-jv- píše:ideálně křidélka + klapky. Opravdu žádný hotliner, víc akrobacie než co předvede Easy Star I také netřeba...![]()
Mno, možná by sis tedy měl ujasnit co vlastně chceš. Easy Star I pokud vím křidélka natož klapky neměl...
-jv- píše:ideálně křidélka + klapky. Opravdu žádný hotliner, víc akrobacie než co předvede Easy Star I také netřeba...![]()
Luzr píše:-jv- píše:ideálně křidélka + klapky. Opravdu žádný hotliner, víc akrobacie než co předvede Easy Star I také netřeba...![]()
Mno, možná by sis tedy měl ujasnit co vlastně chceš. Easy Star I pokud vím křidélka natož klapky neměl...
PavelN píše:Nějak už celkem dlouho sleduju toto vlákno a myslím, že podnětů ke stavbě tu máš celkem dost. Pro účely, které píšeš ti bude stačit vpodstatě jakýkoli větroň kategorie V2 (Štír, Leticia,Symfonik), některé jsou podle plánu jak s ušima, tak s jednoduchým vzepětím. Když už se chceš pustit do konstrukční stavby, tak ani případné dodělání křidélek by pro tebe neměl být problém. Výše je odkaz na plán větroně Orion. Já jsem z Oriona nakonec udělal toto http://aero1000.rajce.idnes.cz/Motorizo ... #SF030.jpg . A bez problémů lítá, ovládám pouze V+S+M. Když to nosí, snažím se hledat termiku, pokud to nenosí lítám na 1/2 plynu jen tak jako s motoráčkem.
PavelN píše:A k čemu ses nakonec rozhodl? Dík
PavelN píše:Jo souhlas, celkem jednoduchá stavba, jednoduchý (vděčný) profil. Co víc chtít, jsem zastáncem takovýchto konstrukcí i když se víc orientuju na jakési polomakety.Jinak balsa, smrk, překližka, lepidlo to je přesně ono....to očekávám od modelařiny i já. Chtěl jsem se přiklonit k tomu Orionu, ale ty jsi se již rozhodl a myslím ,že ses rozhodl dobře. Taky bych rád sehnal plánek na větroně Pilatus B4 tuším, že taky od L.Walka. Tak ať se dílo daří.
Vašek1948 píše:von boberov píše:Po brášcích mě doma zůstal plán DIAMANT. I když je to veterán, tak aspoň na mě působí elegantně. Nikdy jsme to ale neměli postavené, má s tím někdo zkušenost
Mě se podařilo sehnat před několika lety trup a tak jsem si ho postavil a nepatrně poupravil (SOP + motor). Krásné letové vlastnosti. Ovládání SOP,VOP,motor + brzdové, vztlakové klapky. Bohužel jsem udělal jen několik letů a při jednom vypnutí motoru byl model absolutně neovladatelný, nic nereagovalo. Křídla model opustila asi v 80m, laminátový trup totálně KO. Po pádu elektronika fungovala. Dodnes nevím čím to bylo a model čeká stále na opravu. Křídla až na nějaké drobnosti bez úhony. Seženeš-li laminátový trup, mohu doporučit. Po Orlíkovi ll to byl můj nejlepší model který jsem postavil.
kocour píše:ZIPP: Ten stavební výkres Diamant obsahoval badničkový trup z balzy, s lisovanou kabinou. ten Diamant, se kterým O. Vitásek a jeho kluboví kolegové vyhrávali, měl trup laminátový. Na přání redakce Modelář byl výkres upraven tak, aby se stavba bez laminátu obešla a mnoho Diamantů bylo s balzovým trupem postaveno. V podstatě se dá použít běžný trup délky kolem 1,2 m.- My jsem kdysi (před 1980) udělali formu pro podobný trup, která měla místo kořenových žeber jen rovné plochy. http://kocour111.rajce.idnes.cz/Moje_ne ... 04_004.jpg - tohle je ten trup, ale s jiným křídlem.
-jv- píše:Dobrý den,
rád bych si postavil ještě na jaro něco na večerní lítání: pohodový termický větroň s lenivým elektromotorem (= čistě pro výtah na nebe), rozpětí kolem 2,5 m, ideálně křidélka + klapky. Opravdu žádný hotliner, víc akrobacie než co předvede Easy Star I také netřeba...![]()
Zamiloval jsem se po letech zase do balsy, překližky a spol. - tedy neměl byste někdo šikovný tip na plán, případně stavebnici v rozsypu?
(hledal jsem, ale většinou ta éra ze starých Modelářů jsou jen jedno, příp. dvoupovelová, křidélka natož klapky nemají ani stavebnice tipu SIG RISER 100 [100palcový]...
Děkuju všem!
j