havel
Serva na extru
Serva na extru
Nemohli by jste mi poradit , jaké serva mám dát na svou 1900 mmm velikou extru? (tím myslm kolikatikilové) Motor tam je MVVS 58 a křidélka jsou řiditelná jen jedním servem : Díky
havel
havel
Zkus načerpat inspiraci tady http://www.akroforum.cz/index.php
Jen si myslím, že ti každý při tomto rozpětí a použitém motoru, bude rozmlouvat to jedno servo na křidélka.
Jen si myslím, že ti každý při tomto rozpětí a použitém motoru, bude rozmlouvat to jedno servo na křidélka.
Re: Serva na extru
Ten motor je výkonově na Letadlo tak o rozpětí 2500mm.
Na to tvoje ti bude stačit tak ROTO 35Vi.
Na to tvoje ti bude stačit tak ROTO 35Vi.
Havel píše:Nemohli by jste mi poradit , jaké serva mám dát na svou 1900 mmm velikou extru? (tím myslm kolikatikilové) Motor tam je MVVS 58 a křidélka jsou řiditelná jen jedním servem : Díky
havel
Naposledy upravil(a) Galaxy520 dne čtv 06.09.2007 20:39, celkem upraveno 1 x.
Re: Serva na extru
Galaxy520 píše:Ten motor je výkonově na Letadlo tak o rozpětí 2500mm.
Na to tvoje ti bude stačit tak ROTO 35Vi.Havel píše:Nemohli by jste mi poradit , jaké serva mám dát na svou 1900 mmm velikou extru? (tím myslm kolikatikilové) Motor tam je MVVS 58 a křidélka jsou řiditelná jen jedním servem : Díky
havel
Havel píše:ten 45 benzín od čemecha je sice za přijatelnou cenu , ale nikdo neví jak je spolehlivý. Tím myslím že ho třeba koupím a za půl roku nepojede. To je 7000 v pryč
Jo to je pravda, ale zkušenosti stím moc nejsou takže uvidíme. Už mám doma dva a ještě neběžely. Prohlížel jsem je a zkoušel namazané protočit. Oba se jeví dobře. Ceny ND jsou vesměs taky "lidové" takže se ukáže. Nehodlám ho obhajovat protože nevím jak bude šlapat. Pročetl jsem o tom motoru dost na rcgroups a většina závad byla na starších verzích. Navíc šlo spíš o menší věci jako těsnění, prasklý výfuk atd..
Prostě jsem neměl 20k na DA no
Jinak uznávám že je to risk.