Karas píše:Jenomže, když model rozbiju, tak kam se ztratí veškerá dodaná energie?
Mně teda vždycky polije strašný horko, takže tipuju přeměnu na tepelnou energii...
Karas píše:Jenomže, když model rozbiju, tak kam se ztratí veškerá dodaná energie?
milost píše:Karas píše:Jenomže, když model rozbiju, tak kam se ztratí veškerá dodaná energie?
Mně teda vždycky polije strašný horko, takže tipuju přeměnu na tepelnou energii...
milost píše:Karas píše:Jenomže, když model rozbiju, tak kam se ztratí veškerá dodaná energie?
miroop píše:Mňa zase trápilo ako môže byť zároveň viac aj menej až kym som si neprečítal toto: Ementál je syr, ktorý má diery. Čím viac je dier, tým menej je syra.
Čím viac je syra, tým viac je dier. Teda: Čím viac je syra, tým
menej je syra.
Ale to už je na mňa moc. :0)
Karas píše:
Myslel jsem si to. No tak záhada vysvětlena. Ovšem někdo to dokáže i skrze sklenici.![]()
Mě se to teda nepodařilo.
horpak píše:nebyl, kdo jsme určuje naše dna a z cca poloviny ji máme z otce....
horpak píše:nebyl, kdo jsme určuje naše dna a z cca poloviny ji máme z otce....
BUBI píše:horpak píše:nebyl, kdo jsme určuje naše dna a z cca poloviny ji máme z otce...
To je jasné. Ale mal som na mysli skôr vedomie vlastnej identity. A to je asi zložitejší problém než DNA.