Zdravím všechny, chtěl jsem se pozeptat, zda se tu nenajdou nadšenci, kteří lítají v okolí Prahy 6 nebo Prahy 17. Vždycky mě vrtulníky přitahovaly, ale za mého mládí nebyla možnost se k němu dostat, takže jsem skončil u letadel, kde jsem dosáhl na upoutance se spalovacím motorem. Ale jak jsem nedávno zjistil tak se možnosti změnily a na trh se dostalo spoustu „dostupných modelu (jak jsem zde zjistil tak dostupných hraček

)“. Impuls jsem dostal nedávno kdy mi manželka k narozeninám koupila Avatar Z008, pár pádu a hele já lítám. Tak jsem začal prohledávat net jaké jsou možnosti a narazil jsem na MJX F-45, 4ch, RTF 2.4GHz dle propagace na netu
http://www.youtube.com/watch?v=lteqfNoaFSo&feature=player_embedded koukaní na videa a přečtení pár názorů jsem usoudil paráda to půjde a druhý den jsem ho měl doma. Mám ho asi měsíc létám skoro každý den (pokud to dovolí počasí), začátek byl krušnější ale vrtulník je až na pár šrámů stále funkční. Jenže jsem brzy zjistil, že se od tohoto stroje (hračky) nedá moc očekávat tak vzlétnout popoletět udělat otočku když to stabilizace dovolí, prostě se moc pere a do ničemu se mu moc nechce. Tak jsem si říkal ještě to vydrž s lítej s tím co máš a neprovokuj manželku o koupi něčeho lepšího. A zde vzniká problém asi jako u všech začátečníku a to o peníze. Opět jsem začal sbírat informace na internetu a narazil na vaše fórum, kde mě vaše články pěkně usadily na zadek, měl jsem vybranou Walkera V400D02, RTF, 6ch kde opět na videích
http://www.rcking.eu/cs/rc-vrtulniky-klasicke/6304-walkera-v400d02-rtf-6ch.html vše znělo v pohodě a pak jsem se tu začetl a slyšel jen špatné věci, že to jsou krámy a že takhle začínat je nesmysl atd. Ale jak teda začít když nemám k dispozici pro start takový balík peněz abych si mohl dovolit např. T-Rex 450 + DX6i + BAT + nabíječku …
Teď mam v hlavě zmatek a jsem naštvanej že jsem si k vrtulníku (hračce) vůbec čuchnul. A zatím mam jen pocit že je to stále koníček pro bohaté a že pro nás jsou jen obyčejné hračky za 5000 Kč které ani vlastně nejsou vrtulníky (porovnání kolo a tříkolka)
Proto prosím nenašel by se nějaký zkušeny vrtulníkář z Prahy 6 nebo 17 se kterým bych se mohl sejit a pokecat mrknout na jeho mašinky na lítaní, pokecat …
Děkuji a omlouvám se za ten předchozí životopis.