Blade mCPX II - tuning, upgrady

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
ciko7

Re: Blade mCPX II - tuning, upgrady

#931 Příspěvek od ciko7 »

Tsisters píše:Já jsem si kolíky objednal tady:http://www.ebay.com/itm/Blade-Rotor-Head-Linkage-Set-8-mCP-X-BLH3522-/160748934936?pt=Radio_Control_Parts_Accessories&hash=item256d621718
cena k dnešnímu kurzu i s poštovným 158,-

Tak to já je koupil u PV Model v Ostravě a cena je 139kč. Jelikož jezdím každou chvíli kolem , tak bez poštovnýho na prodejně.
Ale ty z Třince by jsi to měl mimo dosah asi co ??
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
Tsisters

#932 Příspěvek od Tsisters »

Tak pro mně je Ostrava trošku z ruky,ale já za tu cenu mám táhel 8 ks a ty jen 4 ks,ale musím si chvilku počkat než dorazí,tak že musím objednávat z předstihem
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
ciko7

#933 Příspěvek od ciko7 »

Tsisters píše:Tak pro mně je Ostrava trošku z ruky,ale já za tu cenu mám táhel 8 ks a ty jen 4 ks,ale musím si chvilku počkat než dorazí,tak že musím objednávat z předstihem

Ne ne, mám také 8ks.
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
Tsisters

#934 Příspěvek od Tsisters »

Tak to je supr cena,všude co jsem se díval uvádějí jen 4 ks.Jak pojedu někdy kolem PV tak si taky koupim do zásoby,doufám že je má běžně na prodejně
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
ciko7

#935 Příspěvek od ciko7 »

já přijel-koupil-odjel :D Bez problému. Ale pro jistotu než by jsi tam jel, koukni raději na www stránky,jestli je má.
http://pvmodel.cz/
Janek78

#936 Příspěvek od Janek78 »

Drobny dily na prcka ted treba ja beru zasadne u rc-king, jednak nejsou vubec drahy,maj spoustu pobocek kde si to lze za dva dny bez poplatku odebrat ale co se me u nich fakt libi je ze i kdyz bych chtel neco poslat postou dokazou jit postou od 39 kc a ne jak jinde 150 bez rozdilu jestly jde treba jen o tahla nebo neco vetsiho, ostatni prodejci se myslim muzou od nich ucit.
Trex 500
Trex 600E Pro
DX 7
keras

#937 Příspěvek od keras »

tak rcking má dokonce i poštu zdarma! Sice píšou doba doručení do 14dnů (nebo tak nějak), ale kolega už 3x něco drobného objednával s poštou zdarma a do 2 dnů to měl doma!!! :lol:
pár koaxů > colibri v4.5 > blade mcpx2 + dx6i
Niky Boom

#938 Příspěvek od Niky Boom »

Ono těch 14 dní je většinou maximum. Záleží na tom, kolik mají jiných objednávek s vyzvednutím na prodejně nebo s placenou poštou které mají přednost. A taky podle toho jak jsou zahlcení objednávkama z prodejen.
E-Fly mSP 190, E-Flite Blade mCX2, E-Flite Blade mCP X, Spektrum DX6i
Janek78

#939 Příspěvek od Janek78 »

keras píše:tak rcking má dokonce i poštu zdarma! Sice píšou doba doručení do 14dnů (nebo tak nějak), ale kolega už 3x něco drobného objednával s poštou zdarma a do 2 dnů to měl doma!!! :lol:

Tak to mají 3-8 dní na poštu zdarma ale i expres do druhého dne za 59 je prostě taky super, za sebe prostě nemůžu rozdejchat jak si někdo může dát poštu na 4 hyperionky 150,- když běžnej odesilatel i s nákladem na zabalení odešle stejnou zasilku za 45 kč a čínan za 75,-.
Nechci jim dělat tady reklamu ale na to jak jsem si odvykl objednávat u našich prodejců tak na prcka beru u nich. Fakt se kluci snažej.

