8exit píše:O kolik si tedy ještě flybar zkracoval po uříznutí vahadel jak píšeš?

Flybar od Extremu opravdu není uplně ideální, dneska jsem zkoušel venku a originál byl lepší ( zatím jsem dal nejlehčí závaží ). Jen mám trochu obavu z vyvrtání té dírky u orig

Lyžiny extreme jsou parádní a ta kabinka taky, hodně toho vydrží. Dnes se mi už podruhé ulomilo uchycení rotorových listů z hlavy rotoru

uvažuju a nákupu
http://www.rcking.eu/cs/solo-pro-i-ii/8 ... treme.html jen by to zas byly gramy navíc.
Jinak venku to není nic moc, stačí lehký vánek a mám plné ruce práce, zvlášť dneska s tím lehkým zavážím

Teď jsem koupil mCP X 2 tak budu kolibříka trápit spíš už jen doma

Ted sem lital s flybarem od Extremu celkem dost, nakonec nechavam na venkovni litani ty vetsi zavazicka, na doma oboje (super, ze se to da menit). Ty maly jsou uz podle me moc slaby, sice je hrozne zivej, ale spatne se po nejaky divocine uklidnuje.
Ta rotorova hlava od Extremu je podle me super, mozna trochu tezsi, ale zase ta vydrz!
Nasel sem si idealni misto na litani s timhle prckem - udoli kde skoro vubec nefouka, jsem zhruba v pulce svahu a litam par metru nad urovni oci - kdyz se po divocejsim manevru vrtulnik propadne, tak se to staci vyrovnat nez se dostane na zem. Pecka!