Taky se mi tento vrtulníček moc líbí a začínám o něm vážně uvažovat. Původně jsem chtěl něco daleko většího, ale to bych s tím musel pokaždé někam autem vyjet, kdežto s tímto prckem bych si mohl nepozorovaně zařádit i mezi panelákama, což třeba s takovou pětistovkou by asi ne moc dobře šlo. Docela koukám, že v jinak poměrně drahém Rckingu bude cena docela slušná, co říkáte? http://www.rcking.eu/cs/rc-vrtulniky-kl ... --fly.html
Marek_Km píše:Taky se mi tento vrtulníček moc líbí a začínám o něm vážně uvažovat. Původně jsem chtěl něco daleko většího, ale to bych s tím musel pokaždé někam autem vyjet, kdežto s tímto prckem bych si mohl nepozorovaně zařádit i mezi panelákama, což třeba s takovou pětistovkou by asi ne moc dobře šlo. Docela koukám, že v jinak poměrně drahém Rckingu bude cena docela slušná, co říkáte? http://www.rcking.eu/cs/rc-vrtulniky-kl ... --fly.html
Jinak zatím fakt nejsou Doufám že v polovině července dorazí a v dostatečném množství aby to nebylo jak s prvníma mcpx ještě než dorazily tak byly prodaný
Naposledy upravil(a) prochel dne ned 24.06.2012 10:10, celkem upraveno 1 x.
Taky proto to píšu, že jsem na tu cenu u nich pěkně hleděl. By mě zajímalo, jestli je to sekanec, nebo ne a jestli by to u nich někdo objednal, tak jestli by to za tu cenu pak dostal. Taky by se mohl co nejdřív objevit i ve Phoenixu.
Takhle jsem to zas nemyslel, že mají nějakou extra cenu. Mám jednu z těch prodejen docela poblíž. Nemusel bych to brát přes net a mohl bych se na to v klidu kouknout. V nejbližší době na to zbytečné peníze nemám. Jen uvažuju o něčem, co mi nahradí 4kanálový jednorotor, který už mám v ruce a na simu zkouším jiné.
Taky jsem se na to díval,nejspíš to už opravili,kolik tam mněli cenu,když mněla být výhodná? Edit:tak si ho tam prohlídni a nech poslat od Prochyho za levnější peníz
Naposledy upravil(a) Tsisters dne ned 24.06.2012 10:43, celkem upraveno 1 x.
prochel píše:Doufám že v polovině července dorazí a v dostatečném množství aby to nebylo jak s prvníma mcpx ještě než dorazily tak byly prodaný
Optimisto. Taky je mám u Astry už rezervované na sklad, ale po předchozích zkušenostech s novinkama bych si spíš tipnul že HorizonHobby termín nedodrží a až dorazí do ČR tak jich v první zásilce přijde jen pár.
prochel píše:Doufám že v polovině července dorazí a v dostatečném množství aby to nebylo jak s prvníma mcpx ještě než dorazily tak byly prodaný
Optimisto. Taky je mám u Astry už rezervované na sklad, ale po předchozích zkušenostech s novinkama bych si spíš tipnul že HorizonHobby termín nedodrží a až dorazí do ČR tak jich v první zásilce přijde jen pár.
Viš jak to je když se na něco těšíš a pořád nic Někdy si připadám jak malý dítě když se nemůže dočkat vánoc
prochel píše:Viš jak to je když se na něco těšíš a pořád nic Někdy si připadám jak malý dítě když se nemůže dočkat vánoc
Znám. Proto jsem se naučil být ohledně nějakých věcí radši trošku pesimista. Mimochodem tohle mě vždycky "pobaví" - zboží se u nás ještě ani nezačalo prodávat a přitom to už mají obchodníci běžně skladem http://www.zbozi.cz/?q=blade%20130%20x& ... st=skladem