Hľadám patrnera na kúpu HK450 z DE Warehouse (okolie Košíc)

Vrtulníky do velikosti 450
Zpráva
Autor
nostromo

Re: Hľadám patrnera na kúpu HK450 z DE Warehouse (okolie Koš

#16 Příspěvek od nostromo »

U vrtulniku z HK plati: " Nejsme tak bohati, abychom si mohli kupovat levne veci"
Naposledy upravil(a) nostromo dne stř 02.05.2012 17:49, celkem upraveno 1 x.
OPR
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od OPR »

Michal Matějka píše:a to jsem si myslel, že už větší kokot být nemůže................ a je..................

Bohužel. A zdá se, že překonal moje obzory o velikosti čůrá**vství. :(
gasolin

#18 Příspěvek od gasolin »

Ty cca 70ti dolarové verze nejsou špatné a létat se s tím dá...pro padací začátky bych řekl, že to taková bída není...stavím teď letící kámen - celá heli 450 6ch včetně elektroniky (kit450, kabinka, listy, 4x servo, gyro, motor+esc) stála 1300kč (s poštou, bez baterky a přijímače) a to bude teprve mazec...pro zálet plánuji postavit betonový bunkr ve vzdálenosti nejméně 10km od civilizace a obléci si hokejovou výstroj :lol:

Jediné co mě k tomu vedlo byla dlouhá chvíle a touha zjistit, zdali to poletí....objednal jsem rovnou dvě, jednu chci dát na poličku :lol:

!!!Pokud se někomu kdo začíná rozsvítily oči, že se dá 450ka 6ch postavit za 1300kč včetně osazení tak je zase zhasněte, tohle není stroj, který by měl vůbec přijít do vzduchu!!!
Kenny McCormick

#19 Příspěvek od Kenny McCormick »

RiMr píše:
robotmz píše:http://www.youtube.com/watch?v=SL5Dbsqy160 nie je to HK :lol: :lol: :lol:

to je ale čurá*k...!
:lol: :lol: :lol:
to teda je...
nedavno to video preslo na SK fore a ohlasy boli rovnake...
Ja nechapem z coho ten clovek zije, ktora skupina si kupuje jeho CD a chodi na "koncerty" a kto ho vobec moze pocuvat, pretoze v mojom okoli takeho cloveka nepoznam... :roll: :roll: :roll:
Alebo uz asi patrim do inej vekovej skupiny...
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
robotmz

#20 Příspěvek od robotmz »

Veľká časť tej dnešnej "nedorobenej mládeže" ho počúva, cca od 7 rokov do 35....
Sám som sa čudoval keď som jednému "Mgr." videl na USB kľúči kontrafakt... škoda že to nevidela jeho silne veriaca mamka, síce mal do 30-ky, ale aj tak by bol prizabitý, alebo aspoň by nešiel ožrať sa do baru, lebo by mu nedala mamka /pracujúca dôchodkyňa/ peniaze na chľast, pretože takýto vysoko inteligentný - študovaný jedinec si ich nie je schopný ani zarobiť pre svoje základné potreby...
- tie peniaze čo má mu dali vlastne všetci takýto pubertiaci z rodičovských peňazí, ináč by ten CIGÁŇ bol niekde v osade, tak ako jeho ostatní kolegovia - údenáči :lol: :lol: :lol:
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od RiMr »

Vůbec toho člověka neznám a myslel jsem si, že si děláte srandu, že jde o nějakou "celebritu"...! 8O
A ono jo..?

Tak toto je ozajstny hiphop... :D

#22 Příspěvek od i30 »

ja by som sa vrátil k téme ( ritmusa asi komentovať nemá zmysel - každý súdny človek to má snáď jasné ) - nemám skúsenosti s 6ch, zatiaľ som zvládol len V200D02. Napriek všetkým strašným kritikám - dá sa to. Teraz mám na stole rozostavaný TAROT 450Pro v FBL verzii - je to z číny a vyšlo to aj so všetkými poplatkami na necelých 400€ ako RTF ( vrátane Tx & Rx & gyro ). Už sa to všetko hýbe, dokonca aj správnym smerom. Až sa mi to podarí "učesať" a zakapotovať podám správu. Dúfam že prvý let nebude extrémne drahý :P
zavo4

#23 Příspěvek od zavo4 »

čauko,ja som kupil Hk450 a osadil som ho činou ale po stretnuti z Kennym som sa rozhodol že ho hned predam.Nakoniec som kupil Tarota V2 bezpadlo osadil ho motorom scorpion,BeastomX.Myslim že kvalita sa neda porovnať.Tolko moja skusensť. :D
kolaCZek

#24 Příspěvek od kolaCZek »

zavo4: Taky jsem zacal s shitovym Griffinem 450. A pak ho rychle strelil, nez jsem s nim prasknul o zem. :D
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Kenny McCormick

#25 Příspěvek od Kenny McCormick »

i30 píše:... podám správu. Dúfam že prvý let nebude extrémne drahý :P
to zalezi od toho, kolko mas natrenovane :lol: :lol: :lol:
Nevysmievam sa, moj prvy let trval par sekund /15?/ vzzzziiiiiiiiiiii - prraaaaasssk :lol:
Ale skody boli tak do 10 eur :lol: Mna to ale nakoplo, zatal som zuby a zacal som viac simulovat.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“