Doporučený motor nepasuje - Easy Glider Pro
- ariane
- Kontaktovat uživatele:
Re: Doporučený motor nepasuje - Easy Glider Pro
Tak ho chyť jen na dva šrouby, v přepážce je přece rozteč 16 mm a na tom motoru má dvojice taky 16 mm. Když se tedy necítíš na vyvrtání ještě dalších dvou o rozteči 19 mm. Není to 1 kW pohon, ty dva šrouby budou bohatě stačit a udrží to..
doporučený motor AXI 2814/16 parametrama kristapana, ne ze to je on!
Staci si jednou koupit sklotextitovou prepazku pro motory 480 a 600 a podle te si clovek prevrta co pro motor potrebuje. pouzije ji proste jako priloznou sablonu. Navic prevrtat prepazku zepredu na EG je pro me prace asi tak na 30s? Nak
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Joza píše:doporučený motor AXI 2814/16 parametrama kristapana, ne ze to je on!
No vidíš a když jsem o EGP uvažoval a byl jsem si ho prohlížet v mod. prodejně, tak mi prodavač doporučoval PŘÍMO AXI a i ve všech popisech na webu se píše: "Doporučený motor AXI XXXX, případně RAY XXXX". Viz např. tady:
http://www.rcguru.cz/1m401064-214226-ea ... ktra-d3801
Takže žádné, že to má být motor "parametrama shodný s AXI" - AXI je natvrdo doporučovaný jako nejvhodnější volba.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
Jj přesně to mi vadilo.. předpokládal jsem, když jej všude píšou tak že ta přepážka je pro něj dělaná..
Gartik píše:jj psal jsem to i v poslední odpovědi) jsem prostě na začátku dlouhé cesty modelářství.. a to si bere svou daň
nejezdíš někdy do prahy ? že bych ti s tim pomoh, neni to žádná tragedie ....
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Gartik píše:
jj psal jsem to i v poslední odpovědi ) jsem prostě na začátku dlouhé cesty modelářství.. a to si bere svou daň
Kdysi jsem byl na vojně a kolega -měl přezdívku Masťa - se rozhodnul vyřezet si lampičku s asi 5mm překližky. To byla tenkrát taková kratochvíle pro vojáky...
Objednal a posléze obdržel bezvadnou překližku(úzkoprofilové zboží),
překrásnou lupinkovou pilku - takový masivní rám měla...
Masťa začal řezat...a když přetrhnul asi 3 lupenkové listy , děsivě se nasral a z novotou vonící pilky udělal 20 x zkroucené umělecké dílo
))
Ještě dnes vidím, jak tu pilku kroutí jak vývrtku na víno:-)))...a bylo po modelaření...
Proč o tom mluvím:
Chce to klid, milý kolego, a přeji Ti jen takhle malé modelářské starosti
Hodně krásného polétání..zdraví Honza
jj psal jsem to i v poslední odpovědi ) jsem prostě na začátku dlouhé cesty modelářství.. a to si bere svou daň
Kdysi jsem byl na vojně a kolega -měl přezdívku Masťa - se rozhodnul vyřezet si lampičku s asi 5mm překližky. To byla tenkrát taková kratochvíle pro vojáky...
Objednal a posléze obdržel bezvadnou překližku(úzkoprofilové zboží),
překrásnou lupinkovou pilku - takový masivní rám měla...
Masťa začal řezat...a když přetrhnul asi 3 lupenkové listy , děsivě se nasral a z novotou vonící pilky udělal 20 x zkroucené umělecké dílo
Ještě dnes vidím, jak tu pilku kroutí jak vývrtku na víno:-)))...a bylo po modelaření...
Proč o tom mluvím:
Chce to klid, milý kolego, a přeji Ti jen takhle malé modelářské starosti
Gartik píše:Ahoj modeláři,
stavíme Easy Glidera Pro kde v manuálu uvádějí jako doporučený motor AXI 2814/16, tak jsem ho koupil a teď nechápu.. Ten motor tam nepasuje! Rozteče šroubů na motoru jsou menší..
Na motoru je to nějakých 16 mm a 19 mm ale držák motoru ve stavebnici má rozteče cca o 4 mm větší. Setkali jste se s tím někdo?? Teď musím úplně nový motor prodat pod cenou a koupit nový.. nechápu..
Motor RAY a asi aj AXI prevdepodobne neuvádza v návode multiplex, ale dovozca -- Pelikán....
No a ak je fakt takým problémom navrtať 4 diery do prepážky - potom to chcelo kúpiť neaký RTF set.
http://lubo111.rajce.idnes.cz
Hmmm, 23 příspěvků kvůli dvěma dírkám, to už je skoro rekord...
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...