Zlínské F3K
Zlínské F3K
Ahojte všichni,
rád bych Vás pozval na Zlínské F3K, jak jsem avizoval již na Chrudimské soutěži, bude několik změn.
1. Změna termínu, soutěž bude 19 - 20. května
2. Změna místa konání, letiště Aeroklubu Kroměříž
Pořadatel : LMK Zlín 1
Číslo soutěžě: 461
Místo: letiště aeroklubu Kroměříž, souřadnice: 49° 17´ 08´´ N 17° 24´ 57´´ E
Kategorie: F3K
Datum: 19 – 20.května 2012
Pravidla: FAI-kategorie pro rok 2012
Frekvence: 35 a 40 Mhz, 2,4 Ghz
Hlavní rozhodčí: Marcel Králík
Ředitel závodu: Petr Dvořák, Dolní Dědina 108,Zlín – Příluky 76001, tel:777 22 80 87
Přístup: platná licence SMČR, národní průkaz modelářského svazu
Přihlášky: do 16.5.2011 na email m.kralik@email.cz nebo tel 604845891, přihláška musí obsahovat jméno a příjmení závodníka, klub, licence a vysílací frekvenci. U přihlášek po datu uzávěrky bude vybíráno dvojnásobné startovné
Startovné : 300,- Kč
Hodnocení: tři soutěžící v každé věkové skupině
Protesty: Přijímá ředitel soutěže proti vkladu 500 Kč nejpozději do 30-ti minut po události, které se protest týká. V případě uznání protestu bude vklad vrácen.
Program:
1.den
9:00 hod. Registrace, odevzdání vysílačů
9:30 hod Zahájení závodu
18:30 hod. Předpokládaný závěr závodu
2.den
8:30 hod. Odevzdání vysílačů
9:00 hod. Zahájení závodu
15:00 hod. Předpokládaný konec závodu
Počet kol: 15
Občerstvení: ano – nápoje + ohřívaná uzenina
Ubytování: možnost přespání na ploše letiště ( bude vymezen prostor pro stany )
rád bych Vás pozval na Zlínské F3K, jak jsem avizoval již na Chrudimské soutěži, bude několik změn.
1. Změna termínu, soutěž bude 19 - 20. května
2. Změna místa konání, letiště Aeroklubu Kroměříž
Pořadatel : LMK Zlín 1
Číslo soutěžě: 461
Místo: letiště aeroklubu Kroměříž, souřadnice: 49° 17´ 08´´ N 17° 24´ 57´´ E
Kategorie: F3K
Datum: 19 – 20.května 2012
Pravidla: FAI-kategorie pro rok 2012
Frekvence: 35 a 40 Mhz, 2,4 Ghz
Hlavní rozhodčí: Marcel Králík
Ředitel závodu: Petr Dvořák, Dolní Dědina 108,Zlín – Příluky 76001, tel:777 22 80 87
Přístup: platná licence SMČR, národní průkaz modelářského svazu
Přihlášky: do 16.5.2011 na email m.kralik@email.cz nebo tel 604845891, přihláška musí obsahovat jméno a příjmení závodníka, klub, licence a vysílací frekvenci. U přihlášek po datu uzávěrky bude vybíráno dvojnásobné startovné
Startovné : 300,- Kč
Hodnocení: tři soutěžící v každé věkové skupině
Protesty: Přijímá ředitel soutěže proti vkladu 500 Kč nejpozději do 30-ti minut po události, které se protest týká. V případě uznání protestu bude vklad vrácen.
Program:
1.den
9:00 hod. Registrace, odevzdání vysílačů
9:30 hod Zahájení závodu
18:30 hod. Předpokládaný závěr závodu
2.den
8:30 hod. Odevzdání vysílačů
9:00 hod. Zahájení závodu
15:00 hod. Předpokládaný konec závodu
Počet kol: 15
Občerstvení: ano – nápoje + ohřívaná uzenina
Ubytování: možnost přespání na ploše letiště ( bude vymezen prostor pro stany )
Re: Zlínské F3K
Můžete se těšit na následující úlohy.
1. 3 ze 6
2. Poslední a předposlední let
3. Vzrůstající časy
4. 1,2,3,4 minuty
5. 5 nejdelších
6. Všichni nahoru
7. Poslední llet
8. Tři nejdelší lety
9. Tři poslední lety
10. Poker
11. Poslední a předposlední let
12. Vzrůstající časy
13. 1,2,3,4 minuty
14. 5 nejdelších
15. Tři poslední
Marcel
1. 3 ze 6
2. Poslední a předposlední let
3. Vzrůstající časy
4. 1,2,3,4 minuty
5. 5 nejdelších
6. Všichni nahoru
7. Poslední llet
8. Tři nejdelší lety
9. Tři poslední lety
10. Poker
11. Poslední a předposlední let
12. Vzrůstající časy
13. 1,2,3,4 minuty
14. 5 nejdelších
15. Tři poslední
Marcel
- Becker
- Kontaktovat uživatele:
To budou asi super závody,podle úlohy v desátem kole předpokládám oficiální časoměřiče

Není potřeba kontrolních oficiálních časoměřičů, věřím ve fair play hru všech soutěžících.
