, sám vrťase nelétám ale dva kamoši slušně. Odkud jsi přesně a co létáš za mód?
-
Jochla
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
prosim jestli by mi taky nekdo nepomohl poladit heli.
Mam nove poskladaneho tarota. Nejak se nemuzu domluvit s vrtulkou. Divam se ze jste z Breclavska , tak snad bych mohl nekam k vam dojet.
prosim jestli by mi taky nekdo nepomohl poladit heli.
Mam nove poskladaneho tarota. Nejak se nemuzu domluvit s vrtulkou. Divam se ze jste z Breclavska , tak snad bych mohl nekam k vam dojet.
DX6i Mod 1, FunCub, CAP 232 40
- bayerische
Čau chlapi, taky se přidávám do klubu břeclaváků... Můžeme se někde sejít, zkušenější i začátečníci a společně heliny poladit
Mikrokopter OctoXL2, HEXACOPTER s Wookong, EDGE 540 RedBull,GRAUPNER HOTT
Ahojte,
vidim tu uz zalozenu temu s mojim problemom takze dufam ze si to tu niekto vsimne
Nenasiel by sa nejaky dobry clovek ktory by aj mne pomohol nastavit popripade poradit pri nejakych heli otazkach? Mam minititana a som z Piestan a som motorizovany
Diky!
vidim tu uz zalozenu temu s mojim problemom takze dufam ze si to tu niekto vsimne
Nenasiel by sa nejaky dobry clovek ktory by aj mne pomohol nastavit popripade poradit pri nejakych heli otazkach? Mam minititana a som z Piestan a som motorizovany
Diky!
EasyCopter V4.5 Colibri Pro Profipack
MiniTitan E325
MiniTitan E325