Dealextreme.com
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dealextreme.com
Jo, to vím, že tam mají 20, 30 a 40, ale myslel jsem když se obecně podíváš na Mystery tam a tam... Předpokládám, že abstraktní myšlení je člověku vlastní, protože to nás (prej) odlišuje od zvířat. Bohužel den co den potkávám takové lidi u kterých to neplatí (to není na tebe, jen povzdech).
qq píše:.... když se obecně podíváš na Mystery tam a tam........
... tak za "prijemnou" cenu (a bez dodatecneho DPH a desatku poste) ho maji jen a pouze na DX...
Oba nove 60A na stole chodi, brzy dostanou co proto a uvidi se...
Nejlepsi jsou chytraci a bubaci... :-D
jyrry.webnode.cz
Tak jsem tam psal , neodpověděli a za tři dny mi přišel mail, že byla zásilka odeslána s tím samým číslem a dva dny na to se to hnulo:
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
- Earl
- Kontaktovat uživatele:
krtek2k píše:Tak jsem tam psal , neodpověděli a za tři dny mi přišel mail, že byla zásilka odeslána s tím samým číslem a dva dny na to se to hnulo:
No já nevím, ale řekl bych, že ti to leželo na poště a tudíž s tím prodejce moc nenadělá. Nejsem chronický sledovač, ale mám jednu zkušenost, že mi balík z HK na poště ležel 8 dní dokonce to bylo loni někdy o tomto čase protože v tom byl mimochodem i vánoční dárek.
jyrry píše:qq píše:.... když se obecně podíváš na Mystery tam a tam........
... tak za "prijemnou" cenu (a bez dodatecneho DPH a desatku poste) ho maji jen a pouze na DX...
a trochu levnější je i tady : http://www.focalprice.com/YO213Y/Myster ... ellow.html
mopet píše:....
a trochu levnější je i tady : http://www.focalprice.com/YO213Y/Myster ... ellow.html
to je jinej, jina rada
jyrry.webnode.cz
- Kopfrkingl
Ahoj
stalo se někomu, že z DX neposlali zaplacené zboží klidně déle než měsíc ? Mám tam objednávku 7.2. odeslanou částečně a z 20.3. neodeslanou vůbec. Neposlali ani žádný mail. Nějaké zkušenosti ?
stalo se někomu, že z DX neposlali zaplacené zboží klidně déle než měsíc ? Mám tam objednávku 7.2. odeslanou částečně a z 20.3. neodeslanou vůbec. Neposlali ani žádný mail. Nějaké zkušenosti ?
A co nejdřív napsat jim?
Frsky X10S Carbon
DX nema 80% zbozi skladem, temere vzdy naskladnuje podle objednavek. Dodaci doba 5 mesicu neni problem... na JST kabely jsem cekal 4 mesice 
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Souhlasím na 100%. Sám jsem udělal velkou objednávku kolem 20 položek koncem ledna a chodí mi to po kusech do dneška, ale mě to nevadí 
Naposledy upravil(a) dokken dne úte 17.04.2012 19:02, celkem upraveno 1 x.
Uz tam (DeX) skoro nic neberu ... Ebay to jisti i pres trochu vyssi ceny.
jyrry.webnode.cz
Minimálně má DX edukační význam, pro technickej přehled všemožnejch vychytávek a el. bazmeků...jinak jsem už přešel na beta verzi
www.dx.com
přehlednější systém objednávek.
www.dx.com
přehlednější systém objednávek.