Quadrocopter BLADE mQX
Re: Quadrocopter BLADE mQX
Já to mám na DX7.
Tak som si kúpil Blade, že sa naučím s quadrom trocha lietať. Je to moje prvé Rc. No páni ako toto viete udržať v lufte. klobúk dole.
quadcopter "homemade" (650 FY-91Q)
Quad 480 APM2,6
Quad 480 APM2,6
dyk to visí samoCorado68 píše:Tak som si kúpil Blade, že sa naučím s quadrom trocha lietať. Je to moje prvé Rc. No páni ako toto viete udržať v lufte. klobúk dole.
prochel píše:dyk to visí samoCorado68 píše:Tak som si kúpil Blade, že sa naučím s quadrom trocha lietať. Je to moje prvé Rc. No páni ako toto viete udržať v lufte. klobúk dole.
Dočítal som sa že tento ovládač je možné nastaviť na začiatočnícky režim, to jest polovičné výchylky. Neviete niekto ako na to.
Dnes lietanie bolo o niečo lepšie. Chce to fakt len cvik:-)
Quad 480 APM2,6
Quad 480 APM2,6
Snaž se do toho co nejméně šahat, čím méně zběsile budeš páčkovat, tím snadnější to bude. Pokus se to jenom jemně zvednout ze země přidáním plynu a pak do toho pro začátek hrabej co nejméně.Když se to bude někam pomalu sunout, tak napřed přemýšlej a pak jemně pracuj s páčkama , maličké výchylky, když to nebude stačit, výchylku pomalu zvětšuj. Když se to bude sunout rychle , nic nekompenzuj a přistaň. Nejhorší je když to přeřídíš,( dáš daleko větší opravu než je ve skutečnosti třeba) pak se to zblázní a bude to lítat do všech stran. Tahle potvůrka visí úplně sama , když jí to nebudeš kazit.
A neboj, vydrží to poměrně hodně, nějakou tu menší ránu to v pohodě přežije.
Troll píše:Snaž se do toho co nejméně šahat, čím méně zběsile budeš páčkovat, tím snadnější to bude. Pokus se to jenom jemně zvednout ze země přidáním plynu a pak do toho pro začátek hrabej co nejméně.Když se to bude někam pomalu sunout, tak napřed přemýšlej a pak jemně pracuj s páčkama , maličké výchylky, když to nebude stačit, výchylku pomalu zvětšuj. Když se to bude sunout rychle , nic nekompenzuj a přistaň. Nejhorší je když to přeřídíš,( dáš daleko větší opravu než je ve skutečnosti třeba) pak se to zblázní a bude to lítat do všech stran. Tahle potvůrka visí úplně sama , když jí to nebudeš kazit.A neboj, vydrží to poměrně hodně, nějakou tu menší ránu to v pohodě přežije.
Vše co teď řekl Troll mohu jen potvrdit. Tudy cesta vede.
Boby 110, OK2BOW
Boby110 píše:Troll píše:Snaž se do toho co nejméně šahat, čím méně zběsile budeš páčkovat, tím snadnější to bude. Pokus se to jenom jemně zvednout ze země přidáním plynu a pak do toho pro začátek hrabej co nejméně.Když se to bude někam pomalu sunout, tak napřed přemýšlej a pak jemně pracuj s páčkama , maličké výchylky, když to nebude stačit, výchylku pomalu zvětšuj. Když se to bude sunout rychle , nic nekompenzuj a přistaň. Nejhorší je když to přeřídíš,( dáš daleko větší opravu než je ve skutečnosti třeba) pak se to zblázní a bude to lítat do všech stran. Tahle potvůrka visí úplně sama , když jí to nebudeš kazit.A neboj, vydrží to poměrně hodně, nějakou tu menší ránu to v pohodě přežije.
Vše co teď řekl Troll mohu jen potvrdit. Tudy cesta vede.
Jo díky moc. Už sa to ukľudňuje, chce to fakt len cvik. Dákujem pekne.
Quad 480 APM2,6
Quad 480 APM2,6
Uvažuju o tomto quadu a zajímalo by mě jaký FPV pořídit aby ho unes.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
snoop69 píše:Uvažuju o tomto quadu a zajímalo by mě jaký FPV pořídit aby ho unes.
žádný.
OK2WY
Ahoj,tak jsem taky mezi váma
.První pocity supr,ikdyž jen na malém prostoru doma.Venku to bude supr relax mezi nabíjením baterek do heli 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Gratuluji. Je to krásný relax,uvidíš.
Zatím s ním blbnu v obýváku a supr,asi si ho vemu do práce
,když jsem tam mohl lítat s mCP X tak s tím by to mnělo jít taky
.Jsem skusil zavěsit kamerku klíčenku a zvedl se s ní 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
ve kterým eshopu jste ho koupili ? Já ho zatím nejlevněji našel zde
Kód: Vybrat vše
http://www.savage.cz/cz/zbozi/rc-modely-vrtulniky/kvadrokoptery/Re: Quadrocopter BLADE mQX
Já přez bazar za slušnou cenu.Jsem dneska skončil sousedovi ve stromě,přece jen lítat přez 2 zahrady je už trošku moc
ale jinak supr relax a pohodička v létání
- vylizplech
beavis píše:ve kterým eshopu jste ho koupili ? Já ho zatím nejlevněji našel zdeKód: Vybrat vše
http://www.savage.cz/cz/zbozi/rc-modely-vrtulniky/kvadrokoptery/
http://prochymodel.cz/kvadrokoptery/358 ... d-fly.html tady je o korunu levnější a navíc 1 baterka grátis