Quadrocopter BLADE mQX

Pokud se dá copter koupit v obchodě, tak všechno patří sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
buki

Re: Quadrocopter BLADE mQX

#46 Příspěvek od buki »

Já to mám na DX7.
Corado68

#47 Příspěvek od Corado68 »

Tak som si kúpil Blade, že sa naučím s quadrom trocha lietať. Je to moje prvé Rc. No páni ako toto viete udržať v lufte. klobúk dole.
quadcopter "homemade" (650 FY-91Q)
Quad 480 APM2,6
prochel
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od prochel »

Corado68 píše:Tak som si kúpil Blade, že sa naučím s quadrom trocha lietať. Je to moje prvé Rc. No páni ako toto viete udržať v lufte. klobúk dole.
dyk to visí samo :D
Corado68

#49 Příspěvek od Corado68 »

prochel píše:
Corado68 píše:Tak som si kúpil Blade, že sa naučím s quadrom trocha lietať. Je to moje prvé Rc. No páni ako toto viete udržať v lufte. klobúk dole.
dyk to visí samo :D

:-) No možno tebe, ale mne ani nie. Ak to udržím v lufte 10 -15 sekúnd. Mám k tomu ovládač MLP4DSM a zdá sa mi strašne prudký. Menšia výchylka a je v stene. Dúfam že prestane pršať a skúsim ho von, predsa len viac priestoru. Ak mi viete niekto poradiť ako by sa dali trošku doladiť tieto veci, bol by som vďačný.
Dočítal som sa že tento ovládač je možné nastaviť na začiatočnícky režim, to jest polovičné výchylky. Neviete niekto ako na to.
Dnes lietanie bolo o niečo lepšie. Chce to fakt len cvik:-)
Quad 480 APM2,6
Troll

#50 Příspěvek od Troll »

Snaž se do toho co nejméně šahat, čím méně zběsile budeš páčkovat, tím snadnější to bude. Pokus se to jenom jemně zvednout ze země přidáním plynu a pak do toho pro začátek hrabej co nejméně.Když se to bude někam pomalu sunout, tak napřed přemýšlej a pak jemně pracuj s páčkama , maličké výchylky, když to nebude stačit, výchylku pomalu zvětšuj. Když se to bude sunout rychle , nic nekompenzuj a přistaň. Nejhorší je když to přeřídíš,( dáš daleko větší opravu než je ve skutečnosti třeba) pak se to zblázní a bude to lítat do všech stran. Tahle potvůrka visí úplně sama , když jí to nebudeš kazit. :) A neboj, vydrží to poměrně hodně, nějakou tu menší ránu to v pohodě přežije.
Boby110

#51 Příspěvek od Boby110 »

Troll píše:Snaž se do toho co nejméně šahat, čím méně zběsile budeš páčkovat, tím snadnější to bude. Pokus se to jenom jemně zvednout ze země přidáním plynu a pak do toho pro začátek hrabej co nejméně.Když se to bude někam pomalu sunout, tak napřed přemýšlej a pak jemně pracuj s páčkama , maličké výchylky, když to nebude stačit, výchylku pomalu zvětšuj. Když se to bude sunout rychle , nic nekompenzuj a přistaň. Nejhorší je když to přeřídíš,( dáš daleko větší opravu než je ve skutečnosti třeba) pak se to zblázní a bude to lítat do všech stran. Tahle potvůrka visí úplně sama , když jí to nebudeš kazit. :) A neboj, vydrží to poměrně hodně, nějakou tu menší ránu to v pohodě přežije.

Vše co teď řekl Troll mohu jen potvrdit. Tudy cesta vede.
Boby 110, OK2BOW
Corado68

#52 Příspěvek od Corado68 »

Boby110 píše:
Troll píše:Snaž se do toho co nejméně šahat, čím méně zběsile budeš páčkovat, tím snadnější to bude. Pokus se to jenom jemně zvednout ze země přidáním plynu a pak do toho pro začátek hrabej co nejméně.Když se to bude někam pomalu sunout, tak napřed přemýšlej a pak jemně pracuj s páčkama , maličké výchylky, když to nebude stačit, výchylku pomalu zvětšuj. Když se to bude sunout rychle , nic nekompenzuj a přistaň. Nejhorší je když to přeřídíš,( dáš daleko větší opravu než je ve skutečnosti třeba) pak se to zblázní a bude to lítat do všech stran. Tahle potvůrka visí úplně sama , když jí to nebudeš kazit. :) A neboj, vydrží to poměrně hodně, nějakou tu menší ránu to v pohodě přežije.

Vše co teď řekl Troll mohu jen potvrdit. Tudy cesta vede.

Jo díky moc. Už sa to ukľudňuje, chce to fakt len cvik. Dákujem pekne. ;-)
Quad 480 APM2,6
snoop69

#53 Příspěvek od snoop69 »

Uvažuju o tomto quadu a zajímalo by mě jaký FPV pořídit aby ho unes.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od JirkaA »

snoop69 píše:Uvažuju o tomto quadu a zajímalo by mě jaký FPV pořídit aby ho unes.

žádný.
OK2WY
Tsisters

#55 Příspěvek od Tsisters »

Ahoj,tak jsem taky mezi váma :-).První pocity supr,ikdyž jen na malém prostoru doma.Venku to bude supr relax mezi nabíjením baterek do heli :mrgreen:
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
buki

#56 Příspěvek od buki »

Gratuluji. Je to krásný relax,uvidíš.
Tsisters

#57 Příspěvek od Tsisters »

Zatím s ním blbnu v obýváku a supr,asi si ho vemu do práce :-),když jsem tam mohl lítat s mCP X tak s tím by to mnělo jít taky :mrgreen: .Jsem skusil zavěsit kamerku klíčenku a zvedl se s ní :-)
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
beavis

#58 Příspěvek od beavis »

ve kterým eshopu jste ho koupili ? Já ho zatím nejlevněji našel zde

Kód: Vybrat vše

http://www.savage.cz/cz/zbozi/rc-modely-vrtulniky/kvadrokoptery/
Tsisters

#59 Příspěvek od Tsisters »

Já přez bazar za slušnou cenu.Jsem dneska skončil sousedovi ve stromě,přece jen lítat přez 2 zahrady je už trošku moc :mrgreen: ale jinak supr relax a pohodička v létání
vylizplech

#60 Příspěvek od vylizplech »

beavis píše:ve kterým eshopu jste ho koupili ? Já ho zatím nejlevněji našel zde

Kód: Vybrat vše

http://www.savage.cz/cz/zbozi/rc-modely-vrtulniky/kvadrokoptery/

http://prochymodel.cz/kvadrokoptery/358 ... d-fly.html tady je o korunu levnější a navíc 1 baterka grátis :)
Odpovědět

Zpět na „Coptery - komerční výrobky“