Problém je, že minulý víkend jsem létal a po třetím nabití mi heli nebyla schopná po cca 2-3 minutkách lítání vyletět výš, než zhruba metr. Napadlo mě, že by to mohlo být baterkou, tak jsem pořídil ještě jednu (950mAh), ale dneska se mi opakovalo totéž - baterky nabíjím až po vychladnutí a podle návodů, co jsem našel na webu. Problém je, že je situace pořád stejná, zhruba 3 minuty létám a pak už se vůbec nechce vznést a potácí se tak 0,5m nad zemí, sice uvisí, ale výš nechce ani na plný plyn a zdá se mi, jakoby na druhou polovinu plynové páky vůbec nereagovala zvýšením otáček. Dnes jsem také měřil baterku - po nabití 8.4V, po 3 minutách letu a pár minutách takového potácení 7.5V.
Zatím se naštěstí nekonaly žádné velké pády (jen jeden bych označil za horší), mám i tréninkový kříž, a hlavně problém se mi neobjevil po žádném pádu, ale po jednom z nabití baterie. Přesto jsem vše kontroloval, jestli nejde ztuha nebo tak, ale nic jsem nenašel
Nevím, kde bych mohl teď hledat chybu (baterie v ovladači jsem měnil a rotorové listy jsem také zkoušel jiné). Pokud by někdo uměl nasměrovat, kde hledat, tak by to bylo super, díky.