Z jiného soudku: prcek byl dnes poprvé dvakrát na zádech no a taky 3 x na zemi pěkně po rotoru a ocase, budu muset vychytat tu spolupráci hlavy s rukama :D
Trex 500
Trex 600E Pro
DX 7
vylizplech

#940 Příspěvek od vylizplech »

Janek78 píše:
keras píše:tak rcking má dokonce i poštu zdarma! Sice píšou doba doručení do 14dnů (nebo tak nějak), ale kolega už 3x něco drobného objednával s poštou zdarma a do 2 dnů to měl doma!!! :lol:

Tak to mají 3-8 dní na poštu zdarma ale i expres do druhého dne za 59 je prostě taky super, za sebe prostě nemůžu rozdejchat jak si někdo může dát poštu na 4 hyperionky 150,- když běžnej odesilatel i s nákladem na zabalení odešle stejnou zasilku za 45 kč a čínan za 75,-.
Nechci jim dělat tady reklamu ale na to jak jsem si odvykl objednávat u našich prodejců tak na prcka beru u nich. Fakt se kluci snažej.

Z jiného soudku: prcek byl dnes poprvé dvakrát na zádech no a taky 3 x na zemi pěkně po rotoru a ocase, budu muset vychytat tu spolupráci hlavy s rukama :D

A ještě jsi zapoměl dodat,že u rcking,pokud už si objednáváš podruhé máš slevový kupon s předchozího nákupu,takže když tam nakoupím něco kolem 500 kč,tak další nákup je asi o 10 kč levnější,pak mám dobírku za 29 korun,což je prakticky zadarmo,jen škoda že výběr náhradních dílů je prakticky jen na hračky,na Rexe nebo Minititana tam nic neseženeš.
baui

#941 Příspěvek od baui »

vylizplech píše:...škoda že výběr náhradních dílů je prakticky jen na hračky,na Rexe nebo Minititana tam nic neseženeš.

King neni modelarsky obchod, jsou to jen prekupnici, proto netahaji kvalitnejsi modely. Na tyhle hracky je kazdopadne perfektni, kupoval jsem tam vrtulky z walkery 4g3 na svou konverzi, ktere jinde v Brne nemaji. Ale absolvovat klasicky rozhovor prodejce s tatinkem a synkem o tom, jak je ctyrkanalovy koax neuveritelne slozity na ovladani a nasledne demonstrativni rozsekani prodejniho kusu o pult...no, nemusim mit vsechno :lol: :mrgreen:
Tom
Niky Boom

#942 Příspěvek od Niky Boom »

No ono to je těžký - když chceš mít kamenné prodejny tak chtě nechtě musíš prodávat hlavně ty hračky, což je blbý, nelíbí se nám to, ale jinak to nejde. Co se týče Brněnskýho prodejce tak to by mě taky zajímalo kdo tam je když rozsekal koaxiál :D V Brně je jenom frančízová prodejna a tak ty prodejce tam neznám. Zdraví prodejce RC KING ze Zlína :D
baui

#943 Příspěvek od baui »

Pozdrav i zpět do zlína :lol:
Prodej hraček z hlediska obratu naprosto chápu, prodej modelů přece jen není zlatý důl a jídlo kupujeme všichni za stejné peníze. Určitě to neber jako generalizaci prodejců, jen mě to tu vždycky přijde docela vtipné :D
Tom
Niky Boom

#944 Příspěvek od Niky Boom »

Co konkrétně ti přijde vtipné? :D Ono já se snažím být k zákazníkům férový, ovšem například vysvětlit nezainteresovanému zákazníkovi že by bylo fajn aby si pořídil simulátor a pořádný vysílač celkem za cca 5700,-Kč je nadlidský úkol :D Hold prodám to, co si myslím že je pro zákoše ideální - ale rozhodně ne hned to nejdražší a myslím že to nedělá většina prodejců RC Kinga (i když ručit za to nemůžu). Ono firemní filozofie je jasná. Pokud prodám začátečníkovi drahý model který rozseká tak už se mi nevrátí - ale spokojený zákazník se vrátí.

Co se týče T-Rexe - nemá pro nás význam je prodávat když je prodává každý. Každopádně díly v budoucnu mít budeme. Už se na e-shopu objevily nějaké díly na 250 :-)
baui

#945 Příspěvek od baui »

Vtipné jsou ty situace popisované výš - tatínek se synem kupují...atd :) Přesně jak říkáš, je to o přístupu každého jednotlivého prodejce. Celkem chápu, že místy vysvětlovat filozofii "nemám dost peněz na to, abych šetřil" není sranda, to je běžné i tady :D
Ale neodbíhejme od mcpx, klidně můžem debatovat v jiném vlákně nebo SZ, nejsem proti ;)
Tom
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“