Marcel
Marcel
- Becker
- Kontaktovat uživatele:
Fair play se snad chovají všichni soutěžící ale pravidla hovoří jasně
Trochu mě zaráží jak se v F3K pravidla stále někde porušují (nemyslím konkrétně tuto situaci,to jsem si jen rýpnul).Nebyl jsem na to z jiných kategorii zvyklý.Hlavně to prosím tě neber osobně a už se k vám na soutěž těším.
Trochu mě zaráží jak se v F3K pravidla stále někde porušují (nemyslím konkrétně tuto situaci,to jsem si jen rýpnul).Nebyl jsem na to z jiných kategorii zvyklý.Hlavně to prosím tě neber osobně a už se k vám na soutěž těším.
Chci aby si na naší soutěži měli možnost všichni vyzkoušet všechny úlohy, proto byl naplánován i "poker". To, že to je v rámci důvěry a kontroly problematická úloha je jasné.
Marcel
- robin
- Kontaktovat uživatele:
Ja som tiež za to, aby sa to ťahalo smerom k fair-play, namiesto zdokonaľovnia "ostrahy".
Možno by si mal, Becker, napísať, ktoré pravidlá sa podľa Teba porušujú, aby sme to ako organizátori mohli riešiť.
Ale osobne nemám ten pocit.
Veľká škoda zmeny toho termínu, Marcel. Asi to bude bezo mna.
Možno by si mal, Becker, napísať, ktoré pravidlá sa podľa Teba porušujú, aby sme to ako organizátori mohli riešiť.
Ale osobne nemám ten pocit.
Veľká škoda zmeny toho termínu, Marcel. Asi to bude bezo mna.
Robo, tak to by mě mrzelo, zkus s tím něco udělat. Termín jsem musel bohužel posunout kvůli ploše.
Marcel
Marcel
- robin
- Kontaktovat uživatele:
Ved mna to mrzi o to viac. Pre mna prve preteky v sezone a fakt som sa tesil. Ale dal som slovo.
/Rozumiem, ze si nemal na vyber/. V takychto situaciach si zvyknem povedat, ze vsak to nie je posledny krat v zivote...
/Rozumiem, ze si nemal na vyber/. V takychto situaciach si zvyknem povedat, ze vsak to nie je posledny krat v zivote...
Marceli, k tomu "pokru" může se to zkusit třeba tak, že si každý soutěžící nebude vybírat časoměřiče, ale bude si ho muset každý soutěžící vylosovat sám z "klobouku". Pokud vylosovaný časoměřič létá ve stejné skupině, losování se opakuje.
Poker je výborná úloha, při které je vždycky zábava. Škoda to vynechávat jenom proto, že by teoreticky mohl někdo podvádět. Na EC je větší výskyt "hrotičů", tak je rozumné tuhle úlohu nezařazovat, pokud nejsou časoměřiči. Ale na obyčejném českém závodě z toho snad nemusíme dělat vědu.
Jinak můj názor je, že jestli má někdo potřebu švindlovat při hraní si s letadýlkama, tak je mi ho spíš líto.
Jinak můj názor je, že jestli má někdo potřebu švindlovat při hraní si s letadýlkama, tak je mi ho spíš líto.
--Komár
http://denicek.lmkzdar.cz
http://denicek.lmkzdar.cz
Prosím případné soutěžící o zaslání přihlášek. Jako každý rok připravuji pro soutěžící "Valašský frgál" a rád bych aby si jej odvezl každý, bez včasných přihlášek to bohužel nebudu moci zaručit.
Pro naplnění hladových krků budeme opět grilovat vepřovou kýtu a klobásy. Na pití bude pivo Janáček.
Aktuální přehled přihlášených je tady http://souteze.f3k.eu/kalendar-soutezi- ... linske-f3k
Marcel
Pro naplnění hladových krků budeme opět grilovat vepřovou kýtu a klobásy. Na pití bude pivo Janáček.
Aktuální přehled přihlášených je tady http://souteze.f3k.eu/kalendar-soutezi- ... linske-f3k
Marcel
Plocha je připravena.
Přihlášeno je k dnešku 20 soutěžících, rozlosování bude na 3 rundy. Na letišti jsme od pátku cca 11 hod.
Auta budou od stanů cca 5m, letová plocha je cca 70 x 40m.
Ještě doplním cestu. V Kroměříži sledujte značení "Letiště" popř. "Kaufland". U letiště již budou směrovky "F3K". Letová plocha je za novými hangáry ( JV strana letiště ).
Marcel
Přihlášeno je k dnešku 20 soutěžících, rozlosování bude na 3 rundy. Na letišti jsme od pátku cca 11 hod.
Auta budou od stanů cca 5m, letová plocha je cca 70 x 40m.
Ještě doplním cestu. V Kroměříži sledujte značení "Letiště" popř. "Kaufland". U letiště již budou směrovky "F3K". Letová plocha je za novými hangáry ( JV strana letiště ).
Marcel
tak balim veci a kolem 17 hod snad uz na letisti 
Nahoru to může, dolu to bohužel musí ...