Phoenix 4
Re: Phoenix 4
Nic zasadniho se pro heli nemeni oproti V3, jak tak koukam :/
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano
??? pokud se nemylim, stale je jen beta, k dnesnimu dni snad verze s oznacenim "i"?MaxKin píše::lol: Tak nám běží již v plné verzi
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
insomnia píše:Nic zasadniho se pro heli nemeni oproti V3, jak tak koukam :/
pro vrtulniky je docela zmenen letovy model.
Logo 600 + spirit
Kissman píše:??? pokud se nemylim, stale je jen beta, k dnesnimu dni snad verze s oznacenim "i"?MaxKin píše::lol: Tak nám běží již v plné verzi
aktualni je ted j-FINAL
Logo 600 + spirit
ok, tak tedy Phoenix bezi v plne verzi vsem, kdo ji maji
takze bylo spis mysleno ze vysel finalni update na 4ku. Coz s "plnou" verzi nema nic spolecneho
Uz me taky updatuje 
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Už ji mám taky a zatím šlape dobře. 
Phoenix 4
error414 píše:insomnia píše:Nic zasadniho se pro heli nemeni oproti V3, jak tak koukam :/
pro vrtulniky je docela zmenen letovy model.
Jakym zpusobem? Vyplati se upgrade?
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano
Vyplati? Vzdyt je zadarmo tak to zkus, downgradovat muzes vzdy.
Me se ve verzi 4 rozhodne zda byt lepsi vnimani vahy heli a gravitacnich sil, coz jsem ve verzi 3 resil zvysenim vahy, ale stejne to nebylo ono.
Zmenu k lepsimu jsem poznal i v autorotacich (nedochazi ke stopblades v nemyslnych uhlech)
Je to slusnej sim a me vyhovuje, ale mohli zmen k lepsimu udelat vic, treba realnejsi chovani vrtulky nemluve o multiplayeru, kterej dela problemy jak driv.
Me se ve verzi 4 rozhodne zda byt lepsi vnimani vahy heli a gravitacnich sil, coz jsem ve verzi 3 resil zvysenim vahy, ale stejne to nebylo ono.
Zmenu k lepsimu jsem poznal i v autorotacich (nedochazi ke stopblades v nemyslnych uhlech)
Je to slusnej sim a me vyhovuje, ale mohli zmen k lepsimu udelat vic, treba realnejsi chovani vrtulky nemluve o multiplayeru, kterej dela problemy jak driv.
Phoenix 4
No tak to jsem zvedavej jak to bude po upgradu litat, protoze T550 se ve V3 chova dost jinak oproti realu a moc se mi ani nedarilo to vychytat ruznymi parametry :/ u T450 to naopak nebylo zase tak spatny.
Zasadni rozdily ale necekej. Je to drobna uprava, ale podle me k lepsimu.
- Argo22
- Kontaktovat uživatele:
chlapy mam takovej problem... chci updatovat z h na i a j ale pokazdy me to stahovani dojde max do pulky a pak to spadne a vyhodi me to retry .... nevite co stim ??? skousel sem met pripojeny i na kabel a porad to dela... na stolnim komplu to slo hned ale na notasu ne
nema to kridla a prece to leti 
máš CD v mechanice. Mě to bez toho nešlo a jak jsem to tam dal tak to bylo ok..
No tak update proběhl v pořádku, lítá to, ale občas se to sekne. Na 2 vteřiny černá obrazovka a pak nápis, že "Program přestal pracovat".
Uvidím, jak se to bude chovat dál, během první půlhodiky testování asi třikrát to zamrznutí
S předchozími verzemi (až po 3.06s) nikdy žádný problém nebyl.
(Windows 7)
Uvidím, jak se to bude chovat dál, během první půlhodiky testování asi třikrát to zamrznutí
(Windows 7)
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
http://rc.ludl.cz
Dobrý den,
mně ve 4. nejdou nastavit letiště. mám zde pouze jedno)
Mám W7pro 64b.
za odpovědí děkuji. Jirka
mně ve 4. nejdou nastavit letiště. mám zde pouze jedno)
Mám W7pro 64b.
za odpovědí děkuji. Jirka