rychlost letadla
- Vosy
- Kontaktovat uživatele:
Tak AMR Converter funguje.
Je to sice jen shareware a nedovolí konverzi delších záznamů, než 20 sekund, to je ale pro tenhle účel zcela v pohodě.
Můj nahranej Mustang je skoro k ničemu, není tam skoro žádná křivka k hodnocení.
Zejtra zkusím akropyloňáka, tam je Dopplerův efekt obdobnej, jako při závodech F1
Dnešní záznam ti neposílám, je to fakt na pendrek.
Můj nahranej Mustang je skoro k ničemu, není tam skoro žádná křivka k hodnocení.
Zejtra zkusím akropyloňáka, tam je Dopplerův efekt obdobnej, jako při závodech F1
Dnešní záznam ti neposílám, je to fakt na pendrek.
Sea Bee, 2T 8,5 ccm
Mustang P51B (LM), Dualsky 2826/12
Accipiter Badius - Night Flyer, osvětlení
- Vosy
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevím. Kluci mi dneska zaznamenali na mobil celkem třikrát průlet. Po převodu z amr nebo gp3 do waw to hodně ztratilo kvalitu a v tom programu Scope nejsou křivky moc pěkné.
Nicméně nějaká čísla z toho padají. Zkoušel jsem to asi na 20 různých křivkách a jsou tam hodnoty od 167 - 183 km/h.
Asi hrozně moc záleží na konstantnosti otáček. Já na průlet jdu z výšky, takže rychlost i otáčky jdou nahoru. Ke konci průletu jsou určitě o něco nižší, tím je to asi dost zkresleno. Subjektivně bych řekl, že tak moc to neletí. Odhadoval bych tak do 140 km/h.
Takže jsem vlastně asi nic nezjistil
Chtělo by to něco, co zaznamená zvuk rovnou jako waw.
Nicméně nějaká čísla z toho padají. Zkoušel jsem to asi na 20 různých křivkách a jsou tam hodnoty od 167 - 183 km/h.
Asi hrozně moc záleží na konstantnosti otáček. Já na průlet jdu z výšky, takže rychlost i otáčky jdou nahoru. Ke konci průletu jsou určitě o něco nižší, tím je to asi dost zkresleno. Subjektivně bych řekl, že tak moc to neletí. Odhadoval bych tak do 140 km/h.
Takže jsem vlastně asi nic nezjistil
Chtělo by to něco, co zaznamená zvuk rovnou jako waw.
Sea Bee, 2T 8,5 ccm
-
kren
- Kontaktovat uživatele:
no tak me ten program kvalitu nezhorsi ale i tak je krivka naprd.... ze ti to leti 140? to nevim s jakym letadlem ale ten muj mustang takhle na pohled lita strasne rychle a pak na GPS ukazalo 80 ale bez GPS odhaduju neco pres 90.....jo a neco zitra zkusim mam takovu sirenku malou ktera dava 100dB pripojim ji na 9V baterku a dam do letadla zvuk bude pak mnohem hlasitejsi a myslim si ze krivka v tom programu pak bude supr..pak napisu jak to dopadlo
- Vosy
- Kontaktovat uživatele:
No, já mám laminátovej trup z nějakýho staršího pyloňáku, k tomu kdosi dodělal 155 cm akrobatický křídlo. Dal jsem do toho 8,5 ccm a je to docela hukot. Nevím kolik to letí ale ostatní kolegové většinou rychle přistanou a čekají, až dolítám (to mě upřímně mrzí, vážně
)
Takže asi rychle
. Nějaký obrázky jsou u nás na stránkách.
Takže asi rychle
Sea Bee, 2T 8,5 ccm