vlkodlak píše:mosaic píše:No zrovna u tohoto modelu se vždy zapíná heli nejdříve a pak až vysílačka a páruje pokaždé...
...to to teda celou dobu dělám blbě, asi proto se mi zatím nic nestalo...nemám návod zrovna před sebou, ale skoro bych se hádal, že je tam první zapnout vysílač. Hned ráno se podívám.....
http://www.mjxtoys.com/Support.asp
strana 7:
"Preparation for flight
Insert the battery plug into the helicopter battery socket located at
the right side of the helicopter, then, the indicator light of the helicopter
will keep flashing rapidly, set the helicopter down to a platform.
Slide the power switch to “ON” position. To activate the remote
controller,slowly push up the throttle stick to the top and then push
it down to the bottom. The remote controller is activated once you hear
a beep sound.Then, the indicator light flashes rapidly while the remote
controller is sending out connectional signal."
No já to tak pochopil... a v překladu to je také tak (alespoň v tom co jsem četl) Samozřejmě funguje i puštění vysílačky jako první a pákou je možné jí aktivovat do párovacího režimu (to píší v operational tips - není obsaženo v cz verzi) a k vrtulníku připojím baterii a ten se po chvilce spáruje. Nicméně tím se nijak nezabrání tomu co popisuje autor threadu "Hlavní rotor jde hned do plnejch otáček" ..... tj. bez správné funkčnosti jednotky/regulátoru by se to stalo také. Nechci se přít o tom, zda po těch několika vteřinách (= celá věčnost při plných otáčkách) co se spáruje, by se "možná" plyn stáhl, jen popisuji co je v manuálu
edit: No může to zkusit i tímto způsobem, ale nemyslím, že by nastala nějaká změna, maximálně bude možné zjistit jestli a za jak dlouho zareaguje vrtulník na povely z vysílače. No za pokus, když bude opatrný, asi nic nedá.