No jasný, už je to tady...balíček č.30 to bude kámen úrazu...díl BLH3729 obsahuje všechna převodová kola na zadek....cena balíčku 12.49$ u nás počítám cca 350kč...takže téměř každý pád při kterém se škrtne, nebo se zamotá do trávy za 350kč min...nechci plašit...a pořád věřím že to nebude jako u Walkera ale....
gasolin píše:Koukam ze jsem to docela trefil...to je hnus velebnosti....
Já bych to tak nedramatizoval. E-Flite není Walkera a vrtulníky nejsou k orání Přistávat s takovým mrňousem do trávy je akorát tak koledování si o stržená kola
Ja bych si taky pral aby to bylo v pohode...jen si rikam ze takovy tocky a pidikousicek plastu to proste ustat nemuze...pristani do travy jsem myslel ta nechtena pristani...takove to travni krtkovani..
Tak pokud tam bude slušně nastavený zisk ve stopu piruety (což počítám že bude, přece jen je to de facto Microbeast) a správně nastavená zubová vůle, nevidím problém. U Walkery to bylo dáno špatným modulem a dost volným uložením celého mechanismu, co si vzpomínám z rychlého průletu kolem jedn z nich Nechtěná přistání vidím stejně jako s velkou helinou, to se prostě nedělá
No jasný, už je to tady...balíček č.30 to bude kámen úrazu...díl BLH3729 obsahuje všechna převodová kola na zadek....cena balíčku 12.49$ u nás počítám cca 350kč...takže téměř každý pád při kterém se škrtne, nebo se zamotá do trávy za 350kč min...nechci plašit...a pořád věřím že to nebude jako u Walkera ale....
Tak po té ráně, kterou jsem teď absolvoval v plné rychlosti ocasem k zemi s mým novým stř. mCPX ... nějak jsem si to popletl se simulátorem ... bych těch balíčků na 130 X potřeboval asi více . V mém případě jsem jen narovnal kostru v místě ocasu, srovnal motorek a vrtulku (nic nemám lepené, vše mám přesně napasované) a vylítal další baterku . No nevím, nevím pánové ... ať vás to nezklame . PS: A hlavně mě neukamenujte, že srovnávám něco, co jsem ještě ani neviděl .
RadekCe píše:Tak po té ráně, kterou jsem teď absolvoval v plné rychlosti ocasem k zemi s mým novým stř. mCPX ... nějak jsem si to popletl se simulátorem ... bych těch balíčků na 130 X potřeboval asi více . V mém případě jsem jen narovnal kostru v místě ocasu, srovnal motorek a vrtulku (nic nemám lepené, vše mám přesně napasované) a vylítal další baterku . No nevím, nevím pánové ... ať vás to nezklame . PS: A hlavně mě neukamenujte, že srovnávám něco, co jsem ještě ani neviděl .
Tak řekl bych že se helina kupuje podle toho jak lítá, ne jak padá No každopádně nevydrží tolik jako prcek o tom žádná, takže to nebude idelálni mašinka pro začátky. Pomalinku začni šetřit Radku, vsadím se že neodoláš až to uvidíš naživo
vypadá to že v baleni najdeme heli, nabíječku, 1x náhradní listy, nějaké náhradní táhla a bohužel to vypadá že v balení je jen 1 baterka....
už mám připravenej typ baterek do 130 zatím jen 2ks na vyzkoušení jestli budou pasovat
já už dneska objednal nanotechy 2s 300MAh tak uvidíme větší kapacitu jsem nebral, nechci tu helinu zabít zbytečnými gramy navíc, 370tka váží už o 10G víc podle manuálu by na setovku měl být letový čas nastaven na vysílači na 4 min
seltino píše: já už dneska objednal nanotechy 2s 300MAh tak uvidíme větší kapacitu jsem nebral, nechci tu helinu zabít zbytečnými gramy navíc, 370tka váží už o 10G víc podle manuálu by na setovku měl být letový čas nastaven na vysílači na 4 min