Hitec Optic 6 sport - KABEL UČITEL-ŽÁK
-
flashturbo
- Kontaktovat uživatele:
Hitec Optic 6 sport - KABEL UČITEL-ŽÁK
Dobrý Den,
přátelé koupil jsem Hitec Optic 6 sport a je v MODU 2 , prosím poraďte mi jak mám vysílačku dát do modu 1 návod mám , ale jaksi to nechápu .... softwarově ok (pomoci tlačitek edit) to vím ale co dál ...
přátelé koupil jsem Hitec Optic 6 sport a je v MODU 2 , prosím poraďte mi jak mám vysílačku dát do modu 1 návod mám , ale jaksi to nechápu .... softwarově ok (pomoci tlačitek edit) to vím ale co dál ...
Naposledy upravil(a) flashturbo dne úte 13.03.2012 12:22, celkem upraveno 1 x.
Swift II, Beta 1400, ASW 17, Unique 3D, F18 depron,SuperZoom4D ___Optic 6 Sport 35Mhz + FrSKY___
- prokytom
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hitec Optic 6 sport
musíš to rozebrat... a přešroubovat
Rádio: Upravený Optic 6 Sport 2,4GHzNabíječ: Graupner Ultramat 14, HK VariableLetový park: Sagita EPP, Elektrotrenér, Tomba,NuttBall, Káně F3A - Elite F3K - Manta F3P - Piaget, Knuffel
-
flashturbo
- Kontaktovat uživatele:
A nejake podrobnosti o postupu co delat az je to rozdelany
Swift II, Beta 1400, ASW 17, Unique 3D, F18 depron,SuperZoom4D ___Optic 6 Sport 35Mhz + FrSKY___
- prokytom
- Kontaktovat uživatele:
zitra to snad vyfotim
Rádio: Upravený Optic 6 Sport 2,4GHzNabíječ: Graupner Ultramat 14, HK VariableLetový park: Sagita EPP, Elektrotrenér, Tomba,NuttBall, Káně F3A - Elite F3K - Manta F3P - Piaget, Knuffel
-
flashturbo
- Kontaktovat uživatele:
díky za ochotu snad to během dneška zvládnu pomocí fotek co pošleš
- prokytom
- Kontaktovat uživatele:
Tak bohužel sem vysílač nenašel, ale pamatuji si, že tam musíš přešroubovat z pravé páky na levou ten plíšek co drhne o vroubky a potom pomocí nějakého šroubu povolit na pravé páce pružinu a na levé utáhnout.
flashturbo píše:díky za ochotu snad to během dneška zvládnu pomocí fotek co pošleš
Ahoj.Optica 6 sport mám.U hitec vysílačů je to podobné jako u T9X.Koukni na toto video (snad RiMr dovolí)
http://www.youtube.com/watch?v=kNFMekmz ... qDTLOm8%3D
Podle něj se řiď.Mělo by to být podobné.Podle něj a návodu na optic Sport to určitě zvládneš.
-
flashturbo
- Kontaktovat uživatele:
super , tak vám moc děkuji ,mám to hotové a funguje.
Ted mě zajímá kabel učitel žák jsem začátečník a nerad bych svého swifta hned rosekal.
Testovali jsme klasickej kabel z okay 3,5mm stereo jack,Mas mode a Slv mode nám vysílačky napsali , ale nemůžem to dostat ovládání do žákova vysílače ... vše dle manuálo ,ale moc se tomu nechce ... nemáte s tím někdo zkušenosti ?
Ted mě zajímá kabel učitel žák jsem začátečník a nerad bych svého swifta hned rosekal.
Testovali jsme klasickej kabel z okay 3,5mm stereo jack,Mas mode a Slv mode nám vysílačky napsali , ale nemůžem to dostat ovládání do žákova vysílače ... vše dle manuálo ,ale moc se tomu nechce ... nemáte s tím někdo zkušenosti ?
-
flashturbo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hitec Optic 6 sport - KABEL UČITEL-ŽÁK
nikdo nic neví ?